Грузия излезе, сега да видим шиптърите какво ще направят. После може и да пусна хокей. Мерси на Капитана, че си прави труда да ни ограмотява, поне мен, за това определено интересно първенство.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
За довечера хокейните мачове са ми доста мътни и още не съм решил кой точно ще играя. Затова ще пусна малко информация за няколко от тях пък, нека всеки да си избере
Бостън Брюинс - Уинипег Джетс
13 поредни загуби за Джетс при гостувания на Бостън. Вратарят на Джетс има 6 загуби и 4 средно допуснати гола срещу съперника.
Прогноза 1ML(1.80)
Бъфало Сейбърс - Отава Сенатърс
Вратарят на Отава е с 9 поредни победи срещу този съперник и е допуснал средно по 1.43 гола, в тези мачове. Отава няма загуба в редовното време от 8 мача срещу Бъфало.
Прогноза 2ML(1.74)
Тампа Бей - Филаделфия
Тампа има голямо предимство в двубоите помежду им в последните няколко години.
7 поредни победи като домакин срещу този съперник. Тампа е финалист от предходния сезон и доста силен домакин.
Прогноза 1 в редовното време (1.80)
Коефициентите са от бет365
Аз лично клоня към залога за Тампа, като победа на ML е 1.50 и най-вероятно ще се пробвам в редовното време.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение...
Сирия - Япония 2
Чехия19 - Армения19 1
Общо К 2,03
Успех на всички със залозите
После гледаме вечерните мачовеOnly God Can Judge me...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеда де, Грузия - лапсус лингва, да се направя и аз на Ентелигентен
Честито за Клопо, само не го натоварвайте със свръхочаквания - тази година в първите 6 е реалистично, но може да се борите и за 4-тото място. Успех"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНе беше ли срещу Грузия твоя мач
Ако си гледам успеваемостта от седмица насам в залозите на тези ниски коефициенти, съм по-скоро Мишокът на Уолстрийт
Честито за Клопо, само не го натоварвайте със свръхочаквания - тази година в първите 6 е реалистично, но може да се борите и за 4-тото място. УспехNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТоя Чечинато и аз го играх, ама в първия сет твори чудеса
И във втория не се изложиOnly God Can Judge me...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКак ги играете тези пени стокс, направо ви се кефя - вълкът на уолстрийт в бетингите стеНо пък с пени стокс най-яки кинти се правят, така че желая успех. Аз съм си харесал Армения-Гибралтар - ако ги дръннат с 4 гола, коеф е 2, а Гибралтар само такива загуби с по 4+ гола имат (с изключение на домакинството им на същата Грузия, където падат само с 3:0)
Ако си гледам успеваемостта от седмица насам в залозите на тези ниски коефициенти, съм по-скоро Мишокът на Уолстрийт"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
Как ги играете тези пени стокс, направо ви се кефя - вълкът на уолстрийт в бетингите стеНо пък с пени стокс най-яки кинти се правят, така че желая успех. Аз съм си харесал Армения-Гибралтар - ако ги дръннат с 4 гола, коеф е 2, а Гибралтар само такива загуби с по 4+ гола имат (с изключение на домакинството им на същата Грузия, където падат само с 3:0)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеТова сърбела не е за хора
Алчност и страх движели пазарите... а при букита-та ??????
Та след WIN-а преди малко на тенис, време е да направим нов бет там:
Йозеф Ковалик - Федерико Делбонис 0:2
Роберто Карбаес Баена - Рубен Рамирес Идалго (последния да затвори вратата) 1
Марко Чечинато - Камил Майхрчак 1
Общо К 2,14
Хаирлия да е..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениев смисъл?...да стане временно изпълняващ длъжността ПРЕЗИДЕНТ НА ФИФА....Only God Can Judge me...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеWIN !!
Алчност и страх движели пазарите... а при букита-та ??????
Та след WIN-а преди малко на тенис, време е да направим нов бет там:
Йозеф Ковалик - Федерико Делбонис 0:2
Роберто Карбаес Баена - Рубен Рамирес Идалго (последния да затвори вратата) 1
Марко Чечинато - Камил Майхрчак 1
Общо К 2,14
Хаирлия да е...Only God Can Judge me...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеА Перукан ????????????
Там трябва доживот !!!!!!!!
След като френския му папА са го оправили дано дойде и неговия ред...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеРъководството на ФИФА официално отстрани президента в оставка Сеп Блатер и президента на УЕФА Мишел Платини.
Двамата футболни ръководители имат забрана да се занимават с всякаква футболна дейност на местно и международно ниво в рамките на 90 дни.
Освен тях наказания получиха и временно отстранения от длъжност генерален секретар на световната централа Жером Валке и кореецът Монг Джун Чунг.
Очаквайте подробности!
Там трябва доживот !!!!!!!!
След като френския му папА са го оправили дано дойде и неговия ред...Only God Can Judge me...
Коментар
�
Коментар