IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

Либерастия е нова дума за мен!!! Ако идва от либерал, не се връзва?
    Числата са 35 мил. заразени, 180 хил. срещнали се с вируса в България е скромната оценка на докторите
    Белия дом около 50 човека
    В селата у нас не се знае, защото не тестват, за да не затворят единстеното предприятие, в което работят 90% от местните
    907 човека са влезнали в болница последния уикенд в България - какво следва? полеви легла в Арена армеец?????
    какво повече за неверващите, че има проблем?
    За да е по-ясно - атакува се белия дроб, почваш да дишаш тежко, не достига въздух и според коментарите на преживели усещаш все едно, че някой ти е седнал на гърдите или си потопил глава във вана с вода! После следва отслбналост, после имаш кашлица и трудност да преглъщаш. Екстра е високата температура и болки в костите!
    как точно намираш в това политически окраски?
    наплашил си се нещо от "новините'.
    отпусни се. ваксина няма, лечението също е експериментално. а самото заболяване е малко абстрактно.
    просто трябва да го "преболедуваш".

ще цитирам 2 подходящи народни поговорки;
    който види вълка, вика. който не го види, вика дваж по-силно.
    страхливия умира хиляди пъти. смелия само веднъж.

и не забравяйте, да спазвате препоръката на тръмп и да пийвате по малко дезинфектант преди гледане на телевизия.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
      Всичко е заговор на световната либерастия за постигане на пълен контрол над хората. Карантини, зелени сделки, политкоректности Силата за съжаление е в тях. Очаква ни жесток комунизъм.
      Либерастия е нова дума за мен!!! Ако идва от либерал, не се връзва?
      Числата са 35 мил. заразени, 180 хил. срещнали се с вируса в България е скромната оценка на докторите
      Белия дом около 50 човека
      В селата у нас не се знае, защото не тестват, за да не затворят единстеното предприятие, в което работят 90% от местните
      907 човека са влезнали в болница последния уикенд в България - какво следва? полеви легла в Арена армеец?????
      какво повече за неверващите, че има проблем?
      За да е по-ясно - атакува се белия дроб, почваш да дишаш тежко, не достига въздух и според коментарите на преживели усещаш все едно, че някой ти е седнал на гърдите или си потопил глава във вана с вода! После следва отслбналост, после имаш кашлица и трудност да преглъщаш. Екстра е високата температура и болки в костите!
      как точно намираш в това политически окраски?
      Last edited by buyvalue; 07.10.2020, 23:25.
      IM d best

Коментар

• Всичко е заговор на световната либерастия за постигане на пълен контрол над хората. Карантини, зелени сделки, политкоректности Силата за съжаление е в тях. Очаква ни жесток комунизъм.

Коментар

• "Швеция се отказва от карантината, не препоръчва задължителното носене на маски, не въвежда никакви нови мерки срещу коронавируса. В същото време в страната е един от най-ниските показатели за заразяване и без да се хвали държавата просто оценява, че престанаха да я критикуват за това, че действа самостоятелно.

На скоро главният епидемиолог на страната заяви, че научните доказателства за ефективността на маските се оказаха "учудващо слаби" и че може да предизвикат "още по-голяма зараза, когато хората се пипат по лицето безкрайно."

"Днес всички страни в Европа малко или много са вдъхновени от шведския модел, но никой не го признава, защото не е политически коректен."

wooow, ама как така??
          Защо ли не послушахме специалистите от самото начало, а го обърнахме на военно положение?

За тези, които упорито настояват за жертви - не се безпокойте, икономическата криза тепърва ще вземе наистина много жертви, и то такива в по-ранна възраст и без здравословни проблеми.
          Last edited by perin; 07.10.2020, 22:20.

Коментар

• Аз знам много хора, които говорят абсолютни измислици и някои от тях дори си вярват. Може би...

Коментар

• Чат-пат Боката изтърва секретни информации. Каза например, че има още година-година и половина до края на кризата. Това е нещо, което той не може да знае. Съвсем не случайно изтипосаха тиквоча пред ООН да говори за подобряване на здравеопазването и образованието. Уж за подобряване. Явно подготвят здравеопазването за новото гестапо. Ще имат правата да арестуват и заточват. За образованието просто не ми се мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

случвало ли ти се е да идеш на изследване и да ти кажат, че за да го направят трябва да те водят "хоспитализиран"?
                това е най-елементарния случай на източване на касата.
                поинтересувай се.
                Не, не ми се е случвало.

Знам за над 20 човека заразени с Ковид. Повечето не са рискови и го изкараха у тях си. Само един лежа в болницата.

п.п.

И знам за хора, които влизат в болница за нещо друго и им правят ПСР тестове, които са били отрицателни.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Ей колко време трябва да мине за да разберете, че пари по пътеки се дават само ако влезеш в болница. Ако си на "домашно лечение" (седиш си дома) - пари не се дават.

Бройката заразени дали ще расте или не - няма значение. Пари се дават за тея дето лежат в болниците. В момента в болниците с Ковид са малко под 1000 човека.

А иначе един възрастен комшия с рак почина и друг селски с един прекаран инсулт почина и никой не го писаха от Ковид.

Т.е. аз ти разказвам за 2-ма починали дето са идеални да ги пишат с Ковид, ама не са ги писали.
                  случвало ли ти се е да идеш на изследване и да ти кажат, че за да го направят трябва да те водят "хоспитализиран"?
                  това е най-елементарния случай на източване на касата.
                  поинтересувай се.
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Днес ми разказаха за раково болен, който е починал, ноо болницата му дали епикриза за КОВИД19....Не знам дали е възможно, но става въпрос за продължение на една пътека с друга. Пак не знам, но ми споменаха, че КОВИД 19 пътеката станала 3 000 лв...
                    Ако я вдигнат още веднъж - примерно на 5 000 лв, заболелите ще станат по 2000 на ден, болните в отделенията по 300 на ден, а умрелите по 40 на ден....( дет се вика - кола да те блъсне, с ковид ще те зарази и от ковид ще се гътнеш )
                    Ей колко време трябва да мине за да разберете, че пари по пътеки се дават само ако влезеш в болница. Ако си на "домашно лечение" (седиш си дома) - пари не се дават.

Бройката заразени дали ще расте или не - няма значение. Пари се дават за тея дето лежат в болниците. В момента в болниците с Ковид са малко под 1000 човека.

А иначе един възрастен комшия с рак почина и друг селски с един прекаран инсулт почина и никой не го писаха от Ковид.

Т.е. аз ти разказвам за 2-ма починали дето са идеални да ги пишат с Ковид, ама не са ги писали.

Коментар

• Днес ми разказаха за раково болен, който е починал, ноо болницата му дали епикриза за КОВИД19....Не знам дали е възможно, но става въпрос за продължение на една пътека с друга. Пак не знам, но ми споменаха, че КОВИД 19 пътеката станала 3 000 лв...
                      Ако я вдигнат още веднъж - примерно на 5 000 лв, заболелите ще станат по 2000 на ден, болните в отделенията по 300 на ден, а умрелите по 40 на ден....( дет се вика - кола да те блъсне, с ковид ще те зарази и от ковид ще се гътнеш )

Коментар

• Няма да се окаже така. Ако 50% имаха антитела е малко странно сега да има такъв взрив на нови случаи

При около 60% с антитела вирусът почти спира да се разпространяава, нали така бяха казали вирусолозите

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                        трябва да започнат да се правят и тестове за антитела.
                        да не се окаже, че 50% вече са го 'преболедували" и не са разбрали.

Е, не съвсем всеки. Най-вниметелните - няма

Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                        всеки ще се срещне с вируса.

Коментар

• Каквото и да прави щаба, каквито и мерки да налага рано или късно всеки ще се срещне с вируса . Кой как ще го изкара - на крак или в болница си зависи от човека и от начина му на живот .

Коментар

• PCR test Pandemic

Коментар

• " Всъщност, външен враг не съществува. Моето тяло създава свои собствени микроорганизми, за да възстанови ред и баланс."

https://zdravivsekiden.com/pasteur-b...qWUazUfcNLOSks
                              Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• С това измислен щаб всичките са с купени дипломи.

Коментар

Working...
                                X