Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ какво се изразява успехът -деца,здраве, жени,пари,власт.Та пример за успешен мъж е Тръмп. Или Мъск.Който няма политическа власт,но има огромно влияние.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнениенаскоро четох чуждестранна статия по тоя въпрос и ми стана интересни, дали наистина инвестицията ще донесе добра пара, Как мислите?
Коментар
-
Аз се уредих. Като взема парите, поне два месеца спирам да пиша, докато ги изпукам.
Здравейте MR/MRS
Аз съм сър Леонард Валентинович Блаватник, Брит. Имате дарение от 1 000 000,00 €. Аз съм предприемач, инвеститор, филантроп и президент (Access Industries). Дарявам 20% от личните си активи за благотворителни цели и дарявам част от тях на Ten Lucky People и Ten Charity. Вашият имейл спечели. За повече информация ми отговорете спешно на: Valentinovichblavatnik@gmail. com
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами нещо били разработвали "огромни литиеви залежи" у Српско, уж.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Само съм чувал и мяркал разни новинарски статии. Не съм запознат. Какво за тях? Аз следя какво се разработва с участието на BlackRock. Тези намесени ли са обикновено капе добра пара̀ дългосрочно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Какво ще кажеш за сръбските литиеви движения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това го написах, заради онзи неук индивид, който претендира за икономист, а твърди, че географията нямала нищо общо с икономиката. Че на мен още от у-ще в географията на страните, ми беше супервълнуващо, кои държави в кои икономически отрасли са развити, със съответните диаграми в атласите. Кругман, не, че съм му голям фен, но той е лауреат по икономическа география, която е тясно свързана с икономиката наука. Само пълен дебил, като този от понижителните на имотите среди, може да твърди обратното...Last edited by Kris_; 12.06.2023, 00:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Некропоствам, понеже попаднах ненадейно.
Бейлорде, този ако ще и ракетен инженер да е, геолог и антрополог едновременно, че даже и кватнов физик паралелно на останалите, няма никакво значение след като школата му е кейнсианска.
Това са индоктринирани в правата вяра възпитаници пратени да проповядват евангелието на финансовите апостоли на задкулисието.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеРазпределям спечеленото в кошница от различни активи, като имам експозиция в микс от балансирани до високорискови и постоянно заделям с цел хеджиране на риска, и се стремя всеки път на около няколко години да преразглеждам и правя структурни промени в портфолиото или с печалбата да добавям нови активи като движещото при мен е да има силен фундамент, а не просто някакъв пасивен фонд или сляпо да блъскам в Сипа, и когато няма големи изненади с времето бавно увеличавам мащаба и целта ми е да илизам на по-сериозни пазари.
Търся и проучвам в момента фирми, които се занимават с протоколи свързани със сигурност в блокчейн и фирми, които разработват софтуер за четвърто ниво на автономия за автомобили. В технологии, пазари и мини, които се развиват в момента виждам най-голям потенциал.
Коментар
Коментар