If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще ми е много интересно, когато в залата я има, я няма 4К зрители, къде ще се дянат всички "фенове" на Григор, дето "много го подкрепят", ама в Инстаграм. Иначе инициативата наистина е похвална, макар да е малко на гол тумбак чифте пищови и най-вече защото в спонсорирана от едни турци, дето ще строят на мястото на Деница в Младост, заради един услужлив Бг премиер. Същият, който "уреди" и спонсора за турнира по хид. гимнистика срещу една почти безплатна концесия...
П.С. Успех на Григор и дано да има поне 5К зрители в залата - беше изключително срамно да гледам женските финали (вярно Б финали) за сезона при 2-3К зрители общо, половината мамалигари, дошли да подкрепят Халеп
Груйче,мене на футбол ме е учил Любо Радунчев, а на тенис Гого Лазаров и синовете му Мариан и Краси!!!Тебе койте те е учил!!!
Ще ми е много интересно, когато в залата я има, я няма 4К зрители, къде ще се дянат всички "фенове" на Григор, дето "много го подкрепят", ама в Инстаграм. Иначе инициативата наистина е похвална, макар да е малко на гол тумбак чифте пищови и най-вече защото в спонсорирана от едни турци, дето ще строят на мястото на Деница в Младост, заради един услужлив Бг премиер. Същият, който "уреди" и спонсора за турнира по хид. гимнистика срещу една почти безплатна концесия...
П.С. Успех на Григор и дано да има поне 5К зрители в залата - беше изключително срамно да гледам женските финали (вярно Б финали) за сезона при 2-3К зрители общо, половината мамалигари, дошли да подкрепят Халеп
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Брендо много обичаше думата "характер", но наистина го нямаше, поне през последната година и половина.
Като го изритаха ми стана жал, въпреки, че исках да го махнат още лятото. Това, което даде на феновете през 2013/14 не го е правил никой в ерата на ВЛ. Заради този незабравим сезон не мога да имам лоши чувства към него!
Това, което се даде на феновете през този сезон, го даде едно зъбато момче, към което имате огромни грехове, при това на 2 пъти. Но това ингилизите са царе на фарисейщината, а странното е, че и някои техни фенове в Бг са го прихванали На онова момче трябва да целувате краката и трябваше да направите всичко по силите си да го задържите, та дори ако трябва да му дадете по половин милион на седмица. Не гои направихте, видяхте резултата. Реално това, което онова зъбато момче ви даде, ви бе отнето точно от този, за който ви е "малко мъчно". От тоталното му бездарие в един-единствен важен мач през целия сезон, когато Моу просто искаше да си отиде с вдигната глава и без загуба. Е, загубихте го, за което спокойно можете да благодарите и на друга "легенда", за който също ви е било "повече мъчно" - Стиви, в стойка Г. Историята помни победителите, уникалните калитари и тоталните загубеняци - този Ливърпул в последните 25 години ще бъде запомнен само с ултра, хипер, мега, гига късмета (тотото) в Истанбул. Не е малко като за средняк-ботушар тип Стоук, какъвто сте в този период, но е под абсолютния минимум за велик тим като отборът от Мърси!!!
Дано е Клоп и дано ви вдигне - това би бил най-добрият ви ход от 25 години насам. Успех.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Брендо много обичаше думата "характер", но наистина го нямаше, поне през последната година и половина.
Като го изритаха ми стана жал, въпреки, че исках да го махнат още лятото. Това, което даде на феновете през 2013/14 не го е правил никой в ерата на ВЛ. Заради този незабравим сезон не мога да имам лоши чувства към него!
Естествено, че няма да му е леко. Но е доказал, че има характер. Брендо нямаше и това личеше. Аз лично го изпращам с най-добри чувства но се радвам, че вече не ни е е треньор.
Ся ше цъФнете и ша вържЕте!!!С куци коне и Господ не може!!!
Естествено, че няма да му е леко. Но е доказал, че има характер. Брендо нямаше и това личеше. Аз лично го изпращам с най-добри чувства но се радвам, че вече не ни е е треньор.
Всъщност, ако се вярва на един доста осведомен по принцип тип, днес или най-късно утре ще има официална пресконференция.
Само че като гледам с какви очаквания са вече феновете, няма да му е леко на Клопо.
Отново, ако вярваме на друг източник, до минути ще бъде съобщено официално...
Излезе новина, че Клоп ще подпише до края на седмицата договор с Ловърпул.
Всъщност, ако се вярва на един доста осведомен по принцип тип, днес или най-късно утре ще има официална пресконференция.
Само че като гледам с какви очаквания са вече феновете, няма да му е леко на Клопо.
Коментар