If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Не можеш ги впечатли в тази тема, повечето са отшелници, само смятат капиталова, жени и акции са далеч от тях.
Дъри, ако не са били парите на мъжа ти и родителите ти, плюс твоята женска младост, май шеше да имаш друга съдба.
Да те пусна сега на 50 год, сама и без кинти, да преуспяваш само със ума си ?
Ще ме извиниш много ама с мъжа ми бяхме женени години преди да имаме възможност да правим собствен бизнес. Съгласна съм само за това ,че винаги сме имали много хармоничен брак с равноправни и партньорски отношения. Живота е кратък и е хубаво човек докато е млад да не спи ,а да се опита поне да направи нещо сам, а не да чака друг да го хрантути. Няма проблем и сега да направя много неща и ги правя Като не става с пари става с акъл, знания и образование.
Честито Евго! Браво, че накрая успя. И аз като тебе съм с нова кака, само че трябва да изчакам жената да подпише развода и ще доприпкам при новата изгора.
Аз съм гледал такива документални филми на Любо Огнянов, освен това помня тези времена.
И филмът потвърждава мнението ми за този период, че преходът е режисиран от бившата държаван сигурност, че са разграбили националния капитал, а в света на обикновения човек хората трябваше да оцеляват с малки заплати при силна инфлация, висока безработица, корупция, мутри, банкови фалити и т.н.
Дъри е от хората които първи са започнали да купуват ,ремонтират и препродават ...това е нейната история накратко ..
Все пак успях да си хвана гадже, защото уикенда имах гостенка, една 35-годишна сладурана. След като 5 мадами преди нея ми бяха правили серия от номера, за които съм ви разказвал. Тя хареса апартамента ми и как го поддържам. И беше доста впечатлена.
И успях, благодарение на съветите на момчетата от форума, между които Миродес, Асо Пика, Груьо, Бертрам, Купата и Репрезентативния (бяха разбрали за какво става дума и ми казаха важни неща).
Нещата не са перфектни, но съм доволен. И ме гледа кротичко като султан и е послушна.
Хубав ден,
Честито Евго! Браво, че накрая успя. И аз като тебе съм с нова кака, само че трябва да изчакам жената да подпише развода и ще доприпкам при новата изгора.
Тихите води са на-дълбоки са казали хората...това даже не е много ок,но не познаваме човека все пак......Евго да действа ако иска деца ....времето не е на негова страна вече от тази гледна точка .
Аз съм само с няколко години по-голям от теб и не съм чичак.
Не можеш ги впечатли в тази тема, повечето са отшелници, само смятат капиталова, жени и акции са далеч от тях.
Дъри, ако не са били парите на мъжа ти и родителите ти, плюс твоята женска младост, май шеше да имаш друга съдба.
Дъри е била умна и находчива през 90-те години.
Аз съм гледал такива документални филми на Любо Огнянов, освен това помня тези времена.
И филмът потвърждава мнението ми за този период, че преходът е режисиран от бившата държаван сигурност, че са разграбили националния капитал, а в света на обикновения човек хората трябваше да оцеляват с малки заплати при силна инфлация, висока безработица, корупция, мутри, банкови фалити и т.н.
Като жена ще ти кажа, че това ще те изненада много в бъдеще Жените ,по природа не сме такива и не трябва да разчиташ, че това ще продължи дълго. Търси равноправни и партньорски отношения
Успех !!!
Тихите води са на-дълбоки са казали хората...това даже не е много ок,но не познаваме човека все пак......Евго да действа ако иска деца ....времето не е на негова страна вече от тази гледна точка .
Все пак успях да си хвана гадже, защото уикенда имах гостенка, една 35-годишна сладурана.
Добро утро на всички,
И ме гледа кротичко като султан и е послушна.
Хубав ден,
Като жена ще ти кажа, че това ще те изненада много в бъдеще Жените ,по природа не сме такива и не трябва да разчиташ, че това ще продължи дълго. Търси равноправни и партньорски отношения
Успех !!!
Все пак успях да си хвана гадже, защото уикенда имах гостенка, една 35-годишна сладурана. След като 5 мадами преди нея ми бяха правили серия от номера, за които съм ви разказвал. Тя хареса апартамента ми и как го поддържам. И беше доста впечатлена.
И успях, благодарение на съветите на момчетата от форума, между които Миродес, Асо Пика, Груьо, Бертрам, Купата и Репрезентативния (бяха разбрали за какво става дума и ми казаха важни неща).
Нещата не са перфектни, но съм доволен. И ме гледа кротичко като султан и е послушна.
Хубав ден,
Добре е да мине време и тогава да се похвалиш.поне година,две.Рано е още .
Истината Лев е че пари като си млад трудно се събират и хората лесно се демотивират
Повечето не получават дори 2000лв заплата от която да успеят да спестят зорлем 1000 трябва да събират поне 7-8 години за двустаен - Някои стискат зъби и събират и на 5-тата година разбират че пак им остават 7-8 години щото цените са скочили и окапват
От там почват да ги гонят щуротиите с бързите и лесни пари на борсата - Занулят и там някой лев и туко почват да реват по форумите че имотите били скъпи и трябвало да поевтинеят и какви изедници били работодателите им дето не им увеличават заплатите
+1
Добро утро на всички,
да ви споделя нещо.
Висшата математика я взех с домашни ракии при Киро Водката...така беше
+1
Висша, висша, колко да е висша...колкото 1 семестър , баси. Ама и с нея може да се упражнява търговията и маркетинга .. .за 2-3 дамаджани ракия.. кво й плащаш...
Висшата математика я взех с домашни ракии при Киро Водката...така беше
Личи ти да ти кажа отдалече...Голем тарикат си бил ти голем...Само нещо революцията се сговни.И 13 март мина мина и 20 септември...Да не се окаже че и другите изпити така си взел.И после се сърдите като ви разправям що УНСС е оградено и е на десет минути от ТУ щото ако не беше така кучетата да са го завършили а студентите от ТУ през голямото междучасие...деба и смешното му училище.Плаче за закриване
Коментар