IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    ....

Нацоналния има проблем и вече съм убеден, че той е следствие на обществото. Просто защото не сме нация, не сме и държава и спорд мен липсва амбицията да се защива националния флаг и достойнство. Както всеки вика ..бал съм я и у държавата така и футболистите. Толкоз, нама ценности в това общесво, които да бъдат защитавани. Докато не изградим отново национални ценности и ценностна система национален няма да има. А оттам ще започне и промяната перуки, школи, развитие... но трябва да има мотивация да се случи, сега няма и това е във всяка една сфера на обществения живот не само футбола...
    Глей ся кво нещо е шизофренията - добронамерено го казвам, защото макар и припознавач, ти си фен на там нещото, дето му пише Цска (нарочно е с малки букви, тъй като не е съкращение от нищо и би следвало точно така да се пише, а писането с главни букви, когато няма нужда от тях, е проява на лош вкус). Та викаш няма кауза и си прав и точно когато трябваше да си защити вашата кауза, вие какво направихте - закрихте я Точно като емигрант, на който му е "болно" за държавата, ама е избягал и е засрал майка си и баща си у анс, че аз да им плащам пенсията, а когато му кажеш истината в очите, почва да реве как това било единственият избор и ако не бил тойм да "инвестира" (разбирай да превежда по 200 кинта с Лестърн Унион), разбираш ли да сме били фалирГали - мани, мани, наглост и безочие!!! Чак на мен, дето ни бяхте големият враг и съм ходил едва ли не на квартални боеве в името на Левски (виж и него не го пиша с главни букви, защото не е съкращение), ми стана малко гадно... Толкова за покойника - единственото радващо е, че сега оранжевите припознавачи ще ни скочат на кръв (т.е. на оранжада), което е добре за фуДбола, но пък те ивнаги са ни скачали така като домакини, така че не е нещо ново. За мен е мач като мач и тъй като имам карта само за Герена, на националния съм се зарекъл да не ходя, освен на мач на Левски в Европа, а такъв скоро няма да има, то и това "дерби" ще си го гледам у нас.

Сега за онези ритнитопковци - аз там съм припознавач и наистина съм вдигнал ръце, защото няма среден път - или да се изчиства всичко и да се стартира с аматьорите, или да се закриива директно. А може и да припознаем някой съсед - в това сме добри и корените не са от вчера, но това е народопсихологията на отхвърлянето и темата е дълга. Честно казано не виждам смиосъл да имаме национален отбор - да се закрива и да не ни занимават с него. То и серд приятелите ми е така - един не се обади, че да гледаме мача, а едно време какви подготовки бяха. Минало-бешело. Спирам и след малко пускам тениса, че да гледам как пак ще тупат непатриотично нашия - за протокола - не съм го залагал, сърце не ми дава, а коеф не е лош
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      но и те разбирам - големите загуби на любими неща (цска, дето умря), обикноевно носят със себе си и психически разстройства
      Как пък не спряхте бе, коментирайте си вашия отбор. Това показва единствено слабост, дори и от ръководството ви, са ако паднете, понеже не признавате няма да е за седми пореден път Голям страх, голямо шубе. Напротив ЦСКА е по-жив от всякога, нямаше абсолютно никакъв друг вариант за старото дружество. И сега когато не сме вече на командно дишане почна всички да ги хваща шубето... това е пълна шизофрения търговско дружество да се приравнява на футболен клуб. Скоро ще има възмездие за всички гробокопачи и то ще е на терена... откакто беше черепа все ни вкарват в накви сметчици, пакетни сделки, политически игрички, източвания и далавери. И понасяхме удар след удар, но вече няма да го бъде господа, дори и на командно дишане пречехме и много чужди сметчици не излизаха, но сега се дръжте здраво в близките 3 години клубът ще се изправи на крака и отбора ще мачка отново...

