Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТошо, ако не беше Ковид кризата щеше да видиш злато на $2000, ама друг път
Не ми казвай, че 2017 си предвидил Ковид през 2020
Last edited by Todor Sabev; 04.10.2020, 19:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Казват, че вече е добре. Ако въобще е бил зле, де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
До изборите има месец - а той следващите две седмици основно ще се чуди ще живее или не.
Коментар
-
Аз нямам нужда от лекарство за нещо, по-слабо и от грипа.
А чичо Тръмп прави добър пропагандистки ход: болен или не, като излезе утре "оздравял", ще е на бял кон.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И Тръмп така, пък и останалите издигнати републиканци. Само където той има достъп до ремдесивир и сигурно цяло крило на болницата е запазено за него
А чичо Тръмп прави добър пропагандистки ход: болен или не, като излезе утре "оздравял", ще е на бял кон.
Коментар
-
Нося една от месеци в джоба (маската сега е по-важна от личните документи) и от месеци не я слагам нито в метрото, нито в надземния транспорт, нито в големите вериги за храна.
Досега не съм имал проблем, освен некъде април месец, когато два пъти полицаи в метрото ме "подсетиха" да я сложа.
А в по-малките магазини поискат ли ми тъпите путки да я сложа, врътвам се и излизам, и влизам в следващия, където не ми я искат.
Така се оправям. Готов съм и на глоба от 300 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАбе вие как се оправяте с намордниците. Постоянно ги забравям и си губя времето, да се връщам за тях.
Навсякъде държа намордници и пак няма голяма файда
Досега не съм имал проблем, освен некъде април месец, когато два пъти полицаи в метрото ме "подсетиха" да я сложа.
А в по-малките магазини поискат ли ми тъпите путки да я сложа, врътвам се и излизам, и влизам в следващия, където не ми я искат.
Така се оправям. Готов съм и на глоба от 300 лева.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Има нервност при пазарите, което е нормално предвид високите проценти възстановяване, но като цяло показват че V образното възстановяване ще продължи, както и че Ковид не го намират за проблем щом са на исторически високи нива или близо.
Коментар
-
Щом така мислиш. Аз мисля различно, и за сега пазара мисли като мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Корона вирусите са сред нас от панти века, на толкова месеци откакто ги мерим се доказа, че не е проблем за болничните капацитети. Нито в Китай, нито другаде. Китай дори избързаха да сгънат болницата рано рано и вече водят света с няколко обиколки по икономическа трансформация.
Коментар
-
Слагаш една маска в чантата и излизаш само с тази чанта, дори да не ти пасва на тоалета, лейди Прецаканото
Освен това, не забравяй, че "в България пандемия няма"
И също, че аз се излекувах без лекарства, само с витамини и единствените последици са леки увреждания на белия дроб, ама пак имам дишане на 100%, защото сигур съм имал 120% преди това. Карам велоергуметър почти всеки ден
Та така...
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАбе вие как се оправяте с намордниците. Постоянно ги забравям и си губя времето, да се връщам за тях.
Навсякъде държа намордници и пак няма голяма файдаLast edited by Money; 04.10.2020, 18:41.
Коментар
-
Тошо, ако не беше Ковид кризата щеше да видиш злато на $2000, ама друг път
Не ми казвай, че 2017 си предвидил Ковид през 2020
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Равновесие чекаше злато двеста долара и нещо обърка корелациите американски бондове злато.
Коментар
-
Мерси!
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз държа към 40% ETF за high yield в долари и държавни облигации на развиващи се пазари и двата вида за последната година дават към 5% дивидент, който се изплаща месечно. И двата са с малка дюрация, на развиващите се пазари е към 5 години, на високорисковите под 2 години. High yield се движи като акциите - но с по-малки колебания, а на развиващите се пазари е малко по-хаотично. Харесва ми че ми дават всеки месец кинти. Но ако вземе да се сгъне СП с 40 или 50% ще ги прехвърля парите натам. Но към момента не виждам причина за големи дългосрочни спадове. Има вероятност пак да стане едно яко колебание като през март - ако нещата с ваксината се осерат, а сега тази втора вълна на заразяване вземе че наистина затрудни отново болничните системи. Но тази волатилност пак ще е временна - и ще е момент пак за влизане яко в акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз държа към 40% ETF за high yield в долари и държавни облигации на развиващи се пазари и двата вида за последната година дават към 5% дивидент, който се изплаща месечно. И двата са с малка дюрация, на развиващите се пазари е към 5 години, на високорисковите под 2 години. High yield се движи като акциите - но с по-малки колебания, а на развиващите се пазари е малко по-хаотично. Харесва ми че ми дават всеки месец кинти. Но ако вземе да се сгъне СП с 40 или 50% ще ги прехвърля парите натам. Но към момента не виждам причина за големи дългосрочни спадове. Има вероятност пак да стане едно яко колебание като през март - ако нещата с ваксината се осерат, а сега тази втора вълна на заразяване вземе че наистина затрудни отново болничните системи. Но тази волатилност пак ще е временна - и ще е момент пак за влизане яко в акции.
Коментар
Коментар