Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТезата, че света е сбъркан, а не - ти, се нуждае от доказателства, каквито към момента не сме видели...
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Борхес е велик.
Ами да си бил в София - нещо липсва по фактологията, а не сме чули другата страна. Губят ми се данни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Тя нямаше намерение да пуска и за това я отмених. И трудно се оправя в София или се прави на ударена, че не може сама да стигне до центъра за среща.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не бях в София, когато тя се местеше.
Купих си и една от книгите на Борхес - „Универсална история на безчестието“.
Ами да си бил в София - нещо липсва по фактологията, а не сме чули другата страна. Губят ми се данни.
Коментар
-
Къде видя поведение на кавалер? Аз друго виждам. И русенката затуй го е отсвирила отма.
Да я бе посрещнал на гарата току виж му се отворил парашутът. Ама той с рогите напреде. Проектира собствената неувереност в нейното поведение. “Предвижда”, че тя няма да му пусне без да е пробвал.
Като “клиент” на адвокатска кантора дето сам в главата си предварително си е решил казуса без грам да отбира от право, по някакви “закони” в неговата глава. Уникално нещо са това хора и мухите в главите им.
Когато “Жената” се приготвя за среща принципно всички опции са отворени - останалото зависи от мъжа.
Не бях в София, когато тя се местеше.
Купих си и една от книгите на Борхес - „Универсална история на безчестието“.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ти пък и ти, как може да го играеш кавалер пред такъв тип жена? Дай го малко по-артистично. Малко ли сме си говорили за пиратите и обноските им. Що се извиняваш? Да й беше казал, че не ти се излиза и ако иска да ти идва директно на гости, ако не...да ходи при друг да й пуска шевната машина.
Да я бе посрещнал на гарата току виж му се отворил парашутът. Ама той с рогите напреде. Проектира собствената неувереност в нейното поведение. “Предвижда”, че тя няма да му пусне без да е пробвал.
Като “клиент” на адвокатска кантора дето сам в главата си предварително си е решил казуса без грам да отбира от право, по някакви “закони” в неговата глава. Уникално нещо са това хора и мухите в главите им.
Когато “Жената” се приготвя за среща принципно всички опции са отворени - останалото зависи от мъжа.Last edited by Arana; 04.10.2023, 20:30.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Щяхме да се срещаме пак, но аз се извиних и отмених срещата преди 1 седмица.Last edited by Bad_Bear; 04.10.2023, 20:19.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
С цялостно творчество...
Аз ей така си го представям да е преминал “диалогът”
https://youtu.be/kvBJe8tpHfU?si=ujWs77aDVdUW1Zr_
Казахме му на Евгича, че от тоя храст заек няма да изскочи, но от опит глава не боли. Следващата такава, вече ше я отсвирва още на 1вото интервю.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Изглежда ти е лабаво либидото. Ставаш ли често нощно време?
Коментар
-
Щяхме да се срещаме пак, но аз се извиних и отмених срещата преди 1 седмица.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Щяхме да се срещаме пак, но аз се извиних и отмених срещата преди 1 седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Интересно ми е с какво я провокира, че се стигна до такива откровения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Дюре има и на 30 + години свободни за опрашване каки,подходящи за евгича !!! Много самотни читави момичета има . Ама "на крива ракета космоса и крив" : )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМалко да Ви разсея:
вчера си писах по ф.б. с младата кроячка от Русе. Тя ми каза "Не ми пиши повече. Дъртак"
Аз й казах: "Ти пък си проста и селянка, а по-лошото е, че си и неграмотна." (Пише на диалект и с много грешки.)
Тя: "Много добре си пиша. Зная ко да прая и ще се оправя и сама."
Така и не намерихме общ език и се блокирахме взаимно.
Новите българи сте вие................... поклон!
п.п.
Очевидно е, че и двамата сте еднакво прости..... еднакво напомпани със самочувствие... и като краен резултат - напълно се заслужавате един друг!Last edited by Julius_BG; 04.10.2023, 19:34.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар