IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е, то и тук е така. Даже ми се струват малко като бройка вашите фирми, понеже тук са повече.

Вероятно основно собственик издържа бюджета, докато тук общинката дава само 250 хил. левас. До 1.5 милки е стоварено на фирмите. Затова казах, че е обречена работа тук без някой як генерален спонсор

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Бултрасите се молят Чандъров да остане
      https://topsport.bg/botev-plovdiv/bu...da-ostane.html

на помака много му се иска феновете да му се молят, но е сбъркал отбора ...................... да отива на лаут-джамия където се молят и целуват гумите на лимузината на боса

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      П.П. Не знам как са ви нещата. По всички медии ( + ТВ новини ) го съобщават така, че са собственици.

Ако имаш някакво секретно инфо го кажи на медиите и да се коригират.
      секретно инфо има в търговския регистър

Георги Самуилов собствениk

Румен Чандъров няма акции в клуба --- една от фирмите спонсори на клуба е на помака

Dit - това е фирмата на помака която дава пари в клуба срещу реклама ................... така както си плащат и другите спонсори на паното зад даващите интервюта

нали не си мислиш, че всички фирми от паното са собственици на БОТЕВ
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        ще се плаща, стига да излезе
        Sacred ten !!!
        Понеже си фен
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
          вие може и да се чудите по какъв начин да влезете в А група, а ние ботевистите по собствено желание изкарахме отбора от А група и започнахме от начало и пак ще го направим защото имаме чест и достойнство
          Айде запри се никой не е против Ботев.

Коментар

вие може и да се чудите по какъв начин да влезете в А група, а ние ботевистите по собствено желание изкарахме отбора от А група и започнахме от начало и пак ще го направим защото имаме чест и достойнство
            То нашето е на гол г*з - чифте пищови, ама .... Нищо, поне ще пооправят стадиона малко

Коментар

• Бултрасите се молят Чандъров да остане
              https://topsport.bg/botev-plovdiv/bu...da-ostane.html

Феновете на Ботев (Пловдив) дадоха да се разбере, че нямат никакво намерение да гонят собствениците на отбора. Бултрасите застанаха зад Румен Чандъров и Георги Самуилов.
              ----------------------------------------

П.П. Не знам как са ви нещата. По всички медии ( + ТВ новини ) го съобщават така, че са собственици.

Ако имаш някакво секретно инфо го кажи на медиите и да се коригират.

Коментар

После се чудете защо ритате из окръжните групи.

Коментар

Точно така: собственикът - помак, треньорът - говедо, изпълнителният директор и той. После се чудете защо ритате из окръжните групи.

Доколкото знам акциите заплати не плащат и стадиони не строят

П.П. За какво да се кефя? Пошегувах се с Груеца къде да залага
                  виждам, че вече си се натаралянкал, а не се сещам как да ти обясня, че помака не е собственик на БОТЕВ 1912 и няма нито една акция в клуба

не е проблема в това, че треньорът е говедо (за последните 5 години 80-90% от времето треньора е бил от говеждия обор) ...................... проблема е, че същото това говедо като беше помощник на кокала в циганския отбор денонощно плюеше по БОТЕВ, а сега дойде да лиже и маже

това говедо няма място в БОТЕВ

Коментар

а така ...................... най-после можеш да се напиеш от радост, че само мъка има в душата ти

малка подробност е, че помака чандъров който обяви, че си заминава от БОТЕВ 1912 не притежава нито една акция на клуба
                    Точно така: собственикът - помак, треньорът - говедо, изпълнителният директор и той. После се чудете защо ритате из окръжните групи.

Доколкото знам акциите заплати не плащат и стадиони не строят

П.П. За какво да се кефя? Пошегувах се с Груеца къде да залага

Коментар

Дай Боже!
                      Only God Can Judge me...

Коментар

В Ботев съвсем го закъсаха - остават без собственици и стадион
                        https://topsport.bg/botev-plovdiv/v-...i-stadion.html

а така ...................... най-после можеш да се напиеш от радост, че само мъка има в душата ти

малка подробност е, че помака чандъров който обяви, че си заминава от БОТЕВ 1912 не притежава нито една акция на клуба

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          Много ми е дебела комисионната
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

това трябва да ти излезе - може ли да ми го пуснеш и на мен, ше ти драсна лично
                            Много ми е дебела комисионната
                            Only God Can Judge me...

Коментар

Да, след хвалбата беше редно да ме свалят малко на земята, но чак пък японците да ме издънят срещу ОАЕ... е не ми се вярваше...
                              Продължаваме напред ... макар и не толкова пребит като автора на фразата, по времето когато я каза
                              Ще избиваме с:
                              Литва 21 - Андора 21 1
                              Иран - Катар 1
                              Саудитска Арабия - Тайланд 1
                              Комбо с общо К 3,03
                              Хаирлия да е...
                              това трябва да ти излезе - може ли да ми го пуснеш и на мен, ше ти драсна лично
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Мдааааа....
                                Вчера беше добър ден за бет-а
                                Цеци си взе нейното, т.е. си ми даде моето , а приятелските срещи минаха без изненади...
                                Днес има квалификации в Азия и добри коефициенти за победи на Австралия над Ирак 1,35 и за Япония над ОАЕ1,30
                                Влизам all-in с общо К 1,755
                                Да, след хвалбата беше редно да ме свалят малко на земята, но чак пък японците да ме издънят срещу ОАЕ... е не ми се вярваше...
                                Продължаваме напред ... макар и не толкова пребит като автора на фразата, по времето когато я каза
                                Ще избиваме с:
                                Литва 21 - Андора 21 1
                                Иран - Катар 1
                                Саудитска Арабия - Тайланд 1
                                Комбо с общо К 3,03
                                Хаирлия да е...
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X