IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    не съм гледал мача снощи - причините са повече от ясни - лайногорец са абсолютно всичко пошло и гадно, съчетено с дивашки късмет и кражба на едни 300 милки от киро гела. Апропо, от 4 трибуни на стадиона е построена само една и то тази, дето я построи държавата, Киро леФ за глупости не дава. Та и сега явно са отбелязали от единтсвената си атака, ама да са живи и здрави.
    Предложението ми горе си стои, вече имат и хендикап, ако някой е навит, може да направим залогче-басче, нали сте патрЕоти, а аз съм говедо

Ха, сега виждам предложението ти. Знаеш, че не съм особен патрЕот, така че не това е мотива ми. По същество, приемам облог, в който залагам, че отборчето на Гела ще има повече от 2 точки в групите.

Коментар

Абе някъде има ли залог колко точки ще спечелят делиорманци в ШЛ? Че на мен ми се върти около и под 2, та ако има къде да заложа, ще съм благодарен да ме насочите
      не съм гледал мача снощи - причините са повече от ясни - лайногорец са абсолютно всичко пошло и гадно, съчетено с дивашки късмет и кражба на едни 300 милки от киро гела. Апропо, от 4 трибуни на стадиона е построена само една и то тази, дето я построи държавата, Киро леФ за глупости не дава. Та и сега явно са отбелязали от единтсвената си атака, ама да са живи и здрави.
      Предложението ми горе си стои, вече имат и хендикап, ако някой е навит, може да направим залогче-басче, нали сте патрЕоти, а аз съм говедо
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Докато сме на темата Шампионска лига
        За съжаление съм 2 от 5 на тази снимка...
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
          мен пък ме хвана яд, че базел не им сложиха тройка. С това лежане по терена, се чудех това шампионска лига ли е наистина... Жалко, че треньора им подходи страхливо и се пазеше от контрите. Със страх футбол не се играе. Второто когато вече нямаше накъде освен да натиснат си ги смазаха. Ама късничко... този отбор ще започне да издиша скоро, даже вчера се видя, че нямат сили: Марселиньо 32, Дяков 32. Мисля, че започва залеза им...

Коментар

• ей пепе - не миряса обаче!
            Ходи си гледай мачовете Литекс-Етрополе-ЦСКА "София" и не се обаждай!

Лудогорец изиграха страхотен мач. Не заслужаваха да загубят двете точки!
            Тъжното е че отбора има 2-3ма българи и единия осра пейзажа!

Коментар

• мен пък ме хвана яд, че базел не им сложиха тройка. С това лежане по терена, се чудех това шампионска лига ли е наистина... Жалко, че треньора им подходи страхливо и се пазеше от контрите. Със страх футбол не се играе. Второто когато вече нямаше накъде освен да натиснат си ги смазаха. Ама късничко... този отбор ще започне да издиша скоро, даже вчера се видя, че нямат сили: Марселиньо 32, Дяков 32. Мисля, че започва залеза им...
              Last edited by pepe1234; 14.09.2016, 10:48.

Коментар

• Еми много ме хвана яд как Лудогорец не би Базел с тройка там... До към 75 минута ги надиграха тотално, въпреки пак страхливата тактика на чичо Гошо. Грешката на националния ни вратар няма да я коментирам....

Коментар

• Най-ме боли, че някакъв - прогонен от ЦСКА заради некадърност, ни вкара два гола за три минути... айде: първият след карамбол - случва се и на най-добрите, но вторият гол ни го вкара с подигравателство !!!! Все едно ни каза: "К`ви сте вие бе, смешници - аре ходете си на село да пасете говедата !!!"
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Момчетата направиха страхотно шоу ... верно - повечето време представянето на защитата бе достойно за цирковата арена, но пък здраве да е! Нали направихме резултатен и интересен мач! Може би най-интересния до този момент...преди Гватемала и Сейнт Винсънт и Гренадини да бият резултатността ни

Коментар

• Аз мисля,че се представихме много добре и няма повод за недоволство.По добре можеше да бъде само ако бяха включени Преслава и Сралчев
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• На треньорченцето преди лефскарите му съблякоха само фланелката - усещам как следващият път ще му изуят и гащите феновете - и дано се спрат до там, защото може и да обезчестят изходящото му отверстие - и то групово.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

ами ние все се оправдавам - зашитата е изцяло от силния на деня - сплав между умрелия чорбарски тим и умрелия латексов такъв, обединени от едно тЕре помежду им. Двата гола ни бяха вкарани от бивш играч на оригиналната чорба - ей, много злоба в това момче, защо ли? А най-добрата защита у нас, съставена изцяло от българи, няма и един човек за цвят - ама съблякоха го човека преди време, прав си е и той.

Едно поне е сигурно, ще дълбаем още дъното, ама Боко рече, че имало газ у нас, така че смело, товарищи в боя, засега осигурихме заветното 5 място, а както знаем, ние винаги се борим за 4-то - да се смееш ли, да плачеш.

П.С. Снощи почти не гледах мача, то нямаше и смисъл, няма да гледам и следващите, а някога бях твърдо на стадиона, но то и държава имаше едно време, сега има само хъб - временно място за нещо си, рпреди да отиде в чужбина...
                          Палачи дете Боби е невинен

Коментар

• Eeeee, все недоволни. Първи сме в групата))))))))0

Коментар

ами ние все се оправдавам - зашитата е изцяло от силния на деня - сплав между умрелия чорбарски тим и умрелия латексов такъв, обединени от едно тЕре помежду им. Двата гола ни бяха вкарани от бивш играч на оригиналната чорба - ей, много злоба в това момче, защо ли? А най-добрата защита у нас, съставена изцяло от българи, няма и един човек за цвят - ама съблякоха го човека преди време, прав си е и той.

Едно поне е сигурно, ще дълбаем още дъното, ама Боко рече, че имало газ у нас, така че смело, товарищи в боя, засега осигурихме заветното 5 място, а както знаем, ние винаги се борим за 4-то - да се смееш ли, да плачеш.

П.С. Снощи почти не гледах мача, то нямаше и смисъл, няма да гледам и следващите, а някога бях твърдо на стадиона, но то и държава имаше едно време, сега има само хъб - временно място за нещо си, рпреди да отиде в чужбина...
                              О времена,о нрави!!!

Коментар

• ами ние все се оправдавам - зашитата е изцяло от силния на деня - сплав между умрелия чорбарски тим и умрелия латексов такъв, обединени от едно тЕре помежду им. Двата гола ни бяха вкарани от бивш играч на оригиналната чорба - ей, много злоба в това момче, защо ли? А най-добрата защита у нас, съставена изцяло от българи, няма и един човек за цвят - ама съблякоха го човека преди време, прав си е и той.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X