Първоначално изпратено от Kris_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Разпределям спечеленото в кошница от различни активи, като имам експозиция в микс от балансирани до високорискови и постоянно заделям с цел хеджиране на риска, и се стремя всеки път на около няколко години да преразглеждам и правя структурни промени в портфолиото или с печалбата да добавям нови активи като движещото при мен е да има силен фундамент, а не просто някакъв пасивен фонд или сляпо да блъскам в Сипа, и когато няма големи изненади с времето бавно увеличавам мащаба и целта ми е да илизам на по-сериозни пазари.
Търся и проучвам в момента фирми, които се занимават с протоколи свързани със сигурност в блокчейн и фирми, които разработват софтуер за четвърто ниво на автономия за автомобили. В технологии, пазари и мини, които се развиват в момента виждам най-голям потенциал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
И защо реши да ни обогатиш с тази информация?
Мъж отива на лекар. Идва неговия ред, сестрата го кани, човека влиза, сваля си панталоните и долните гащи. А доктора учуден пита:
- От какво се оплаквате?
А човека отговаря:
- Аз не се оплаквам, хваля се!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
За момента активният ми доход е 4000 нето + пасивен 900 лв (което е 1/4 от общия пасивен доход който получавам, но там 1/2 отива при другите участници и 1/4 остава за данъци и реинвестиция в имотите). На месец заделям пасивния доход + 1000 лв. Общо 1900. Съвсем скоро чакам увеличение с около 2-3к, които също изцяло ще отиват за спестяване. Нямам задължения към банки и трети лица. Смятам, че не е зле за моята възраст (29), но имам по-големи амбиции.
Мъж отива на лекар. Идва неговия ред, сестрата го кани, човека влиза, сваля си панталоните и долните гащи. А доктора учуден пита:
- От какво се оплаквате?
А човека отговаря:
- Аз не се оплаквам, хваля се!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
За момента активният ми доход е 4000 нето + пасивен 900 лв (което е 1/4 от общия пасивен доход който получавам, но там 1/2 отива при другите участници и 1/4 остава за данъци и реинвестиция в имотите). На месец заделям пасивния доход + 1000 лв. Общо 1900. Съвсем скоро чакам увеличение с около 2-3к, които също изцяло ще отиват за спестяване. Нямам задължения към банки и трети лица. Смятам, че не е зле за моята възраст (29), но имам по-големи амбиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Хайде първо ти да ни разкажеш. Какви са ти месечните доходи? Доволен ли си? Активи и пасиви? Колко успяваш да заделиш?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеИнтересно ми е, като говорим за успех, какви са ви месечните активни и пасивни доходи? Доволни ли сте, стигат ли ви, колко успявате да заделите?. Какви са ти месечните доходи? Доволен ли си? Активи и пасиви? Колко успяваш да заделиш?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеХахахахаха, виж с какво е известен този географ:
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...BC%D0%B0%D0%BD
Бейлорде, този ако ще и ракетен инженер да е, геолог и антрополог едновременно, че даже и кватнов физик паралелно на останалите, няма никакво значение след като школата му е кейнсианска.
Това са индоктринирани в правата вяра възпитаници пратени да проповядват евангелието на финансовите апостоли на задкулисието.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЖивотът е кратко пътуване, изживейте го!
"Работите 8 часа, за да живеете 4.
Работите 6 дни, за да се насладите на 1.
Работите 8 часа, за да ядете за 15 минути.
Работите цяла година, само за да вземете седмица-две отпуск.
Цял живот работите, за да можете да се пенсионирате на стари години и да съзерцавате само последните си въздишки.
Накрая осъзнаваш, че животът не е нищо друго освен пародия на теб, практикувайки собствената си забрава.
Толкова сме свикнали с материалното, социалното робство, че все не виждаме оковите... "Повече от красива
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Обясни го на ФТ.
https://business.dir.bg/ikonomika/ft...svoi-klasatsii
Как беше - Пази боже сляпо да прогледне....
възмущава се от положението в българия,
но забравя, че такива като баща му са отговорни за това
уж не ги харесва комунягите, но драпа да живее при тях и да
му помагат 'с връзки"
после пак пцува живота и се сърди.
както и да е, ето една интересна новина, която ще зарадва накавръка Мъск затваря два от офисите на Twitter в Индия
препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Турчин с ЕС паспорт не е умрял да мизерства в България, при положение че има алтернативи като Австрия и Германия.
Разберете, че България е вариант (все още) само за някой ИТ, който е готов да жертва качество на живот срещу определена нетна сума.
https://business.dir.bg/ikonomika/ft...svoi-klasatsii
Как беше - Пази боже сляпо да прогледне....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тук няма какво да работят, а с бг паспорта могат да щъкат из европата
все едно някой от българските македонци седи тук
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Животът е въртележка. Тъпият ислямист им е писнал и ги задушава. Нашите турци все повече се позамислят по темата. Впечатленията ми са преки.
все едно някой от българските македонци седи туктова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар