Е сега гелосания пак да се изцепи че минимума е второто място......И дузпа му дадоха ама толко си могат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Със самочувствие и добре играе Четата на Домуз паша... но отбелязаха поредния си... как да кажа? - Странен гол. Рядко се вижда топката да отива право в гърдите на играчите от стената,а те в синхрон да се метнат настрани, за да я пропуснат...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеслед като в миналото си участие младежите на лайноходец изнесоха велика продукция и записаха само 0-27 в 6-те си мача (рекорд, който беше подобрен минлата година от Астана с 1-35), днес великолепните младежи от рязанград успяха да вкарат и гол, макар да паднаха само с 1:8, Голът вкара българчето Нкунку - евалата, да му се даде орден "Стара планина" и българско гражданство веднага.
Токлова за проектът лайногорец, който уби сума ти школи в страната, за да си купи своя
Щото Алтънорду е яка школа в Ердогания, де...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеслед като в миналото си участие младежите на лайноходец изнесоха велика продукция и записаха само 0-27 в 6-те си мача (рекорд, който беше подобрен минлата година от Астана с 1-35), днес великолепните младежи от рязанград успяха да вкарат и гол, макар да паднаха само с 1:8, Голът вкара българчето Нкунку - евалата, да му се даде орден "Стара планина" и българско гражданство веднага.
Токлова за проектът лайногорец, който уби сума ти школи в страната, за да си купи своя
Коментар
� -
след като в миналото си участие младежите на лайноходец изнесоха велика продукция и записаха само 0-27 в 6-те си мача (рекорд, който беше подобрен минлата година от Астана с 1-35), днес великолепните младежи от рязанград успяха да вкарат и гол, макар да паднаха само с 1:8, Голът вкара българчето Нкунку - евалата, да му се даде орден "Стара планина" и българско гражданство веднага.
Токлова за проектът лайногорец, който уби сума ти школи в страната, за да си купи свояNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеПредпочитам да съм оптимист със застраховка.
За мен коеф за 2 си е подаръкNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЦвучиш като пресаташе на Домуса
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение50.00 на 1
50.00 на Х
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеГруец, тази седмица ми върви хазарта - вече съм 2 х 6 pack Corona extra.
Имам усещането, че довечера може да закръгля на хеттрик.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИдеално, пак като преди на джеймисънче/равностойност в хубава бира? Ако вземат 3 точки или повече - печелиш, на 2 или 1 печеля аз
Имам усещането, че довечера може да закръгля на хеттрик.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениебет365 дава 50.00 лв. безплатен залог на живо за мача Лудогорец - ПСЖ!
до сега винаги даваха по 20.00 лв.
Идеи?
50.00 на Х
Коментар
�
Коментар