Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
От колко време му даваш съвети вече ? Не се ли замисли ,че и съветите ти не струват !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ама, Евго ,по-млад няма да става ,а ще става по-стар и вече свободните жени без деца намаляват драстично. Да не говорим ,че явно жените не го харесват или одобряват и до сега. Шансовете му да си намери жена намаляват в геометрична прогресия с големи изисквания.
По време на пандемията не съм търсил и не съм ходил по срещи. Но бяха намерил приятелка и ви разказах дори,
Не ми е приятно постоянно да се ровите в моите неща, както правите и с Миродес.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
В София, а и в страната е пълно със свободни жени.На 45 години изобщо не е стар за връзка.
И просто трябва да се вслуша в съветите,които му давам и няма да има проблеми да си намери жена.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ама, Евго ,по-млад няма да става ,а ще става по-стар и вече свободните жени без деца намаляват драстично. Да не говорим ,че явно жените не го харесват или одобряват и до сега. Шансовете му да си намери жена намаляват в геометрична прогресия с големи изисквания.
И просто трябва да се вслуша в съветите,които му давам и няма да има проблеми да си намери жена.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не му давам съвет да остане сам,а да не се обвързва с жени с деца. Това е най-лошият вариант за един мъж .По-добре да стои сам,защото винаги може да срещне подходяща жена, отколкото да се обвърже с жена с дете. Откъде накъде ще гледа чужди деца?Който ги е правил да си ги гледа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много се съмнявам като чета какви съвети му даваш да си намери дори любовница за съпруга - Абсурт !
Дори и сега му казваш ,че е по-добре да кука сам, ами ако това е добър съвет ,аз не знам какъв е лошия !!!
Не ми се спори защото всеки има глава на раменете си и да мисли с нея.
- 2 Харесвания
Коментар
-
По-добре сам,отколкото с жена с дете. Най-голямата глупост е един мъж да отделя финанси, време и нерви ,за да отглежда чужди деца. По-добре да подпомага племенниците си.
И ако спазва съветите ми няма да има проблем да си намери жена.Без деца.
Детенцето не е моя отговорност, за да очакват от мен да го гледам. То си има баща.
Ратко, французинът изглежда пичага, млад е и двамата продават пици (и закуски?) там.
Аз питах Михаелис от златната тема какво мисли за дебеланката. Изпратих му снимки. И той ми каза:
"Не я одобрявам. Ниет. Има готини дебели, тази обаче не е от тях."
- 1 like
Коментар
-
По-добре сам,отколкото с жена с дете. Най-голямата глупост е един мъж да отделя финанси, време и нерви ,за да отглежда чужди деца. По-добре да подпомага племенниците си.
Дори и сега му казваш ,че е по-добре да кука сам, ами ако това е добър съвет ,аз не знам какъв е лошия !!!
Не ми се спори защото всеки има глава на раменете си и да мисли с нея.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Онзи чичо беше богат, джипката му струва колкото малък апарт в СФ.
За една друга, с която се запознах по ф.б. Преди 8 г. тя беше на 24 г, дебеличка, работеше в сладкарски цех. Искаше да ми идва на гости и е фурия.
Обаче ме отказа това, че пишеше много глупости по фейсбук, продава си пердетата онлайн, пише колко е прекрасна, а колко е несправедлив живота към нея. Пишеше: "Като не ни харесват, да ни ядат дебелите дупета".
И отклоних поканата й за гостуване у нас. Тя обаче е фурия и пристанала на някакъв французин, от който не беше доволна, биел я (ние чатихме после). В момента е омъжена за млад французин, но нямат деца.
Дъри, интересен момент е, че жените, с които съм искал да имаме нещо общо, но не е станало, си остават моми. Така че не е в моя телевизор повредата.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
С такива съвети ще си седи вечно сам и ще кука в двустайният си апартамент. Не му правиш услуга с такива съвети да знаеш !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Дъри, интересен момент е, че жените, с които съм искал да имаме нещо общо, но не е станало, си остават моми. Така че не е в моя телевизор повредата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И какво му е старото?Имам приятел на 49 години, гаджето му е на 24.И чакат дете. Не че задължително Евго трябва да търси някоя толкова млада, но жени в 30-е си години биха били идеална партия.
А трябва да е най-големият балък,та да отглежда чужди деца.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И какво му е старото?Имам приятел на 49 години, гаджето му е на 24.И чакат дете. Не че задължително Евго трябва да търси някоя толкова млада, но жени в 30-е си години биха били идеална партия.
А трябва да е най-големият балък,та да отглежда чужди деца.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за тая на еснафския чичо ли
За една друга, с която се запознах по ф.б. Преди 8 г. тя беше на 24 г, дебеличка, работеше в сладкарски цех. Искаше да ми идва на гости и е фурия.
Обаче ме отказа това, че пишеше много глупости по фейсбук, продава си пердетата онлайн, пише колко е прекрасна, а колко е несправедлив живота към нея. Пишеше: "Като не ни харесват, да ни ядат дебелите дупета".
И отклоних поканата й за гостуване у нас. Тя обаче е фурия и пристанала на някакъв французин, от който не беше доволна, биел я (ние чатихме после). В момента е омъжена за млад французин, но нямат деца.
Дъри, интересен момент е, че жените, с които съм искал да имаме нещо общо, но не е станало, си остават моми. Така че не е в моя телевизор повредата.
- 1 like
Коментар
Коментар