Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСтранно е, че намесваш други отбори, когато говорим за зелените човечета и мача им, това комплекс ли е някакъв? Щото аз лично само мача съм коментирал, а и не видях някой да намесва други отбори...
Ако е така - за кой отбор от посочените се обиди?
Това което казвах е да си знаем гьола и тогава да даваме квалификации - а въпросния гьол може да бъде лесно оценен на база на представянето на "предишните шампиони" на България!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение...със сигурност по-добро представяне от всички мачове В ГРУПИТЕ НА ШЛ на ЦСКА-орегенал, Левски, Литекс (бог да го прости) и Локо Пловдив!
....не се сещам някой друг ставал ли е шампион от както са създадени ГРУПИТЕ НА ШЛ!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеХохохо, защо не го цитира, когато станахте собственост на Пееф (по твоему - шиши)? Не ставал турка, хахаха, как не....
специално за теб пак цитирам по памет Патриарха:
тогаз тежко време и за тях наста - клахме ги и ние, както те ни клаха...
ама се съмнявам да ме разбереш!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеаз за съжаление само 22.23 лв.
три неща си мислех за залога на живо - заложих патриотично на Лудогорец двоен шанс, а оставих другите които излязоха (ГГ в Първото полувреме и Кавани да вкара 2)Да са живи и здрави, все така да дават високи коеф за тяхна загуба
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЩе цитирам Патриарха на родната литература:
Живота си давам, но не ставам турка - вярвам, че можеш да ме разбереш. Или не!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениезабрави слаБия, но те не са играли в ШЛ, макар да станаха шампОаниза мача ще пиша после, засега съм доволен от 200 кинта печалба
три неща си мислех за залога на живо - заложих патриотично на Лудогорец двоен шанс, а оставих другите които излязоха (ГГ в Първото полувреме и Кавани да вкара 2)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение...със сигурност по-добро представяне от всички мачове В ГРУПИТЕ НА ШЛ на ЦСКА-орегенал, Левски, Литекс (бог да го прости) и Локо Пловдив!
....не се сещам някой друг ставал ли е шампион от както са създадени ГРУПИТЕ НА ШЛ!за мача ще пиша после, засега съм доволен от 200 кинта печалба
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеХЕЙТЪРИИИИИ....
Живота си давам, но не ставам турка - вярвам, че можеш да ме разбереш. Или не!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
�
Коментар