If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, след хвалбата беше редно да ме свалят малко на земята, но чак пък японците да ме издънят срещу ОАЕ... е не ми се вярваше...
Продължаваме напред ... макар и не толкова пребит като автора на фразата, по времето когато я каза
Ще избиваме с:
Литва 21 - Андора 21 1
Иран - Катар 1
Саудитска Арабия - Тайланд 1
Комбо с общо К 3,03
Хаирлия да е...
това трябва да ти излезе - може ли да ми го пуснеш и на мен, ше ти драсна лично
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Мдааааа....
Вчера беше добър ден за бет-а
Цеци си взе нейното, т.е. си ми даде моето , а приятелските срещи минаха без изненади...
Днес има квалификации в Азия и добри коефициенти за победи на Австралия над Ирак 1,35 и за Япония над ОАЕ1,30
Влизам all-in с общо К 1,755
Да, след хвалбата беше редно да ме свалят малко на земята, но чак пък японците да ме издънят срещу ОАЕ... е не ми се вярваше...
Продължаваме напред ... макар и не толкова пребит като автора на фразата, по времето когато я каза
Ще избиваме с:
Литва 21 - Андора 21 1
Иран - Катар 1
Саудитска Арабия - Тайланд 1
Комбо с общо К 3,03
Хаирлия да е...
Мдааааа....
Цеци си взе нейното, т.е. си ми даде моето , а приятелските срещи минаха без изненади...
Днес има квалификации в Азия и добри коефициенти за победи на Австралия над Ирак 1,35 и за Япония над ОАЕ1,30
Аз смятам да играя сингли корнери за тия двата, може и за Ю.Корея...обикновено правят по 9-10 в домакинските си мачове!
Успех!
Мдааааа....
Другаря Борисов: Онова прасе взе да става неудобно, писна ми от него, човек не може да си краде спокойно. Па ти искаш БТК май?
Другаря Спасов: Искам я, повее от всичко!
Другаря Борисов: Взимаш БТК ко вземеш Левски!
Другаря Спасов: Ма нужно ли е? Аз не искам, why да го иба ми е ФК в Булгаристан?!
Другаря Борисов: Няма БТК for теб тогаз
Другаря Спасов: Оф, дооре ве, взимам го.
По същия начин може да се направи и по-ранен разговор:
Другаря Борисов: Преименуваш Литекс на ЦСКА и не влизаш в затвора за източеното ДДС в захарната афера!!!!! Аз ще се погрижа другото ЦСКА да го затворят!
Другаря Ганчев: Слушам и изпълнявам другарю Борисов!!!
Другаря Борисов: Онова прасе взе да става неудобно, писна ми от него, човек не може да си краде спокойно. Па ти искаш БТК май?
Другаря Спасов: Ма нужно ли е? Аз не искам, why да го иба ми е ФК в Булгаристан?!
Ха на бас,че автора е комплексирана свиня
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Абе някъде има ли залог колко точки ще спечелят делиорманци в ШЛ? Че на мен ми се върти около и под 2, та ако има къде да заложа, ще съм благодарен да ме насочите
Абе някъде има ли залог колко точки ще спечелят делиорманци в ШЛ? Че на мен ми се върти около и под 2, та ако има къде да заложа, ще съм благодарен да ме насочите
Коментар