Нацоналния има проблем и вече съм убеден, че той е следствие на обществото. Просто защото не сме нация, не сме и държава и спорд мен липсва амбицията да се защива националния флаг и достойнство. Както всеки вика ..бал съм я и у държавата така и футболистите. Толкоз, нама ценности в това общесво, които да бъдат защитавани. Докато не изградим отново национални ценности и ценностна система национален няма да има. А оттам ще започне и промяната перуки, школи, развитие... но трябва да има мотивация да се случи, сега няма и това е във всяка една сфера на обществения живот не само футбола...
      Last edited by pepe1234; 11.10.2016, 11:32.

Коментар

• Отделно, понеже вярвам в нашите "лъвове"...

Потвърди залог! - 834/834
        Час на залог: 10.10.2016 16:34
        Статус: Won Принтирай
        Селекции
        Не Селекции Събитие Дата на залог Коефициенти Резултат
        1 Швеция -1 Швеция - България
        Хендикап 0:1 10.10.2016 16:34 2.40 Won
        Last edited by mussi; 11.10.2016, 01:02.
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Ей така... за спорта...
          Attached Files
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Вратарчето ни е пълна скръб. Върна франсетата в мача.

На ЦСКА е в пъти по-добро, ама нали Киро Гела си е отворил задника за кинти и майната му на национала. Ще си пуска куците коне, белким ги отика.
            Доста си прав. Владо преди вардеше, но напоследък е пълна трагедия!
            врати метални врати врати за апартаменти

Коментар

• И аз не ги гледам - по някое време като си щраках каналите, хванах мачът - доста време се чудех с кого играем и кои ни клецат тоя път: Конго ли, или Южна Негрия...
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Вратарчето ни е пълна скръб. Върна франсетата в мача.

На ЦСКА е в пъти по-добро, ама нали Киро Гела си е отворил задника за кинти и майната му на национала. Ще си пуска куците коне, белким ги отика.

Коментар

• Я, понеже не гледам мача - ми то нашите водели, дано и да удържат, но аз съм си го казал и съм се зарекъл, след онзи резил от Кипър, където убиха мечтите на толкова много наши сънародници-емигранти, дето освен, че ги факат всеки ден маляки, ми и на терена ни нафакаха, нищо, че имахме повече публика по трибуните - докато не бият голям европейски отбор, аз на мач на национала няма да стъпя - позорът не се трие с нищо друго освен с триумфи
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                    Не се прави на интересен.Еее барман,веднъж и ти да спечелиш!!!
                    Споко, утре пускам победа на Рапоня и продължавам напреТ Ама много нисък коеф са дали - дамо 1,55

Кев-че, бате, понякоаг си ми смешен, понякога безразличен, а понякога истински те съжалявам, но и те разбирам - големите загуби на любими неща (цска, дето умря), обикноевно носят със себе си и психически разстройства - не се бъзикам и не го пожелавам на никого Та за патриотизма - да не се налага да се ги мерим, защото съм убеден, че ще съм един от много малкото заможни хора в страната, които ще си зарежат семейството и ще отидат да се бият за Родината си, ако се наложи. И го мисля, и ще го направя. Да не говорим на колко митинга съм бил против любимата ти Тиква или Гея - а аз живея добре и ще продължа да живея така, независимо кой е начело, ама ми се иска и другиоте да живетя добре. И не е до патриотизъм, човек, убеден съм, че не си прочел и половината книги, които аз съм прочел на тема България, ама и това е друга тема. И не е само до приказките, важни са действията, а още по-важни са реалностите - аз съм спомогнал името и България и имиджа й по света да е по-добър сред поне 1 000 човека - лични контакти с хора, които са идвали и пак са се завръшали, шото съм си отделял безплатно от времето да ги запозная с онази Бълграия, малко по-различните от алкохолния и секс туризма.

А реалността си е реалност - за Гъргор ми знаеш мнението - объркано момче, което си гони интересите и използва името на България, когато му е удобно, иначе я забравя. За Интересчийски, Педерадо и Барбукоглу - също. Такова ми е мнието и за всикчи патриотари - силни пред телевизира, на маса и във фейсбук, ама иначе си пускат "няма такава държава" и си подготвят децата за емигранти, щото тук било кочина. Е, аз искма моите да останат, защото коренът ми е тук и тук и ще пребъде.

Лека!

