IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Ако тръгне да пада на 1700 го отнасям. И не само аз. Или на ниво тройунция както казваш. Ако тройунцията е 3000$ ще го купиш ли? Или ще предпочетеш да кешираш.

Когато това стане ............ малката Шани вече ще е в гимназията , а на арменчето Берджу , всеки тинейджър ще му се вижда ,....... ..............ГРУЗИНЕЦ

Не си ли го разбрал , че нито от '' пътя на златото '' , разбира ............. нито от имоти .... (мяу )

Обича да си ляля напосоки , и да философства из темите без покритие ......

Ей го , в поста след твоя , 5000 $ е написал ..............с цел ''вменяване'' и оборот на братовчеда Златорян .

Което няма да се случи ........разбира се ..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Orthodox Разгледай мнение

кашонения лорд е
      от балкончето на панелката
      ги ръси
      напърцуцил се
      Мдам. Улових го аз, че 'фърчи с гъзът напред...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Разбирам мерака ти да дразниш и обиждаш и предполагам (засега) сходната ти идентичност с Импотеха и(или ѝ) „червения”, но, пак ще опитам културно да повторя:
        1.Годините не са „15”, ами 6.
        2.Никой никого не „баламосва” и т.нар. „голямо смайващо изобретение”, не е „голямо”, а, само целесъобразно и е „смайващо” само за тези, които не анализират пълноценно нишаните, дето ги давам трета седмица. Като му дойде времето, ще го разкрия, ама ще почакаш.
        3.Ако „нямате нерви”, има доктори всякакви, ходете се преглеждайте и си пийте хапчетата.
        4.Моите години не са твоя грижа н о, ако искаш и това ще те зарадва, действай. „Закривай проекта”. Толкова ми е запукало от някакви анонимници, знаеш, сън не ме лови...
        кашонения лорд е
        от балкончето на панелката
        ги ръси
        напърцуцил се

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Тя затуй истината е все такава, Пика. Зависи от възприятията и тълкуванията. Фактологията, материалната истина. Другото е интерпретация и гледна точка.
          Това е зрителна илюзия, с две възприятия. Мога да ти подоча още поне три илюзии, възприятие, можеш и да ги провериш. Ако седнем ще ти ги покажа. Може и да ги знаеш. Не са тайна, виждал съм ги преди. За възприятията има една много яка поредица по Нат Джио.
          Малко бавно сработих и чак сега, се запитах:
          - Какво, вярно ли ще дойде, че има -предвид властовия ресурс на този, онзи или трети, повече или по-малко важни срезове на възприятията (истини)? Има Мунчо много власт и, поне е може и я упражнява, Неговата власт, да му направи персоналната „истина” един вид, доминиаща...колкото и да лъже? Ами България живее в момента, последиците от Боковата, извтатена паралелна вселена. И фактите са игнорирани...

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Благодаря ти, че си отделил време и си ме чел. Понякога се увличам в писането и стават дълги постовете ми, но пък от друга страна интелектуалната мастурбация води до духовен оргазъм

Иване ти не си суетен мъж, нали ? А да търсиш Истината не е ли суета ? Истината е девствена и право на първа брачна нощ с нея има само този, който .... който какво ? Аз знам, а ти знаеш ли ? Отговора е в съдържанието на поста ми

В последния си пост казах, сега повтарям. Не можем да открием “Абсолютна Истина” в квантовата реалност в частен случай и в Живота и битието ни в общия случай. трябва да се задоволим с вероятности или “статистически истини” или с "относителни истини".. Не можем да познаваме никаква Абстрактна “Истина”, а само относителни истини (малко “и”, множествено число) извлечени от нашите спекулации и интерпретации, повтарям мисълта на Ницше : “Няма факти, а само интерпретации”.

Погледни тази картинка, виждал си я сигурно. Ето ти Истината !!!! [ATTACH=CONFIG]n3690372[/ATTACH]

Коя е истината за това, което виждаш ? Вазата ли е истината или двете лица е истината ? Кое ? Какво ? Едната истина ли е вярната или другата истина е вярната, коя, бе Иване ? Така стоят нещата изобщо и в живота и битието....

Можеш да видиш илюстрацията най-малко по два различни начина. Ако я виждаш само по единия начин, вгледай се по внимателно, защото възможностите са две и са противоположни.

Всеки създава собствен срез или модел на реалността. Вазата / лицата представлява лесна и всекидневна илюстрация. Неспособността ни да виждаме света по повече от един начин обикновено се дължи на културно обуславяне или на факта, че всички сме заспали (според мистиците). Анеристичната илюзия е, че лицата са реални; еристичната е, че вазата е реална. Просветлението е осъзнаването, че това зависи от възприемащия.

Когато целият ти свят, а не просто рисунката се трансформира по този начин, преживяваш тип мозъчна промяна и умствен ъпдейт.

Всеки срез на реалността е генериран от собствения ни мозък, той е художникът, който го е създал и той изразява собствените ни надежди и желания, както и научните вероятности…… Това е среза на реалността, който го поддържа относително щастлив, творчески, енергичен, зает и изпълнен с младежки плам и жар за живот.

