IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чакайте малко, стискайте палци да съм сбъркал всичко, а не само разположението във времето. Защото това че не е станало на края на септември, все още не значи че няма да се случи. Болните в болница си вървят нагоре, и вече са рекордно високи, това означава че до седмица и тези в интензивното ще са рекордно много, процента на положителните тестове е притеснително висок - това означава, че реално не се тества достатъчно. Ако не се тества достатъчно, не могат да се изолират заразените, ако не се изолират заразените масовото заразяване се ускорява.

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

А какво става с неоткритите случаи – умиргат самотно по домовете си, падат като зрели круши по улиците и ги събиргат в чували със самосвали?
      Неоткритите случаи обикновено нямат симптоми или имат много леки симптоми, за които не ходят на доктор, не си седят у тях. А ходят и го разнасят.

Ако имаш лека хрема, няма да си седиш дома а ще ходиш на работа и хоп - нови 10 заразени ако работиш в офис или цех без добра вентилация и проветрение.

Коментар

Абе, що процентът на тези, у които е открит(?) коронавирус(?), относно бройката направени тестове, е горе-долу един и същ в рамките на плюс-минус един процент и не се увеличава? Що за зараза е, щом не се увеличава?
        Има нещо гнило в данните на НОЩ.

Второ: защо НОЩ не съобщава бройката на новозаразени, а казва некаква обща бройка, 90% от която може да са такива, при които отдавна е открит и те продължават да ги тестват?
        Не е ли най-важно колко са новите заразени, а не колко положителни теста са изкарали от вече "заразените"?
        Нещо си се объркал. НОЩ казват бройката на новозаразените.

В тази бройка която съобщават не включват тестовете дали си се излекувал или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Аз имам няколко познати които са го изкарвали, и в България и в Европа, за щастие, никой не е стигнал до болница, но всички сега се пазят усърдно, защото дори и малък шанс пак да го изкарат ги плаши, съседа ми по вила ходи на погребение на негов приятел починал от корона. На 50 и нещо години.
          Равновестко помоли доктор Цветеслава Гълъбова да не остава ключовете без надзор или да ги заключва в касата

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Тоя неразличител "равновесия" дори няма защо да се коментира. Прогнозите му са над 10 ПЪТИ повече от истината

Има до сега 21 587 потвърдени заразени. А тоя "познавач" говори за 400 000. Непознал 20 пъти.
            С умрелите е още потрагично "познаването" му. Вчера са умрели трима. Трийсет и три пъти по-малко. Пък и те не са умрели ОТ ковид...
            Не ми е ясно как този тип твърди, че играе на фондовата борса. Такова неразличителство води до абсолютен фалит.

И въпреки че не е познал в ДЕСЕТКИ ПЪТИ, пак излиза и дудне идиотии.
            Как бе Равновестко е пич той не само играе ми оттам се издържа.Става днеска и гледа акцията толко и веднаг смята колко е на плюс

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
              Ето, малко прогнози, които реших да запазя за поколенията. Направени са преди 2-3 месеца. Човешко е да се греши, продължавайте усърдно да пророкувате смърт, все някога ще познаете

Сектата на Ковидианците ще държи на своя Апокалипсис до последно. Ако не познаят, никой няма да забележи, но ако познаят...

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Ако съм прав за разпространението на вируса. А наистина е възможно доста сериозно да греша, все пак освен лекар не съм и математик. Но пак според елементарните сметки които си правя за мен и които достта добре се вписват в развитието на намерените случаи и на смъртните случаи последнните два месеца ще минем границата от 100 починали на ден от ковид някъде последната седмица на септември.
              Към 15 септември заразените ще са към 400 000
              Тоя неразличител "равновесия" дори няма защо да се коментира. Прогнозите му са над 10 ПЪТИ повече от истината

Има до сега 21 587 потвърдени заразени. А тоя "познавач" говори за 400 000. Непознал 20 пъти.
              С умрелите е още потрагично "познаването" му. Вчера са умрели трима. Трийсет и три пъти по-малко. Пък и те не са умрели ОТ ковид...
              Не ми е ясно как този тип твърди, че играе на фондовата борса. Такова неразличителство води до абсолютен фалит.

И въпреки че не е познал в ДЕСЕТКИ ПЪТИ, пак излиза и дудне идиотии.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Второ: защо НОЩ не съобщава бройката на новозаразени, а казва некаква обща бройка, 90% от която може да са такива, при които отдавна е открит и те продължават да ги тестват?
                Не е ли най-важно колко са новите заразени, а не колко положителни теста са изкарали от вече "заразените"?
                Верно, тия тарикати са заблудили и мене, в официалния им сайт https://coronavirus.bg/bg/statistika се водят "потвърдени случаи", а не "новозаразени".
                Щото един човек го "потвърждават" през седмица като се зарази и влезе или не в болница.
                Ами, радвай се, значи заразените са по-малко.
                Има вчера много хоспитализирани -917, това е заради парите по клиничната пътека, като тези в интензивното са само - 56 (тука клиничната пътека клонеще към тройна) и накрая, умрели - 3.

Коментар

• Ето, малко прогнози, които реших да запазя за поколенията. Направени са преди 2-3 месеца. Човешко е да се греши, продължавайте усърдно да пророкувате смърт, все някога ще познаете

Сектата на Ковидианците ще държи на своя Апокалипсис до последно. Ако не познаят, никой няма да забележи, но ако познаят...

Ако съм прав за разпространението на вируса. А наистина е възможно доста сериозно да греша, все пак освен лекар не съм и математик. Но пак според елементарните сметки които си правя за мен и които достта добре се вписват в развитието на намерените случаи и на смъртните случаи последнните два месеца ще минем границата от 100 починали на ден от ковид някъде последната седмица на септември.През октомври починалите ще продължат да нарастват и пикът на починали може би ще е около 300 починали на ден, но не мисля че обществото ще му издържи психиката и още през септември ще наложат доста строги ограничения. Които в общи линии ще бъдат тотално безсмислени, защото няма да могат да ограничат нищо.
                  Към 15 септември заразените ще са към 400 000 откритите предполагам под 30000 така че няма да са само 1-2 деца в клас. Към 1 октомври при запазване на настоящия тренд заразените ще са към 700 000. А ако се пуснат децата ще са 1. 3 милиона. Но и без да ги пускат 1.3 милиона ще бъдат досттигнати на 15.10 така че може би все пак е по-добре заразата да мине преди да почнат и гриповете.
                  Last edited by perin; 05.10.2020, 22:09.

Коментар

Надявам се да можеш да смяташ. Не е трудно, разделяш хоспитализираните на активните случаи готово.
                    Ти още от лятото даваше налудничави прогнози за септември как щели сме да имаме 1 000 000 заразени и 100 000 умрели , помниш ли тва , а ?? Или да ти търся постовете от лятото ? А спри се малко вече , зареди се с 1 камион с консерви и вода и се скрий в бункера на 10 метра дълбочина, ела догодина лятото отново да ни бройш нас, кой умрел и кой е жив. ПРЕПОРЪКА Е !!!!!!!!!

Коментар

Поздравявам те с песната "Пароле, пароле, пароле".

Освен твоите/вашите думи нищо не съм видял, нито чул около мене с тоя ми ти Корона, вироза голема. Както и хората в близко и далечно мое обкръжение.
                      Ей там назад има една тема за споделяне на лични срещи с Ковида, вироза голема. Защо е толкова назад, защо е толкова празна на "случаи"?
                      Аз имам няколко познати които са го изкарвали, и в България и в Европа, за щастие, никой не е стигнал до болница, но всички сега се пазят усърдно, защото дори и малък шанс пак да го изкарат ги плаши, съседа ми по вила ходи на погребение на негов приятел починал от корона. На 50 и нещо години.

Коментар

Здравето си е твое. Кофтито е за тези които се срещат с теб, защото като не се пазиш ти самия, застрашаваш и тяхното и здраве. Но за щастие аз с теб не се срещам - така че в общи линии не ми пука
                        Поздравявам те с песната "Пароле, пароле, пароле".

Освен твоите/вашите думи нищо не съм видял, нито чул около мене с тоя ми ти Корона, вироза голема. Както и хората в близко и далечно мое обкръжение.
                        Ей там назад има една тема за споделяне на лични срещи с Ковида, вироза голема. Защо е толкова назад, защо е толкова празна на "случаи"?

Коментар

20% от тях влизат в болница?
                          Чуваш ли се какво говориш или аз не разбирам, какво казваш? Или нещо в статистиката на НОЩ не е вярно?

Колко поредни дена, когато има голяма бройка тестове, дават по 100-200 открити случаи? Мчи то болниците отдавна да са пълни?

А какво става с неоткритите случаи – умиргат самотно по домовете си, падат като зрели круши по улиците и ги събиргат в чували със самосвали?
                          Надявам се да можеш да смяташ. Не е трудно, разделяш хоспитализираните на активните случаи готово.

Коментар

От откритите случаи. Нали не мислиш че някой който не може да диша си стои вкъщи и си мисли че е асмиптомен
                            20% от тях влизат в болница?
                            Чуваш ли се какво говориш или аз не разбирам, какво казваш? Или нещо в статистиката на НОЩ не е вярно?

Колко поредни дена, когато има голяма бройка тестове, дават по 100-200 открити случаи? Мчи то болниците отдавна да са пълни?

Коментар

Абе, що процентът на тези, у които е открит(?) коронавирус(?), относно бройката направени тестове, е горе-долу един и същ в рамките на плюс-минус един процент и не се увеличава? Що за зараза е, щом не се увеличава?
                              Има нещо гнило в данните на НОЩ.

Здравето си е твое. Кофтито е за тези които се срещат с теб, защото като не се пазиш ти самия, застрашаваш и тяхното и здраве. Но за щастие аз с теб не се срещам - така че в общи линии не ми пука

Коментар

• Абе, защо процентът "заразени" е един и същ и при лекари, и в училища – с този на общото население?

Има нещо гнило, има нещо лъжовно в данните на НОЩ.

Коментар

Working...
                                X