If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Внимавайте в картинката. Писах си с една "екзотична" жена. Била адвокат, ала бала. Живеела в Германия. Както и да е. 2 месеца си писахме и изведнъж започна да ме зарибява за някакви инвестиции. Викам си ясна е работата... Това да удариш на нещо качествено като си пишеш с екзотични мадами лично за мен е равносилно на нула. Не че съм приритал, ама все пак внимавайте, защото мъжете много често мислим с други части на тялото...
Наясно съм с това.
Интернет се използва повече за измами и по-малко за запознанства и за сватби.
Внимавайте в картинката. Писах си с една "екзотична" жена. Била адвокат, ала бала. Живеела в Германия. Както и да е. 2 месеца си писахме и изведнъж започна да ме зарибява за някакви инвестиции. Викам си ясна е работата... Това да удариш на нещо качествено като си пишеш с екзотични мадами лично за мен е равносилно на нула. Не че съм приритал, ама все пак внимавайте, защото мъжете много често мислим с други части на тялото...
Изпреварил си ме. 90% от профилите са или явна или скрита реклама на нещо или обикновени измамници. Уморих се да трия разни “левенти” из фейса дето все са “medical doctors”. Е това като го видя падам от смях. Аз винаги ги питам нещо за Достоевски и пада голям майтап с африканчетата.
Има ли снимка на някоя готина мадама и пише ли за инвестиции на борса или крипто 100 процента е измама. Ама ако е 40 годишна и не говори за такива неща е ясно, че си търси мъж.
Коментар