...Неизвестно защо, корназлъкът у някои, току зачезва. А аз съм толкова хрисим и благ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОпита да влезеш в конфронтация с мен, показва че си мазохист. Но приемам предизвикателството, можеш да постнеш клип - как се миеш с 90-градусова вода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗначи, готов съм да ти проверим мнението на устойчивост. Ако не те е страх, че ще те не изям, разбира се.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСмятал съм въпросната тръбичка, някъде из многобройните теми за нея и съм един от малцината, които твърдят че работиСъвсем друг е въпроса с практическото ѝ приложение. Целта ми не е да влизам в спор с Вас, а да ви обърна внимание, че твърдението ви е погрешно. Понеже говорим за конкретно изделие, факторите за подобряване на топлообмена са силно ограничени - нито някой ще си мие ръцете с 90*С вода, нито ще ползва дебит от кубик/минута на кухненската си мивка. Разбира се, не оспорвам варианта тръбичката да се направи от сребро, но както и да го въртим, все ще стигнем до практическата полза...
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеEnder, мислиш ли че е толкова лесно и вярно да се определи същественния фактор за топлообмена. Ако това беше площа, нямаше да има охладителни системи в които да се добавя вентилатор и нямаше да е голям проблем ако той спре да работи и това да води до прегряване. Това е положението, не е само площа фактора и само с видигане на площа да се подобрява топлообмена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеEnder, мислиш ли че е толкова лесно и вярно да се определи същественния фактор за топлообмена. Ако това беше площа, нямаше да има охладителни системи в които да се добавя вентилатор и нямаше да е голям проблем ако той спре да работи и това да води до прегряване. Това е положението, не е само площа фактора и само с видигане на площа да се подобрява топлообмена.Съвсем друг е въпроса с практическото ѝ приложение. Целта ми не е да влизам в спор с Вас, а да ви обърна внимание, че твърдението ви е погрешно. Понеже говорим за конкретно изделие, факторите за подобряване на топлообмена са силно ограничени - нито някой ще си мие ръцете с 90*С вода, нито ще ползва дебит от кубик/минута на кухненската си мивка. Разбира се, не оспорвам варианта тръбичката да се направи от сребро, но както и да го въртим, все ще стигнем до практическата полза...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ender, мислиш ли че е толкова лесно и вярно да се определи същественния фактор за топлообмена. Ако това беше площа, нямаше да има охладителни системи в които да се добавя вентилатор и нямаше да е голям проблем ако той спре да работи и това да води до прегряване. Това е положението, не е само площа фактора и само с видигане на площа да се подобрява топлообмена.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеMateev, не ми трябва терминологията, това е смешна технология и се намират честни хора които са си направили сами такова нещо управлявано през контролер и той отчита тока който е произведен откакто са го свързали. Пускат ги в нета данните и не са пристрастни, Тези топлообменници са масови при климатични исталации с голяма мощност и загубата на енергия въобще не е 50 процента.
Бидейки честен, никога не съм твърдял, че не може да се правят сложни системи, управлявани с един куп процесори и т.н. Въпросът бе за изчистена функционалност и формирането от нея на минимални усложнения, за обикновения потребител, без мощта на Матеев и неговите фирми -онова нещо, дето, дава повече енергийна ефективност, отколкото неговите системи за допълнителен добив. Сещаш се, едното, няма връзка с другото но, първото, бие второто...
И, тук нейде, пак виждам, как страхът на Матеев от конкуренцията на "не дотам високотехнологични" изделия и системи, го мотивира да бръмчи, да оплюва и да омаловажава нещо, над което, (сам се погрижи да) няма никакъв контрол. Интересът продължава да клати феса но, фесът вече наглее и се бута там, дето не му е посрана работа. Колко глупости насипа, само и само, да се бил "докажел", колко Той бил "Голямата Работа", затискайки останалите. Щото, смао това, още минава. Ама, като питаш, щом като е уж Голям мъж, що не провери - тишина, няма го.
Затуй, няма смисъл да му обясняваш. Ще вземе да се дуе, дуе, дуе и ме е страх да не се пръсне от надуване. Елементарно: Бои се. Колкото и да се хвали - бои се. Ами, когато хората проверят и се окаже, че НЕ НИЕ, АМИ ТОЙ, е лъгал през цялото време?
...И щял да ми праща някаква лелка-чистачка. Историята е как този "храбрец", се опитва да се скрие зад хора без власт и влияние, изцяло, под НЕГОВ контрол. ДГД. И той, и всички от неговата и свързани фирми, са персони нон грата.Last edited by Pyramid; 07.06.2021, 01:11.
Коментар
-
Mateev, не ми трябва терминологията, това е смешна технология и се намират честни хора които са си направили сами такова нещо управлявано през контролер и той отчита тока който е произведен откакто са го свързали. Пускат ги в нета данните и не са пристрастни, Тези топлообменници са масови при климатични исталации с голяма мощност и загубата на енергия въобще не е 50 процента.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеПонякога имам чувството, че супертрейдърчето наистина пише от друга планета.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеА вие, къде сте изучавали алтернативна термодинамика?
Поне на нашата планета, топлообменната площ е съществен фактор.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар