Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеевго само за теб
Здравейте! Аз съм работещ студент на 22г. и си търся уютна квартира за дългосрочно наемане.
Едностаен или двустаен апартамент до 900 лв, без крайни квартали.
Тайрае моята мързелива съквартирантка, с изградени навици и кастрирана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Семейна е, с дете, и е малко простовата.
Иначе много мъже си хващат за гадже - чистачка, камериерка, детегледачка, секретарка, приятелка на жена им, т.е. каквото има под ръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами, защо не пробваш тази жена, дали не можеш да заредиш печката?
Иначе много мъже си хващат за гадже - чистачка, камериерка, детегледачка, секретарка, приятелка на жена им, т.е. каквото има под ръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сигурно е от провинцията
или изповядва еснафски ценности
може и да не е учила
и едва ли вече и се чете етикета със срока на годност
Коментар
-
"Край! Тайна на мацка, която се дърпа разкрита.
Момичета, вече няма смисъл да се дърпате. Тва беше.
Момчета, елате за малко и си водете бележки:
Ако мацка дърпа се, няма проблем. Правите три срещи на ден и мацка ваша.
Първо каните на кафенце, мацка казва, ох добре, кафе, какво толко. Тъкмо отивате на кафе и казвате на мацка - аууу забравих нахраня котка, котка умре от глад, ела до нас нахраним котка. Тя си мисли, боже, тоя иска води ме у тях, направи ми нещо, но мацка отива за да не умре котка.
Тука много важно - У ВАС НЕ ПИПАТЕ МАЦКА! Каните я горе, правите се, че храните котка, ако нямате изобщо котка и толкова.
След това мацка си казва, боже, той завел ме у тях и не правил нищо. Той джентълмен.
Изпращате мацка. И мацка тъкмо се прибере вие я каните някъде навън.
Това е втора среща с мацка. Мацка вика си, хмм, навън - окей, какво пък толкова ще стане.
Водите я там на квото измислите и след това казвате на мацка - ела у нас на чай, винце?
Много важно - В ГЛАВА НА МАЦКА - СЕКС СЕ ПРАВИ СЛЕД ТРЕТА СРЕЩА! Запишете си го. Преди това - НЕ! Така разсъждава всяка мацка - то закодирано там в на мацка глава!
Мацка вече била у вас, тя спокойна, видяла, че вие джентълмен, идва.
Това вече трета среща с мацка!
Мацка пийва винце, отпуска се и вие казвате - искам само да ти огледам, нищо няма да ти пипам! Само да ти огледам.
Мацка спокойна, казва си, е щом само ще оглежда, тя съблича се, покаже своя красота. Тогава вие казвате, искам само целуне те там. (Тука не разбрах къде е това ‘там’, така че секи целува, където си прецени).
Тука много важно - ПОВТАРЯТЕ КАТО МАЛОУМЕН - АЗ ИСКА САМО ЦЕЛУНЕ ТЕ ТАМ, ДРУГО НЕ ПРАВИ! (Тук мацка според мене вече е сигурна, че сте малоумен, но това в друг урок).
След като целуне мацка там, мацка вече разгонена и не издържа и казва ви - ОХХХХ, ВЗЕМИ МЕ, АЗ ЦЯЛА ТВОЯ.
И тва е. Сичко е повече от лесно! Успех с мацка, която се дърпа!"
КобилкинаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Чел си фейкове по мрежите. Намери реалната история или питай барби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами, защо не пробваш тази жена, дали не можеш да заредиш печката?
или изповядва еснафски ценности
може и да не е учила
и едва ли вече и се чете етикета със срока на годностпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДа ви кажа, че има много семейства в София, които работят като почистващи фирми онлайн и чистят апартаменти и входове.
Някои от тях не са изпаднали, изглеждат интелигентно (български двойки) и са взели по много входове. Ползвах един чистач на вход, който чистеше по диагонал, но той се отказа и сега съм намерил една жена. Изкарват се пари, обаче е и трудоемко.
Коментар
-
Да ви кажа, че има много семейства в София, които работят като почистващи фирми онлайн и чистят апартаменти и входове.
Някои от тях не са изпаднали, изглеждат интелигентно (български двойки) и са взели по много входове. Ползвах един чистач на вход, който чистеше по диагонал, но той се отказа и сега съм намерил една жена. Изкарват се пари, обаче е и трудоемко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Фейкове на куков ден. По бански подутината отпред й е по-голяма от моята.
ужас!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Чел си фейкове по мрежите. Намери реалната история или питай барби.
Коментар
-
Припомням си,че един френски президент е женен за мъж,даже има твърдения,че е баща му.
Там е толкова заплетена история, че и най-големият писател на фантастични романи не може да измисли подобна история.
Коментар
-
За кой става въпрос?препоръка е
Коментар
Коментар