IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Груйче,мене на футбол ме е учил Любо Радунчев, а на тенис Гого Лазаров и синовете му Мариан и Краси!!!Тебе койте те е учил!!!
    Аз съм самороден талант
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      А ето нещо неочаквано, но доста интеерсно, поне за мен - За пръв път в историята си България ще бъде домакин на турнир от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (АТП).

Надпреварата ще бъде от категория АТП 250, а първото й издание ще се проведе в зала "Арена Армеец" между 1 и 7 февруари 2016 г.

Ще ми е много интересно, когато в залата я има, я няма 4К зрители, къде ще се дянат всички "фенове" на Григор, дето "много го подкрепят", ама в Инстаграм. Иначе инициативата наистина е похвална, макар да е малко на гол тумбак чифте пищови и най-вече защото в спонсорирана от едни турци, дето ще строят на мястото на Деница в Младост, заради един услужлив Бг премиер. Същият, който "уреди" и спонсора за турнира по хид. гимнистика срещу една почти безплатна концесия...

П.С. Успех на Григор и дано да има поне 5К зрители в залата - беше изключително срамно да гледам женските финали (вярно Б финали) за сезона при 2-3К зрители общо, половината мамалигари, дошли да подкрепят Халеп
      Груйче,мене на футбол ме е учил Любо Радунчев, а на тенис Гого Лазаров и синовете му Мариан и Краси!!!Тебе койте те е учил!!!

Коментар

• А ето нещо неочаквано, но доста интеерсно, поне за мен - За пръв път в историята си България ще бъде домакин на турнир от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (АТП).

Надпреварата ще бъде от категория АТП 250, а първото й издание ще се проведе в зала "Арена Армеец" между 1 и 7 февруари 2016 г.

Ще ми е много интересно, когато в залата я има, я няма 4К зрители, къде ще се дянат всички "фенове" на Григор, дето "много го подкрепят", ама в Инстаграм. Иначе инициативата наистина е похвална, макар да е малко на гол тумбак чифте пищови и най-вече защото в спонсорирана от едни турци, дето ще строят на мястото на Деница в Младост, заради един услужлив Бг премиер. Същият, който "уреди" и спонсора за турнира по хид. гимнистика срещу една почти безплатна концесия...

П.С. Успех на Григор и дано да има поне 5К зрители в залата - беше изключително срамно да гледам женските финали (вярно Б финали) за сезона при 2-3К зрители общо, половината мамалигари, дошли да подкрепят Халеп
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
          Брендо много обичаше думата "характер", но наистина го нямаше, поне през последната година и половина.
          Като го изритаха ми стана жал, въпреки, че исках да го махнат още лятото. Това, което даде на феновете през 2013/14 не го е правил никой в ерата на ВЛ. Заради този незабравим сезон не мога да имам лоши чувства към него!
          Това, което се даде на феновете през този сезон, го даде едно зъбато момче, към което имате огромни грехове, при това на 2 пъти. Но това ингилизите са царе на фарисейщината, а странното е, че и някои техни фенове в Бг са го прихванали На онова момче трябва да целувате краката и трябваше да направите всичко по силите си да го задържите, та дори ако трябва да му дадете по половин милион на седмица. Не гои направихте, видяхте резултата. Реално това, което онова зъбато момче ви даде, ви бе отнето точно от този, за който ви е "малко мъчно". От тоталното му бездарие в един-единствен важен мач през целия сезон, когато Моу просто искаше да си отиде с вдигната глава и без загуба. Е, загубихте го, за което спокойно можете да благодарите и на друга "легенда", за който също ви е било "повече мъчно" - Стиви, в стойка Г. Историята помни победителите, уникалните калитари и тоталните загубеняци - този Ливърпул в последните 25 години ще бъде запомнен само с ултра, хипер, мега, гига късмета (тотото) в Истанбул. Не е малко като за средняк-ботушар тип Стоук, какъвто сте в този период, но е под абсолютния минимум за велик тим като отборът от Мърси!!!
          Дано е Клоп и дано ви вдигне - това би бил най-добрият ви ход от 25 години насам. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Добре.Опитваме.Ако стане - стане.Ако не - не.Черните пророци ....... е банална тема.
            Не сте само Вие!!!Той и Моу точи ножа,май!!!Има да дели член на многочлен!!!Какво тук значи някакъв си сезон!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Ся ше цъФнете и ша вържЕте!!!С куци коне и Господ не може!!!
              Добре.Опитваме.Ако стане - стане.Ако не - не.Черните пророци ....... е банална тема.
              Life won't wait for you.

Коментар

Брендо много обичаше думата "характер", но наистина го нямаше, поне през последната година и половина.
                Като го изритаха ми стана жал, въпреки, че исках да го махнат още лятото. Това, което даде на феновете през 2013/14 не го е правил никой в ерата на ВЛ. Заради този незабравим сезон не мога да имам лоши чувства към него!
                Aбсолютно се подписвам под думите ти.
                Life won't wait for you.

Коментар

Естествено, че няма да му е леко. Но е доказал, че има характер. Брендо нямаше и това личеше. Аз лично го изпращам с най-добри чувства но се радвам, че вече не ни е е треньор.
                  Ся ше цъФнете и ша вържЕте!!!С куци коне и Господ не може!!!

Коментар

Естествено, че няма да му е леко. Но е доказал, че има характер. Брендо нямаше и това личеше. Аз лично го изпращам с най-добри чувства но се радвам, че вече не ни е е треньор.

Коментар

• Естествено, че няма да му е леко. Но е доказал, че има характер. Брендо нямаше и това личеше. Аз лично го изпращам с най-добри чувства но се радвам, че вече не ни е е треньор.
                      Life won't wait for you.

Коментар

Всъщност, ако се вярва на един доста осведомен по принцип тип, днес или най-късно утре ще има официална пресконференция.
                        Само че като гледам с какви очаквания са вече феновете, няма да му е леко на Клопо.
                        Отново, ако вярваме на друг източник, до минути ще бъде съобщено официално...

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                          Излезе новина, че Клоп ще подпише до края на седмицата договор с Ловърпул.
                          Всъщност, ако се вярва на един доста осведомен по принцип тип, днес или най-късно утре ще има официална пресконференция.
                          Само че като гледам с какви очаквания са вече феновете, няма да му е леко на Клопо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Така е. Залозите в 365 все още не са затворени. Коефициентът за Клоп падна от 1.25 до 1.05.... очакваме да го обявят официално
                            Излезе новина, че Клоп ще подпише до края на седмицата договор с Ловърпул.

Коментар

• http://www.sportal.bg/news.php?news=569709

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Клопо НЕ Е подписАл с Ливера.
                                Още.
                                Така е. Залозите в 365 все още не са затворени. Коефициентът за Клоп падна от 1.25 до 1.05.... очакваме да го обявят официално
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X