Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Днес е някакъв ненормален, осемнайсеторно критичен ден и невероятен ден:
- Ливера уволниха Лебедаря
- Левски оглави класирането
- Арсето биха Манчо
- аз печеля на бетингите
- във фентъзито имам трицифрен резултат
баааасииииNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеEми аз като гледам единственото решение днес е яко свирки и надупване на Перуканчо.Ако не е така ,покажи къде прочете друго.Виж за второто си на път за първи път да познаеш.Макар,че като прочетох мнението ти и знам колко ги разбираш нещата ,започвам да си мисля дали пък няма да стане чудоЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Новината вече е навсякъде, така че е факт!
Иначе благодаря на Манчо за поздравлението, но истината е че първите 20 минути предопределиха и останалата част от мача, поне що се отнася до нашата игра - все пак и Венгер след толкова много срещи и несполуки срещу Моуриньо, поне е прихванал нещо от него поне що се отнася до тактическо провеждане на мачоветеИ нищо че по-едно време лично аз се чудех кой е по-подходящ за мен ъф дъ мач - Алексис или Чех, накрая осъзнавайки по-горното относно тактиката ни, логиката надделя в полза на нападателя, макар че като цяло и двамата а и не само бяха много добри! Както и да е, гледаме напред и живи и здрави!
П.П. Дано не съм подвел някого с онова 4 плюс гола за Арсенал като залог, но с оглед положенията в мача си мисля че съвсем не бях далеко от истината
П.П.П. В компанията в която съм в момента, фенове на 4 различни отбора от ПЛ вече тръгнаха залози За и Против Клоп за следващ мениджър на Червените
Лека вечер, само Дунав и Go Gunners!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеБР е уволнен. Няма как да постна линк в момента, но новината е на официалната страница на Ливърпул във ФБNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИзлага се чорбицата днес, само 7 на 0
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНема такива индикации за вземане лиценз на друг отбор, не гледаш ли какво се реши днес на сбирката?
Телюгите трудна работа да бият Латекса, най-много някой героичен Х да врътнат.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебе те и маляките уж избраха кирлиза, за да не подписват нищо с кредиторите, пък те, "по волята на народа", го подписаха и после същият този народ ги преизбраС чорбата е същото - и на маляките, и на чорбата ще им опросят някога задълженията, въпрос на време е, докато те се правят на горди и независими, обяснявайки едните как са наследници на гордите елини, а другите - на ас-23.... Смех.
Чорбетата имаха готов отбор, оценен на около 10-11 милки, на който НАП отказа да разсрочи задълженията и съответно актив ( футболистите ), литнаха в кофата от акъла на НАП.
Ха, сега да вземат дедовия от фалирало дружество, за което "мъдро" помогнаха да стане такова по незнайни критерии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНема такива индикации за вземане лиценз на друг отбор, не гледаш ли какво се реши днес на сбирката?
Телюгите трудна работа да бият Латекса, най-много някой героичен Х да врътнат.С чорбата е същото - и на маляките, и на чорбата ще им опросят някога задълженията, въпрос на време е, докато те се правят на горди и независими, обяснявайки едните как са наследници на гордите елини, а другите - на ас-23.... Смех.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПри чорбата нещата са ясни - обединение с Латекса и припознаване. Смешното е, че този ултра трагичен Левски има шанс да излезе на първо място в класирането, ако победи довечера в ЛовечТова е горе-долу като първото място на Юнайтед в Англия
Телюгите трудна работа да бият Латекса, най-много някой героичен Х да врътнат.
Коментар
-
При чорбата нещата са ясни - обединение с Латекса и припознаване. Смешното е, че този ултра трагичен Левски има шанс да излезе на първо място в класирането, ако победи довечера в ЛовечТова е горе-долу като първото място на Юнайтед в Англия
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар