Губиш време за какво, да вземеш милона ли, ами ако не ти трябва... успехът не се измерва в пари, щастието също. За какво са ви толкова ще ги закопате некъде ли що ли? Кое точно е успеха да имаш деца да ги отгледаш да им осгуриш образование или да си гледаш кефа или нещо съвсем друго... или пък да не гладуваш, кое е успеха да се чувсташ удовлетворен, да си богат, да направиш кариеара, да имаш собствен бизнес кое от всичките? Може пък успеха да е да си губиш времето...
аз лично обичам да си губя времето, щото по принцип го нямам...
Мисля че в маркетинга имаше един модел: стимул-организъм-реакция. Та без стимул за търсене на успеха в каквато и да е форма никъде няма да стигнеш... а кой от всички успехи ще търсиш вече става много сложно. Рамката за която говориш може би дава преднина само в крайния стадий... както допълни саалена преди за довършването на работата, да ма требва и да я започнеш и то точно същата каквто и ти приравняваш на успех ... иначе ще сравняваш ябълки с круши...
аз лично обичам да си губя времето, щото по принцип го нямам...
Мисля че в маркетинга имаше един модел: стимул-организъм-реакция. Та без стимул за търсене на успеха в каквато и да е форма никъде няма да стигнеш... а кой от всички успехи ще търсиш вече става много сложно. Рамката за която говориш може би дава преднина само в крайния стадий... както допълни саалена преди за довършването на работата, да ма требва и да я започнеш и то точно същата каквто и ти приравняваш на успех ... иначе ще сравняваш ябълки с круши...
Коментар