Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Профилите са 16 бр., достъпни за ползване. Сам по себе си, въпроса - "Какъв съм аз?", не е толкова интересен, колкото въпроса "И какво от това?".
П.С. Примерно, при една буквичка разлика, Ив не би те дразнил толкова.
Напротив, щеше да му се възхищаваш.
Коментар
-
Вероярно е така, но според мене голямата част от тях са комарджии, които аз не бих нарекъл аматьори-инвеститори
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Няма статистика, която да показва такова нещо. Има статистика която показва че професионалистите средно се справят по-зле от пазара. Ако обаче се направи такава статистика и за аматьорите там нещата ще са потресаващи. При тях загубите няма да само относителни спрямо пазара а действителни загуби.
Коментар
-
Не, просто аз взимам идеята ти за дроновете и я докарвам до крайност
Ако имаш предвид малки дрончета за наблюдение на границата ни - това е супер. Даже сигурно вече го правим
Но дронове, които да заместят авиацията, това все още е в бъдещето. Както и дроидите, които са още повече в бъдещето
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТакова нещо нито съм казвал, нито съм внушавал. Задавам въпроси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
А като се изготви профилът, ще бъде ли споделен или остава за лично ползване от изследващият?
П.С. Примерно, при една буквичка разлика, Ив не би те дразнил толкова.
Напротив, щеше да му се възхищаваш.Last edited by Ender; 21.06.2018, 17:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Явно, леля ти е по-гласовита
Само имай предвид, че означението на типа е дума, а не сбор от букви.
Дума, описваща определена "архитектура" на психиката.
И разлика в една от буквите, може да доведе до коренно противоположна представа за света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, щом ще гледаме в бъдещето, тогава да чакаме докато се появят армии от дроиди, а до тогава да нямаме нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДжоел Грийнблат също казва, че профитата в голямата си част са въздух под налягане, което се потвърждава от статистиката
Също очевидно, че профито има конфликт на интереси с инвеститорите
- 1 like
Коментар
-
Неговия интерес може да е да си продава книгите - кой ще му ги купува иначе професионалистите ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, примерно Питър Линч, след като се оттегля от Магелан е имал точно този интерес
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Ако можем да постигнем въоражението на Гърция без да сринем икономиката няма проблем. Мисля че за де се въоражим като Гърците икономиката трябва да ние в пъти по голяма. Просто толкова сме изостанали че докато се опитваме да наваксваме другите също няма да стоят с крастосъни ръце.
Коментар
-
Да, примерно Питър Линч, след като се оттегля от Магелан е имал точно този интерес
Естествено че професионалистите го препоръчват, защото знаят какво ще се случи. 90% от тези които тръгнат рано или късно ще загубят повече пари от това което могат да си позволят. И след това ще си дадат парите на професионалисти, но вече ще са наясно с пазара ще имат реалистични очаквания и в същот овреме ще са зарибени. Просто това е дългосрочна маркетингова стратегия,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИначе понеже е инвестиционен форум, само да кажа, че точно в инвстрирането направи си сам не никак лош подход и дори много професионалисти го препоръчват на хора, които сериозно се интересуват от темата
Коментар
Коментар