Първоначално изпратено от Evgo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Въпрсната жена е 20+, на тези години те си менят мнението често. Днес е с един мъж, утре е с друг мъж.
Тати не харесваше инвестициите в апартаменти и не искаше да ни купи жилища в София. Въпреки че имаше много пари в периода 1998-2002 г., когато хората масово нямаха пари. И не можахме да го накараме да купи и той си похарчи парите бързо като обезумяла катерица (от "Ледена епоха").
И червея има по високо мнение за себе си от драскотините в евтиния ти талашит. Ти искаш ЖЕНА да има по ниско !?!?!?!? ЖЕНА ВЕ не червейLast edited by bota156; 15.05.2025, 10:38.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Изглежда - не можеш да четеш с разбиране!
1. (касива) Жена ТЪРСИ (!!!) квартира.
(разбираш ли смисъла на това просто изречение? Защо поставяш акцента върху това, че според теб тя е красива? Акцентът е върху факта, че тя ТЪРСИ, а ти предлагаш квартирата ... НА ТАТИ - и тя е усетила последното! Ама как така?!?)... Елементарно е:
2. Твоята реакция е ВЕРОЯТНО реакцията на всеки сводник..., "от дума - на дума..., ела при мен с цел - връзка!": "Ела при мен - без да плащаш!" Мозък!
Подтекстът: Ще плащаш с твоето тяло!
Под-подтекстът: Ще те изгоня, когато аз реша (във всеки един момент!)
Last edited by Evgo; 15.05.2025, 11:42.
Коментар
-
Аз няколко пъти съм си писал с красиви жени, търсещи квартира (да кажем 5 пъти). Културно, от дума на дума, предлагам да дойде при мен без да плаща нищо с цел връзка. Обаче не го приемат добре изобщо.
Изглежда - не можеш да четеш с разбиране!
1. (касива) Жена ТЪРСИ (!!!) квартира.
(разбираш ли смисъла на това просто изречение? Защо поставяш акцента върху това, че според теб тя е красива? Акцентът е върху факта, че тя ТЪРСИ, а ти предлагаш квартирата ... НА ТАТИ - и тя е усетила последното! Ама как така?!?)... Елементарно е:
2. Твоята реакция е ВЕРОЯТНО реакцията на всеки сводник..., "от дума - на дума..., ела при мен с цел - връзка!": "Ела при мен - без да плащаш!" Мозък!
Подтекстът: Ще плащаш с твоето тяло!
Под-подтекстът: Ще те изгоня, когато аз реша (във всеки един момент!)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Естествено, че като директно им предложиш ще ти откажат. Жените си искат игра, омайване-не става да им кажеш:"Няма да плащаш наем ако си ми любовница ".Пускаш ги първо на наем,после отиваш няколко пъти до апартамента уж да поправиш нещо и им правиш пичи мохабед. Уж небрежно казваш, че наскоро си приключил дълга връзка поради несходство в характерите.Няма да им казваш,че си търсиш приятелка от години, щото ще те отрежат веднага.
Обаче хората много са нахитрели. Може още в първите 5 мин да разбере, че не съм палав плейбой, който е с голям опит и вече е решил да се кротне.
Last edited by Evgo; 15.05.2025, 11:42.
Коментар
-
Аз няколко пъти съм си писал с красиви жени, търсещи квартира (да кажем 5 пъти). Културно, от дума на дума, предлагам да дойде при мен без да плаща нищо с цел връзка. Обаче не го приемат добре изобщо.
А те много често са с приятел, или просто не търсят връзка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тъкмо ще имаш повод да я "наказваш" всяка вечер
А те много често са с приятел, или просто не търсят връзка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
евго е скъп на триците (талашита) и евтин на златото - момите. Него кривогледа и куца няма да го вземе ама той на топ красавица кусури намира !?!?!?!
Last edited by Evgo; 15.05.2025, 13:55.
Коментар
-
Ще я взема, но без малкото коте. То ще ми съсипе всичко вкъщи.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Напротив-един мъж трябва да си държи на принципите, ако иска жените да го уважават.Щом не иска животно в дома си,не му трябва такава с котка.Няма заради някоя женска да си нарушава принципите.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Претенции, че гроздето кисело. Барабар със самбернар го вземай това гадже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Претенции, че гроздето кисело. Барабар със самбернар го вземай това гадже.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ще я взема, но без малкото коте. То ще ми съсипе всичко вкъщи.
Коментар
-
Ще я взема, но без малкото коте. То ще ми съсипе всичко вкъщи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Сигурно не е учила и не знае какво е - фелацио.
препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар