IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Нивото ли? И по какво определи "престъпника" бе, лайно размазано? Полицаите са по-умни ог теб, ако не си вдянал. Ти си един който ходи и сочи с пръст и после, бил "невинен". Ай сиктир, сопол такъв.
    Матеев разказа каква е ситуацията, така че ми е достатъчно да си направя извод какво се е случило. И ако е имало разследване щяха да те осъдят за стореното.Но на Матеев не му се е занимавало и си се отървал безнаказано.
    Няма как фирма да обърка цената 5 пъти.И дори ти не си такъв дебил,та да не се усетиш,че има нещо нередно. Поради което смятам, че ти си ги накарал да искат по-висока сума и да си разделите горницата .
    Last edited by mirodes; 16.07.2025, 13:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      Не знам защо игнор-функцията не сработва и все още виждам подобни изказвания?

Ами успех, това е поне 3-то заричане за напускане на форума, дано този път да бъде спазено!
      Иначе всички знаем как се вика на мъже, които не могат да държат на думата си!

Това, че някой постоянно се вкарва в спорове, които често губи (а се оказва, че не знае как да губи, защото влиза с бутонките, ама като му отвърнат - не му харесва)... някой, който е сляп за собствените си квалификации към опонентите... някой, който е свикнал да спори главно от позицията на силата и пищофа, само че в един форум тежест имат единствено думите и аргументите... това обикновено е логичния завършек!

п.п.
      Но си мисля, че историята няма да свърши дотук - ще има продължение.
      Палячо-аз НИКОГА не съм обиждал някого заради мнението му.Само комплексари като теб и другите изброени го правят. Когато обиждам е в отговор на обидите ви.
      Подобно поведение показва слабохарактерност и огромни комплекси.
      И в моята работа важни бяха ЕДИНСТВЕНО доказателствата.Щото след това делото отива в прокуратурата, а после и в съда.А няма ли доказателства обвинението пропада..Така че това за пищова са ти поредните измислици.
      Last edited by mirodes; 16.07.2025, 13:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Това ти е нивото.
        И е нормално престъпник като теб да не харесва полицаи.
        А като се видим някой ден ще ти припомня думите ти.
        Нивото ли? И по какво определи "престъпника" бе, лайно размазано? Полицаите са по-умни ог теб, ако не си вдянал. Ти си един който ходи и сочи с пръст и после, бил "невинен". Ай сиктир, сопол такъв.

Коментар

• Няма смисъл да пиша повече във форума. Тук има няколко комплексари-Бонка, "Изобретателя",дебелия бизнесмен, измисления професор, които постоянно ме обиждат без изобщо да съм ги провокирал.Модераторите не вземат никакви мерки,а моите коментари ги трият или ме банват. Така че аз бях дотук.
          Не знам защо игнор-функцията не сработва и все още виждам подобни изказвания?

Ами успех, това е поне 3-то заричане за напускане на форума, дано този път да бъде спазено!
          Иначе всички знаем как се вика на мъже, които не могат да държат на думата си!

Това, че някой постоянно се вкарва в спорове, които често губи (а се оказва, че не знае как да губи, защото влиза с бутонките, ама като му отвърнат - не му харесва)... някой, който е сляп за собствените си квалификации към опонентите... някой, който е свикнал да спори главно от позицията на силата и пищофа, само че в един форум тежест имат единствено думите и аргументите... това често е логичния завършек!

п.п.
          Но си мисля, че историята няма да свърши дотук - ще има продължение.

Коментар

Абе що не си ЕПМ? Ченге смотано.
            Това ти е нивото.
            И е нормално престъпник като теб да не харесва полицаи.
            А като се видим някой ден ще ти припомня думите ти.

Коментар

Ти най-добре си запознат защо си станал престъпник,щото си измамил Матеев.
              И никой не заплашвам,казвам,че никой от вас няма да посмее да ми каже очи в очи,нещата, които пишете.Щото сте форумни мишки.А аз нямам проблем и лично да ви кажа какво мисля за вас.
              Абе що не си ЕПМ? Ченге смотано.

Коментар

Бягство от отговорност за собствените си действия е една от причините човек да премине в престъпния свят. Все "невинен" и все други му "виновни". И заплашва. Явно, опит за нерегламентирано въздействие.
                Ти най-добре си запознат защо си станал престъпник,щото си измамил Матеев.
                И никой не заплашвам,казвам,че никой от вас няма да посмее да ми каже очи в очи,нещата, които пишете.Щото сте форумни мишки.А аз нямам проблем и лично да ви кажа какво мисля за вас.

Коментар

Как пък за 50 години никой не се е отнасял така с мен, само в тоя форум няколко комплексаря го правите.И да има си причина-няколко човека си избивате комплексите като обиждате и подигравате други участници във форума.
                  И то при положение, че не пиша нищо нито на теб,нито на Бонкна.Т.е вършите тия неща непровокирани.
                  Естествено само виртуално, щото на живо няма да ми кажете нито една подобна дума,ако пък го направите със сигурност ще съжалявате.
                  Бягство от отговорност за собствените си действия е една от причините човек да премине в престъпния свят. Все "невинен" и все други му "виновни". И заплашва. Явно, опит за нерегламентирано въздействие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Реактивност му викат. Тя бонка обижда всички наред. С Евго е доста груба и с кой ли не. Не затова ми е в игнора обаче, а защото начинът ѝ на мислене е тесногръд.

Енергия се хаби за позитивни неща. Лично аз с бонка не споря и не я чета.

Много се хабиш ти.

Тук има около десет ценни събеседника, заради които още се появявам.
                    Няма смисъл да пиша повече във форума. Тук има няколко комплексари-Бонка, "Изобретателя",дебелия бизнесмен, измисления професор, които постоянно ме обиждат без изобщо да съм ги провокирал.Модераторите не вземат никакви мерки,а моите коментари ги трият или ме банват.
                    Така че аз бях дотук.
                    През есента започвам новата си дейност, така че ако ти или друг,който знае кой съм се интересува да следи профила ми във Фейсбук и ТикТок.

Коментар

Ти и за мен така твърдиш, а фактите са други (аз разбирам че, ТИ не осъзнаваш причините за някои събития но, по някаква извратена логика, такива се намират и ти си "учуден и обиден", вместо да осъзнаеш че, за това което ти се случва и за хорското отношение, и сам носиш отговорност. Приемеш ли факта, предполагам, ще ти олекне.
                      Как пък за 50 години никой не се е отнасял така с мен, само в тоя форум няколко комплексаря го правите.И да има си причина-няколко човека си избивате комплексите като обиждате и подигравате други участници във форума.
                      И то при положение, че не пиша нищо нито на теб,нито на Бонкна.Т.е вършите тия неща непровокирани.
                      Естествено само виртуално, щото на живо няма да ми кажете нито една подобна дума,ако пък го направите със сигурност ще съжалявате.
                      Last edited by mirodes; 16.07.2025, 06:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

2 пъти сгодена и 1 път разведена
                        Чакай, да споделя малко смях: Не помня кой го рече, прозвуча от екрана но, някакъв каза че, било
                        глупост да се сгодиш и трагедия -да се ожениш.

Коментар

Гадното е,че по никакъв начин не съм я провокирал и тя постоянно пише подобни коментари.Ами ЕПМ аз да не съм й изтривалка.Щом ме обижда,ще й отговоря с най-грозните обиди.
                          Ти и за мен така твърдиш, а фактите са други (аз разбирам че, ТИ не осъзнаваш причините за някои събития но, по някаква извратена логика, такива се намират и ти си "учуден и обиден", вместо да осъзнаеш че, за това което ти се случва и за хорското отношение, и сам носиш отговорност. Приемеш ли факта, предполагам, ще ти олекне.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Wow, Olala, това се казва позитивност ..., и толерантност
                            Животът е кратък, изкуството вечно. През 2014 г. се помина Дукесата де Алба. Игривата дукеса преди това раздели цялото фамилно богатство между хилядата си деца и се ожени за един стар нейн почитател с двадесет години по-млад от нея.

Но интересното почва през 2019 г. След като дукесата най-накрая благоволи да ни напусне и се пресели в един по-добър свят.

Първородният паун, който наследи най-интересните неща осъзна, че не може повече да поддържа финансово цялата менажерия, а на всичкото отгоре вдовецът си поиска пожизнената пенсия.

В резултат на всичкото горно един много интересен палат с досега изцяло частни колекции бе частично отворен за публиката. Срещу билетче.

Барби бях в библиотеката: видях в оригинал, писма от Колумб, списък на екипажите, писма на Сервантес и Жан Жак Русо. Пипнах бюрото на Наполеон III.

Излизаш си от там щастлив и позитивен. От другата страна на градината Семейството си разхожда дакела и бебето.

Какво повече може да се желае ? Е има още разни неща
                            Last edited by Selena2024; 15.07.2025, 22:32.

Коментар

Реактивност му викат. Тя бонка обижда всички наред. С Евго е доста груба и с кой ли не. Не затова ми е в игнора обаче, а защото начинът ѝ на мислене е тесногръд.

Енергия се хаби за позитивни неща. Лично аз с бонка не споря и не я чета.

Много се хабиш ти.

Гадното е,че по никакъв начин не съм я провокирал и тя постоянно пише подобни коментари.Ами ЕПМ аз да не съм й изтривалка.Щом ме обижда,ще й отговоря с най-грозните обиди.

Коментар

Wow, Olala, това се казва позитивност ..., и толерантност

Коментар

Working...
                                X