Коментар

• Почваме ги от съблекалнята и след това ще оставим публиката да ги пребие с домати

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        +1!

Няма да има нова Велика България с такива "патриоти":

"Лудогорец да бъдат размазани, нищо че представляват България, БГ- национала да го чака разгром, нищо че има нов и качествен треньор и че играем срещу най-подходящия съперник откъм мотивация, Григор когато бие е по-случайност и заради слабостта на съперниците му" и т.н. и т.н....

Аз на такива мнения на псевдопатриоти имам само един отговор и той е: Пълен Игнор!

П.П. Да живее България !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          идеално захлебих, избих загубата от залога снощи за Х2 на Чили - бях повече от убеден, че ще вземе сет, а защо не и мача - Григор Тото Димитров е идеален за такива срещи, а и от Педал е останало само името в последно време, само въпрос на време е да излети от топ 10, както и Педерер, ама той поне се прави на контузен
                          За довечера няма да играя - от една страна се чака разгром и той ще е логичен, Но от друга имаме добра зашитна двойка и не е много сигурно, а и франсетата може да подходят лежерно. Само ме притеснява, че онова менте Майкъла е рекъл, че ще направим Х, а той винаги греши - току виж сме били

Коментар

• идеално захлебих, избих загубата от залога снощи за Х2 на Чили - бях повече от убеден, че ще вземе сет, а защо не и мача - Григор Тото Димитров е идеален за такива срещи, а и от Педал е останало само името в последно време, само въпрос на време е да излети от топ 10, както и Педерер, ама той поне се прави на контузен
                            За довечера няма да играя - от една страна се чака разгром и той ще е логичен, Но от друга имаме добра зашитна двойка и не е много сигурно, а и франсетата може да подходят лежерно. Само ме притеснява, че онова менте Майкъла е рекъл, че ще направим Х, а той винаги греши - току виж сме били

Коментар

• Наш Гъргор нашляпа испанчето.

Довечера оскубваме кокошките ( пардон петлите ), местим го в другия крачол и продължаваме напред, както казва Кобрата

Коментар

• на вниманието на счетоводителя

Кой е най-скъпият състав в света? Вижте топ 10

Манчестър Юнайтед разполага с най-скъпия отбор в света. За футболистите на „Олд Трафорд” са платени общо 718 млн. евро

Манчестър Юнайтед разполага с най-скъпия отбор в света. Според проучване на Центъра за спортни изследвания (CIES) в Швейцария за футболистите на „Олд Трафорд” са платени общо 718 млн. евро.
                                Добавената стойност спрямо миналия сезон е в размер на 185 млн. евро - трансферните суми, похарчени от клуба през лятото, варират от рекордните в историята 110 млн. евро за Пол Погба до кръгла нула за свободния агент Златан Ибрахимович.
                                На втора и трета позиция в класацията са „Реал” Мадрид (634 млн. евро, плюс 47 млн. евро спрямо миналата кампания) и „Манчестър Сити” (611 млн. евро, плюс 78 млн. евро).
                                В топ 10 попадат два от съперниците на „Лудогорец” в група А на Шампионската лига. Френският гранд „Пари Сен Жермен” е шести с 455 млн. евро, а „Арсенал” е на осма позиция с 381 млн. евро.
                                Изследването, което обхваща клубовете от петте водещи първенства на Стария континент, установява и съвсем очаквана закономерност между стойността на футболистите и мястото в крайното класиране. Разбира се, налице са и емблематични изключения - през миналия сезон „Лестър” например бе едва 17-и в Англия по отношение на инвестираната сума, но накрая триумфира с титлата.
                                Топ 10
                                1. „Манчестър Юнайтед” 718 млн. евро
                                2. „Реал” Мадрид 634 млн. евро
                                3. „Манчестър Сити” 611 млн. евро
                                4. „Барселона” 485 млн. евро
                                5. „Челси” 481 млн. евро
                                6. „Пари Сен Жермен” 455 млн. евро
                                7. „Ювентус” 395 млн. евро
                                8. „Арсенал” 381 млн. евро
                                9. „Байерн” 357 млн. евро
                                10. „Ливърпул” 356 млн. евро

НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!