Всеки от нас е впримчен в среза на реалността, произведен от собствения му мозък. Ние не го “виждаме” и не го “усещаме” като модел, създаден от нашия мозък. Автоматично, механично, несъзнавано го “виждаме” и “усещаме” там, откъснат от нас, извън нас и го смятаме за “обективен”. Когато срещнем някого, чиято срез на реалността е много по-различна от нашия, сме малко (много) ядосани, разгневени, уплашени и винаги дезориентирани. Склонни сме да мислим и действаме с преждевременна сигурност, че този човек е малко луд или е мошеник опитващ се да ни измами по някакъв начин, или че е “илюзионист”, който ни готви някакъв “номер”, или направо заявяваме, че е психично болен, слагаме му етикета “луд” и настояваме, че мястото му не е сред “нормалните” хора и на такива ядосано казваме :: “Абе ти нормален ли си ?” или “Ти луд ли си ?”

Неврологично очевидно е, че няма два мозъка, който да имат един и същ генетично програмиран хардуер, едно и също обуславяне, едни и същи преживявания. Всички ние живеем в отделни реалности. Затова общуването толкова често се проваля и негодуванията, недоразуменията, скандалите, конфликтите, разделите и разводите са така често срещани. Аз казвам : “Мяу”, а ти – “Бау”, и всеки от нас е убеден, че другият е малко тъп, леко чалнат, леко ненормален, леко откачен изобщо леко тра-ла-ла…..

Всекидневно прекарваме по-голямата част от времето си в конструиране на “доказателства”, че всеки, който не споделя нашия научен светоглед, идеали, ценности, морал (т.е. срез на реалността) има сериозни психични и / или нравствени дефекти, и / или “е” лъжец, луд и зъл – или и трите……

Всеки има частица от Истината, но никой я няма Цялата. Ако искаш да слезеш едно ниво по- надълбоко и по- навътре в нещата, то тогава това ще прозвучи така : Всяка жена има частица от Истината, но никоя я няма Цялата. Ето че пак започнахме да говорим за жените ....
            Тя затуй истината е все такава, Пика. Зависи от възприятията и тълкуванията. Фактологията, материалната истина. Другото е интерпретация и гледна точка.
            Това е зрителна илюзия, с две възприятия. Мога да ти подоча още поне три илюзии, възприятие, можеш и да ги провериш. Ако седнем ще ти ги покажа. Може и да ги знаеш. Не са тайна, виждал съм ги преди. За възприятията има една много яка поредица по Нат Джио.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

Забележка.
              Макар той да поиска името му да бъде махнато, и макар тъпата администратура да обеща... както виждаме, останало си е - Iv_max.
              Мисля, че той би бил недоволен, но мисля също така, че не влиза тук и не му пука повече.
              Мисля , че някои го помнят . Мисля , че е и на по-добро място , където успехът се измерва с друг набор мерни единици, различни от форумните , такива.
              Аз го харесвах . Той мен , едва ли
              Лека нощ !

Коментар

• Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
                Да поговорим за математическата дисциплина теория на вероятностите. Ако тръбичката на Пирамид се продаде на 50 милиона американски домакинства по 50 долара на тръбичка, колко парички ще направи инвеститора-производител от Горна Оряховица?Два милиарда и половина. По-вероятно е, обаче Пирамид да се научи да ходи по дъното на Атлантика като Джаки Спароу от Карибски пирати... та толкова за теорията на вероятностите.
                Ха. Това, за „по-вероятното”, го изчисли ти, нали. Яки нАпъни, да се правиш на „умен”. Още мъъъничко, и ти повярвах. Аха.

Коментар

Абе вярно, едно и също куче ви хапе. И „ тримата”.
                  Да поговорим за математическата дисциплина теория на вероятностите. Ако тръбичката на Пирамид се продаде на 50 милиона американски домакинства по 50 долара на тръбичка, колко парички ще направи инвеститора-производител от Горна Оряховица?Два милиарда и половина. По-вероятно е, обаче Пирамид да се научи да ходи по дъното на Атлантика като Джаки Спароу от Карибски пирати... та толкова за теорията на вероятностите.

Коментар

Забележка.
                    Макар той да поиска името му да бъде махнато, и макар тъпата администратура да обеща... както виждаме, останало си е - Iv_max.
                    Мисля, че той би бил недоволен, но мисля също така, че не влиза тук и не му пука повече.
                    Разбирам го.

Коментар

?
                      Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                      Темата е за Успеха...какво е успеха? Как да бъдем успешни...? Как да проемним себе за да реализираме целите си? И т.н.
                      За модераторите...абсолютно всичко е по темата...от секс до политика...може и заедно))
                      Забележка.
                      Last edited by Иван Петкандраганов; 13.12.2020, 15:16.

Коментар

Някой помни ли създателя на темата, Иво_Макс?
                        ?

Коментар

• Някой помни ли създателя на темата, Иво_Макс?

Коментар

• Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение

За съжаление има някакви тематични, и не само стопове, които не позволяват тръбичката да се пусне в обръщение и да потече по нея нищото, щото както разбрахме по нея не тече нищо. Стоповете според всички ние, инвеститорите, които очакваме пуска на тръбичката, явно сме силно заблудени в психическото състояние на нейния изобретател, че би бил способен да я произведе. Няма как объркан ум и непросветен олигофрен да направи полезен, а само безполезен модел, той дори не го счита за модел, той го счита за изобретението на живота му, а живота му е пропилян в един гараж в един малък град, жалко за него, жалко за науката, жалко за модеите, жалко за изобретенията!
                            Абе вярно, едно и също куче ви хапе. И „ тримата”.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

А за вазелин и монтаж - нищо?
                              E ся, първо тръбичките да добарам, пък после ще видим,
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                Заделил съм трийс лева за три тръбички, червена, жълта и синя. Нямам търпение да подкрепя един производител.

А за вазелин и монтаж - нищо?

Коментар

Working...
                                X