If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Лев докато не покажат фиш на един санитар не вярвам.
То и една манипулация върви за животновъд 3000лв - после даваха репортаж и се оказа за цяло семейство. Преди са били 4 човека по 750лв на човек. Стари на по 50-60г и 2 "деца" на 20-25г и едвам се справяли
С УНСС тва е санитар.То и за това едва ли ставате ама пробвай
Кажи сега ще хапнеш ли постна пица на Албена ,твърда от студения вятър дето брули там зимата...ха ха
Аз се стягам за ски, в Банско се очертава да е спокойствие тази зима, което не е за изпускане. За Коледа ще съм в Цюрих, а февруари ще пързулкаме ските във Венген с новата кака. В Албена ще бъда от април. Ти тази зима предполагам няма да ходиш по-далеч от Кауфланд, където ходиш на лов за домати.
Нещата стоят съвсем различно догодина ще им дават на лекар 1000,сестрите са на 600,санитарите май бяха 300,това към заплатите,и то само докато е кризата,тоест временно,.Това бруто.
Под минималната първо никой не пада, не е възможно. А да ти дам съвет. Ако се пишеш санитар и аз мога да ти кажа по-нататък къде от допълнителни услуги ще направиш доход на лекар.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
То и една манипулация върви за животновъд 3000лв - после даваха репортаж и се оказа за цяло семейство. Преди са били 4 човека по 750лв на човек. Стари на по 50-60г и 2 "деца" на 20-25г и едвам се справяли
Нещата стоят съвсем различно догодина ще им дават на лекар 1000,сестрите са на 600,санитарите май бяха 300,това към заплатите,и то само докато е кризата,тоест временно,.Това бруто.
Заплата санитар 3000 лева. В Пирогов - Ковид ward. Ето как и санитар и касиерка и шофер ще си купят поне в Слатина.
Голем си шаран, това е схема скоро ще получиш предложение да ти прати едни милиони горкото ,,сираче,,
Но преди това ще трабва да и помогнеш да излезне от някакво трудно положение за да получи милионите и да ги делнете и да заживеете щастливо.
Като за тази цел ще трябва ти да пратиш кинти.
Пък приятелят и изневерил с нейната приятелка. Тея пресоляват манджата.
айде стига и ти сега, ми може да е влюбена в накавръков.
ще и помогне ако е в беда, как не.
ще прати малко от скътаните евра да се оправи момичето а то после ще му ги върне с горница.
Сега е в Кувейт на мисия до Март,каза ми че нямало проблем да ми изпрати покана,екс приятеля и злоупотребявал с хапчета,и го била хванала на калъп с нейната приятелка,в ливинг рума,родителите и били загинали в самолет преди 8 години,живеела в Тампа,Флорида..абе не знам явно няма мъже там,знам ли ,била е в България ваканция забравих кога,харесало и начина на живот,ми викам и ние сме натурални,естествени хора,Ботчо ще питам да дойде с приятелка следващата година ако искаш,ти приготви етажа,после ще пратим картички във форума,за поздрави на съфорумците.
Голем си шаран, това е схема скоро ще получиш предложение да ти прати едни милиони горкото ,,сираче,,
Но преди това ще трабва да и помогнеш да излезне от някакво трудно положение за да получи милионите и да ги делнете и да заживеете щастливо.
Като за тази цел ще трябва ти да пратиш кинти.
Пък приятелят и изневерил с нейната приятелка. Тея пресоляват манджата.
Коментар