IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Клопо НЕ Е подписАл с Ливера.
    Още.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Глигор пак паднал - започнах пак да правя пари от него като едно време
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Attached Files
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Реално накрая ударихте и една греда за 4-0, но като се замислиш мноооооого ви върза в тоя мач!
          3 удара във вратата - 3 гола ЗА ДВАДЕСЕТ МИНУТИ!
          Верно че ни натискахте и не ни оставяхте да минем центъра, но спокойно можеше и някой от тия удари да се спаси от Де Хея, а не да попаднат в кьошетата! С това разбира се не поставям под съмнение кой беше по-добрия отбор на терена! Просто и на нас малко късмет можеше да ни дойде добре!
          Реално първия (а може би и останалите) гол си беше заучено положение, което Арсе-то пробваха 3 (ТРИ!!!) !!! пъти един след друг... докато стане... дори и юношите на Спартак Варна (фен съм) щяха да затворят "чешката уличка"
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Дано не отиде Клоп в Ливърпул!
            Симпатичен ми е и няма да ми е приятно да го видя след година уволнен заради слаби резултати
            Споко !!!
            Attached Files
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              The reason Manchester united lost yesterday was because their defenders were
              Young, Small and Blind
              Life won't wait for you.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  ?!?!??! Къде да остане? Той се махна от "там" още пролетта
                  Бях чел някъде, че има слух, че може пак да се върне в Борусия.

Коментар

• Дано не отиде Клоп в Ливърпул!
                    Симпатичен ми е и няма да ми е приятно да го видя след година уволнен заради слаби резултати

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                      Дано. И без това съм фен на Борусия и по-добре е да остане там.
                      ?!?!??! Къде да остане? Той се махна от "там" още пролетта
                      Life won't wait for you.

Коментар

За Клоп май обаче няма да ви се отвори парашута
                        Дано. И без това съм фен на Борусия и по-добре е да остане там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Ама по така е по-интересно ...
                          За Клоп май обаче няма да ви се отвори парашута
                          Life won't wait for you.

Коментар

По евтино щеше да ви излезе да купите целия Борусия като клуб отколкото парче по парче ...
                            Ама по така е по-интересно ...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Вий, си си черпете, само Клопо не закачайте.
                              Той е НАШ !!!
                              По евтино щеше да ви излезе да купите целия Борусия като клуб отколкото парче по парче ...
                              Life won't wait for you.

Коментар

• БР да почерпи! 7 млн паунда неустойка е получил
                                Засега спряганите имена са Клопо, татко Карло, Франк де Бур... Коефициентите от бет365 за следващ постоянен мениджър при нас са красноречиви:

1.25 Клоп
                                3.50 Анчелоти
                                17 Де Бур
                                21 Мадзари

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X