Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПрави впечатление липсата на постоянство обаче. Не можем да затваряме мача и в последните минути пак треперим ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБраво на Ливърпул: надиграха Арсенал и Челси като гости!Life won't wait for you.
Коментар
-
Браво на Ливърпул: надиграха Арсенал и Челси като гости!
В момента изглеждат като единствения отбор, който може да се противопостави на Шити за титлата!
Ние и Челси още имаме още много работа, но поне в нашия бардак има "нови курви", а при Челсито: "със старите курви, нов бардак искат на направят"!
ПП Артилерията е крайно време да отпаднат от топ 4 и да пенсионират Венгера, като загубят единствения си "трофей"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеAntonio Conte's last 31 home games:
WWDWWDWWWDWWWWWWWWWWWWDWWWWDWWL
L is for Liverpool.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеСтрахотна възможност за инвеститорите любители на залаганията.Праско Прасков е назначен за съдия на ГМО-Ч.МОРЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКво гледаш???и то главно моя си отбор...
Last edited by pepe1234; 14.09.2016, 22:26.
Коментар
-
Четейки мненията по-долу се замислих "как бих се почувствал ако в снощният така развил се мач съперник на Лудогорец не беше Базел, а Арсенал!" И си го представих: Ами...щеше да ми стане кофти както и снощи и щях да се чувствам някак ограбен и леко тъжен
Не съм фен на Зелените, но когато зад името на някой отбор стои и името БЪЛГАРИЯ, и този отбор представя наред със себе си и страната ни, и то на най-висок форум (в случая спортен), е няма как да не го подкрепям, при все че съм фен на съперниците им от повече от две десетилетия, а самите те са се пръкнали в този си вид едва преди няколко години... Странно, но факт! А дали е патриотичен или не всеки сам може да реши, както всъщност и всеки сам би почувствал и реагирал
П.П. Когато Кайзера преди години с оня късен и атрактивен гол отстрани Рейнджърс помня че се съдрахме от кеф цялата компания - и Цска-ри и Левскари... А после когато отпданаха от Вердер ми беше много много кофти, нищо че ставаше дума за "Левски", най-върлият тогава врагВсичко е въпрос на лично усещане и емоция.
Go Crazy!
Go Gunners!
САМО ДУНАВ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИдеално, пак като преди на джеймисънче/равностойност в хубава бира? Ако вземат 3 точки или повече - печелиш, на 2 или 1 печеля аз
Нали знаеш, че когато бие чорбата - бие ЦСКА, а когато пада - пада Етрополе и Ловеч
Коментар
-
Сестрите Уилямс взимали препарати за неизлечимо болни
Хакерската група Fancy Bear публикува вчера официални документи, които разкриват, че елитни американски спортисти са взимали забранени стимуланти заради различни здравословни проблеми, но с изричното разрешение от Световната антидопингова агенция (WADA). Сред тях са сестрите Винъс и Серина Уилямс, както и голямата звезда на спортната гимнастика Симон Байлс.
Носителката на 22 титли от Големия шлем Серина Уилямс е ползвала забранените стимуланти оксикодон, хидроморфон, преднизон и метилпреднизон през 2010 г., 2014 г. и 2015 г. Тя е получила разрешение за това от лекаря на Международната тенис федерация (ITF) Стюърт Милър.
По-голямата сестра Винъс пък е ползвала по предписание на същия лекар преднизон, преднизолон, триамсинолон и формотерол. Разрешението е било получено заради честите оплаквания от болестни състояния на тенисистката.
Скандалът предизвика много коментари на специалисти и експерти в областта. Сред тях бе и руският професор Николай Дърманов, който говори пред TASS. "В случая става въпрос за много силни препарати. Това са наркотични вещества - изключително необичайни за спортисти. В много държави дори притежанието им е незаконно, включително в Русия, обясни експертът. - Повече от необичайно е един професионален спортист да приема такива препарати. Те се предписват на неизлечимо болни пациенти… а ние говорим за олимпийски шампиони в момента. Големият въпрос в този случай е колко болни трябва да са състезателите, за да им бъде позволено да ползват подобни лекарства? Сигурно той или тя трябва да бъде приет в болница, а не да ходи на Олимпиада", отбеляза иронично Дърманов.
От Международната тенис федерация (ITF) коментираха в изявление, че употребата е разрешена, когато "има медицинско състояние, изискващо използването на медиканент или друг продукт със съдържание на субстанция от списъка от 2016 година със забранените стимуланти. Тогава се прави изключение с лечебни и терапевтични цели". Според официалната позиция сестрите Уилямс и Байлс и останалите замесени са съгласували действията си и състоянията им са изисквали приема на тези стимуланти.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДобре бе, защо си мислите, че трябва да подкрепям някой отбор само щото играе в Бг първенство, ми не аз си имам отбор. Т.е. просто съм за другия отбор. Не приемем на Киро джапанката отбора за национална кауза. Тотално отвратителни са ми и ме е гнус да си помисля само, че мога да съм за тях. Ще отбележа, че съм бил на мача на говедата с рейнджърс и съм бил за тях. Аз съм си чорбар припознал или каквото там искате и си имам отбор. Толкоз.
И що да не се обаждам и аз си имам мнение, иначе моя отбор си го гледам и си го подкрепям
Коментар
-
Добре бе, защо си мислите, че трябва да подкрепям някой отбор само щото играе в Бг първенство, ми не аз си имам отбор. Т.е. просто съм за другия отбор. Не приемем на Киро джапанката отбора за национална кауза. Тотално отвратителни са ми и ме е гнус да си помисля само, че мога да съм за тях. Ще отбележа, че съм бил на мача на говедата с рейнджърс и съм бил за тях. Аз съм си чорбар припознал или каквото там искате и си имам отбор. Толкоз.
И що да не се обаждам и аз си имам мнение, иначе моя отбор си го гледам и си го подкрепямLast edited by pepe1234; 14.09.2016, 14:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИдеално, пак като преди на джеймисънче/равностойност в хубава бира? Ако вземат 3 точки или повече - печелиш, на 2 или 1 печеля азИмаш навика да печелиш уж сигурни за мен басове
Спомням си как олекнах с една бутилка хубаво уиски заради Чехльо ....
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар