IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
    евго само за теб
    Здравейте! Аз съм работещ студент на 22г. и си търся уютна квартира за дългосрочно наемане.
    Едностаен или двустаен апартамент до 900 лв, без крайни квартали.
    Тайра е моята мързелива съквартирантка, с изградени навици и кастрирана.

Не обърквай живота на момичето

Коментар

• евго само за теб
      Здравейте! Аз съм работещ студент на 22г. и си търся уютна квартира за дългосрочно наемане.
      Едностаен или двустаен апартамент до 900 лв, без крайни квартали.
      Тайра е моята мързелива съквартирантка, с изградени навици и кастрирана.

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Семейна е, с дете, и е малко простовата.

Иначе много мъже си хващат за гадже - чистачка, камериерка, детегледачка, секретарка, приятелка на жена им, т.е. каквото има под ръка.
        Не разбира високия ти наратив ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ами, защо не пробваш тази жена, дали не можеш да заредиш печката?
          Семейна е, с дете, и е малко простовата.

Иначе много мъже си хващат за гадже - чистачка, камериерка, детегледачка, секретарка, приятелка на жена им, т.е. каквото има под ръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сигурно е от провинцията
            или изповядва еснафски ценности
            може и да не е учила
            и едва ли вече и се чете етикета със срока на годност
            Сигурно не е учила и не знае какво е - фелацио.

Коментар

• "Край! Тайна на мацка, която се дърпа разкрита.
              Момичета, вече няма смисъл да се дърпате. Тва беше.
              Момчета, елате за малко и си водете бележки:
              Ако мацка дърпа се, няма проблем. Правите три срещи на ден и мацка ваша.
              Първо каните на кафенце, мацка казва, ох добре, кафе, какво толко. Тъкмо отивате на кафе и казвате на мацка - аууу забравих нахраня котка, котка умре от глад, ела до нас нахраним котка. Тя си мисли, боже, тоя иска води ме у тях, направи ми нещо, но мацка отива за да не умре котка.
              Тука много важно - У ВАС НЕ ПИПАТЕ МАЦКА! Каните я горе, правите се, че храните котка, ако нямате изобщо котка и толкова.
              След това мацка си казва, боже, той завел ме у тях и не правил нищо. Той джентълмен.
              Изпращате мацка. И мацка тъкмо се прибере вие я каните някъде навън.
              Това е втора среща с мацка. Мацка вика си, хмм, навън - окей, какво пък толкова ще стане.
              Водите я там на квото измислите и след това казвате на мацка - ела у нас на чай, винце?
              Много важно - В ГЛАВА НА МАЦКА - СЕКС СЕ ПРАВИ СЛЕД ТРЕТА СРЕЩА! Запишете си го. Преди това - НЕ! Така разсъждава всяка мацка - то закодирано там в на мацка глава!
              Мацка вече била у вас, тя спокойна, видяла, че вие джентълмен, идва.
              Това вече трета среща с мацка!
              Мацка пийва винце, отпуска се и вие казвате - искам само да ти огледам, нищо няма да ти пипам! Само да ти огледам.
              Мацка спокойна, казва си, е щом само ще оглежда, тя съблича се, покаже своя красота. Тогава вие казвате, искам само целуне те там. (Тука не разбрах къде е това ‘там’, така че секи целува, където си прецени).
              Тука много важно - ПОВТАРЯТЕ КАТО МАЛОУМЕН - АЗ ИСКА САМО ЦЕЛУНЕ ТЕ ТАМ, ДРУГО НЕ ПРАВИ! (Тук мацка според мене вече е сигурна, че сте малоумен, но това в друг урок).
              След като целуне мацка там, мацка вече разгонена и не издържа и казва ви - ОХХХХ, ВЗЕМИ МЕ, АЗ ЦЯЛА ТВОЯ.
              И тва е. Сичко е повече от лесно! Успех с мацка, която се дърпа!"

Кобилкина
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Чел си фейкове по мрежите. Намери реалната история или питай барби.
                Барби няма мнение по въпроса. Той се осланя на чужда помощ, която нарича ИИ. Така едни учени са стигнали до заключението, че ИИ действа зле на паметта. Иде поколение от дементирали хора. на които ако изключат интернета, ще вземат майка си за баща си. Барби се е спасил, защото най-вероятно родителите му вече не са живи.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

сигурно е от провинцията
                  или изповядва еснафски ценности
                  може и да не е учила
                  и едва ли вече и се чете етикета със срока на годност
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                    Да ви кажа, че има много семейства в София, които работят като почистващи фирми онлайн и чистят апартаменти и входове.

Някои от тях не са изпаднали, изглеждат интелигентно (български двойки) и са взели по много входове. Ползвах един чистач на вход, който чистеше по диагонал, но той се отказа и сега съм намерил една жена. Изкарват се пари, обаче е и трудоемко.

Коментар

• Да ви кажа, че има много семейства в София, които работят като почистващи фирми онлайн и чистят апартаменти и входове.

Някои от тях не са изпаднали, изглеждат интелигентно (български двойки) и са взели по много входове. Ползвах един чистач на вход, който чистеше по диагонал, но той се отказа и сега съм намерил една жена. Изкарват се пари, обаче е и трудоемко.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Фейкове на куков ден. По бански подутината отпред й е по-голяма от моята.
                        има ли такава снимка!?
                        ужас!
                        препоръка е

Коментар

Фейкове на куков ден. По бански подутината отпред й е по-голяма от моята.

Коментар

Припомням си,че един френски президент е женен за мъж,даже има твърдения,че е баща му.
                            Там е толкова заплетена история, че и най-големият писател на фантастични романи не може да измисли подобна история.

Коментар

За кой става въпрос?
                              питай барби ако не вярваш
                              препоръка е

Коментар

Ти сериозно ли питаш? Я си припомни марсилезата.
                                Припомням си,че един френски президент е женен за мъж,даже има твърдения,че е баща му.
                                Там е толкова заплетена история, че и най-големият писател на фантастични романи не може да измисли подобна история.

Коментар

Working...
                                X