IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Нали затова човешкия ум е изобретил т.нар. "виртуална машина" - За да мое да си пуска и линукс под виндовс. Освeн това напоследък никой не пише приложен софтуер на чистото C , което може да навреди в зависимостта към кокретен хардуер, a се маа на защитени работни среди, кaто jvm и crl които увеличават шанса да се пусне софтуера и връз различни хардуери. Абе като цяло програмистите не мирясват дорде има проблеми за решаване, а винаги има
    без препоръка
    Яяяя чай чай че ного зе да разбираш, ела ми тука Изповядай се отде знаеш тия думички и за програмистите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
      Модер, изтриваш научни факти.

Иде ново тъмно средновековие с вашата активна помощ.
      Аз се чудя дали наистина, ВЯРВАТ в това че, изтрили „неполиткоректни” коментари, ще могат да премахнат нелицеприятните, породили ги факти?
      Last edited by Pyramid; 16.12.2020, 14:25.

Коментар

• Модер, изтриваш научни факти.

Иде ново тъмно средновековие с вашата активна помощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение

Пробай вместо с хардуер и софтуер,то с оперативна система и софуер.
          програма за линъкс,колкото и да я инсталираш на уиндоуса,нема да зацепи
          .ако не верваш,моа да пробаш.
          Нали затова човешкия ум е изобретил т.нар. "виртуална машина" - За да мое да си пуска и линукс под виндовс. Освeн това напоследък никой не пише приложен софтуер на чистото C , което може да навреди в зависимостта към кокретен хардуер, a се маа на защитени работни среди, кaто jvm и crl които увеличават шанса да се пусне софтуера и връз различни хардуери. Абе като цяло програмистите не мирясват дорде има проблеми за решаване, а винаги има
          без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
            Тук ще възникнат интересни въпроси.
            Защо смяташ, че хардуера се програмира генетично?
            Може ли на наличния хардуер да се инсталира софтуер, различен от "фабричния"?
            Може ли да се инсталират няколко различни софтуера на един и същи хардуер?
            Ако ни се счупи хардуера, може ли да си преинсталираме софтуера на друг комп?
            Пробай вместо с хардуер и софтуер,то с оперативна система и софуер.
            програма за линъкс,колкото и да я инсталираш на уиндоуса,нема да зацепи
            .ако не верваш,моа да пробаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
              ... по аналогия с компютърните чипове, структурата на които възниква първо на хартия, като дълго време развитието им остава на нея. А какво е това, ако не програмиране?
              Фактически чиповете са една хардуерна програма, която не можеш много много да променяш защото е изпълнена в силиций и др. материали.
              Така тя е твърда програма, hard, докато програмите, които се съдържат в транзисторите на тази твърда програма, са във вид на ел. напрежение което много лесно може да се промени, то ест те са меки, soft.

Да преминем към мозъка сега.
              Току-що роденото дете вече има ограничения в хардеура, в мозъка, защото така е израснал в корема на майката в зависимост гените, съдържащи се в сперматозоида и яйцеклетката.
              То ест в тази смисъл може да кажем, че мозъкът е генетично програмиран.

Например. Науката знае все още много малко за структурата на мозъка, но може да се произнесе за големината му.
              Last edited by X_Y; 16.12.2020, 09:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
                Неврологично очевидно е, че няма два мозъка, който да имат един и същ генетично програмиран хардуер, едно и също обуславяне, едни и същи преживявания.
                Може ли на наличния хардуер да се инсталира софтуер, различен от "фабричния"?
                Може ли да се инсталират няколко различни софтуера на един и същи хардуер?
                Ако ни се счупи хардуера, може ли да си преинсталираме софтуера на друг комп?

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
                  Всеки срез на реалността е генериран от собствения ни мозък, той е художникът, който го е създал и той изразява собствените ни надежди и желания, както и научните вероятности…… Това е среза на реалността, който го поддържа относително щастлив, творчески, енергичен, зает и изпълнен с младежки плам и жар за живот.
                  Нека не надценяваме толкова един орган. Има много доказателства, че човешкият ум може да прави неща, които един човешки мозък не може.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Brother 666

Обикаляй си .......... капанчетата . Не ме привличат , този тип заведения .............. .

Само дай нишан (знак , на български , не става въпрос за баща ти ) - като тръгнеш на срещата на Албена .........

Да си организирам моята ......с Нинчето , в София

И тогава , от самосебе си , ще станем повече от приятели ..............например , баджанаци
                    Биг брадърс е бацето или корективния, който най-много разбира от хартиеното злато и се е взел много насериозно, раздава го нещо като Експерт, а истинско злато е виждал само в магазините. Сега раздава житейска мъдрост и за недвижими имоти. И колко имота имаш брадърс?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Биг брадър ми прилича на онзи с емотиконите, дето все го банваха.

А иначе почти съм сигурен, че няма да се организирате за среща на Албена.
                      Същият е, ама с нов
                      Last edited by X_Y; 16.12.2020, 09:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

+1
                        абсолютно си прав. важното е да не ми се връзваш на глупостите...

лятото да мине този вирус и ще пием по една бира да пофилосфстваме без покритие на онова готино капанче на Албена
                        левчо и купата са канени по подразбиране
                        ще поканим и ортодоксалния и лорда да се напием дружно пък може и да станем приятели
                        Биг брадър ми прилича на онзи с емотиконите, дето все го банваха.

А иначе почти съм сигурен, че няма да се организирате за среща на Албена.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

+1

лятото да мине този вирус и ще пием по една бира да пофилосфстваме без покритие на онова готино капанче на Албена
                          ще поканим и ортодоксалния и лорда да се напием дружно пък може и да станем приятели
                          жените на другите...
                          поведенчески модели
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Венко ми тя се ожени и напусна някакъв волейболист Теодор Салпаров ми се връти у гкавата
                            тая е класната на башите
                            на децата друга им требе...поне докато са малки.
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

размечтал си се.
                              на малките особено силно им трябва читава класна и добър контакт с нея.
                              това няма как да стане онлайн.
                              Венко ми тя се ожени и напусна някакъв волейболист Теодор Салпаров ми се връти у гкавата

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Brother 666 Разгледай мнение

:cool
                                Обича да си ляля напосоки , и да философства из темите без покритие ......
                                +1

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X