IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...между другото - за тези на които им липсва дербито между отбора на армията и отбора на милицията, могат в момента да заложат на мача между Мумбайската митница и Банк от Индия...хем и по-икономическо звучи някак си

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      Моят оператор пак филтрира Бет-а и вече мисля да зануля акунта там, че ми писна.
      Иначе на този мач можеш сигура да сложиш над 0,5 гола и с промоцията да рискуваш.
      При тея дантелени защити и в двата отбора няма начин да не излезе.
      това при мен се случи мноооого отдавна! ако искаш ще ти пусна новия мирър на б365 на лични!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        4+ гола за Арсенал
        за кого 4+? за Чех или за Оспуня?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение

...

Сега след бет365 имат промоция на Арсенал-Ман Ю - ще трябва да мислим по една двайсетарка на какво да сложим преди и по време на мача!
          4+ гола за Арсенал

Коментар

За уикенда съм пуснал малко по-голям залог на:
            Над 1.5 гола в мача Юве - Болоня
            Над 1.5 да вкара Ман Шити (на Нюкясъл)
            ГГ на Рапид Виена-Залцбург!
            Коеф 2.41

Сега след бет365 имат промоция на Арсенал-Ман Ю - ще трябва да мислим по една двайсетарка на какво да сложим преди и по време на мача!
            Моят оператор пак филтрира Бет-а и вече мисля да зануля акунта там, че ми писна.
            Иначе на този мач можеш сигура да сложиш над 0,5 гола и с промоцията да рискуваш.
            При тея дантелени защити и в двата отбора няма начин да не излезе.
            Only God Can Judge me...

Коментар

Направо си ги изплющях:
              Берое 1
              Селта над 1.5 гола
              Коеф 2.28
              Берое и аз си мислех на 1,75, но има време до тогава
              За Селта си мисля чиста единица на 1,50 или общо К 2,63
              Only God Can Judge me...

Коментар

• За уикенда съм пуснал малко по-голям залог на:
                Над 1.5 гола в мача Юве - Болоня
                Над 1.5 да вкара Ман Шити (на Нюкясъл)
                ГГ на Рапид Виена-Залцбург!
                Коеф 2.41

Коментар

• Направо си ги изплющях:
                  Берое 1
                  Селта над 1.5 гола
                  Коеф 2.28

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                    ...
                    Днес не са ми ясни още мачовете, но започвам с
                    Глобал ФК - Албирекс Нийгата 2 при К 2,15 !
                    Малко рисков залог, но все пак е купата на Сингапур
                    аз за това го избягвам това състезание!
                    за довечера мисля, че Селта да вкара над 1.5 гола на Хетафе трябва да се сложи от всеки...като ги гледах как попиляха Барса миналата седмица мисля, няма да имат проблем с Хетафе...може би и ГГ на Дармщадт - Майнц

Коментар

сигурен ли си че Ливърпул ще бият....английските отбори хич не го долюбват този турнир!
                      ...
                      Абе не знам дали е от недолюбване или просто не могат, но снощи предложиха е*бати бозата. Този селски отбор дори ЦСКА от В групата щеше да ги попилее
                      Майната им... добре, че все пак Лацио (донякъде) покриха щетите...
                      Днес не са ми ясни още мачовете, но започвам с
                      Глобал ФК - Албирекс Нийгата 2 при К 2,15 !
                      Малко рисков залог, но все пак е купата на Сингапур
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Гъргор с голема клизма, ама взе мача. Още няма да коментирам играта му, понеже е с нов тренер и е рано

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Аре ся, приказки...
                          Ако всяка седмица се борят за всяка точка, всяка седмица (се едно в Германия и Франция играят веднъж в месеца ... ), постоянно са в кондиция, игровата практика е на високо ниво, доизпипване на позиции на терена и тактика, и като резултат, тават ПО-ДОБЪР отбор (като изключим контузиЙте афкорс..)
                          Според мен, английските отбори са там, където са, заради малкото англичани в редиците си... Заради малкото английски треньори и заради идиотската "парична политика", която УБИВА ИГРАТА...
                          Че това е вярно - вярно е! Но със сигурност не е основното! Всички големи отбори са съставени от чужденци и тук таме някоя местна гордост от типа Шави, Швайнщайгер, Мюлер, Серхио Рамос...общо взето всичко си е чужди дзвезди!
                          Обаче факт е че Байерн, БарЦилона, Балета и ПСЖто не се напъват много много в родните първенства - мачовете трябва да ги почват с хендикап 2 гола! А Челси (шампиона на Англия) ако бие Нюкясъл като гост си е постижение!

Играта я убива ПАРАТА! По-точно неравномерното й разпределение

Байерн вече уби интригата в Бундеслигата с години напред! ПСЖ при франсетата, Реал и Барса в Испания! В Англия Шити, Челси и ние от време...обаче местните успехи костват много повече усилия от колкото в другите държави - това е факт

Коментар

Май трябва да се съгласим с наскоро изказаното мнение, че причината за това е че английските отбори трябва да си спечелят всяка точка - всяка седмица!
                            За разлика от тях - Байерн и ПСЖ имат по 4,5 мача на сезон, в който може и да не бият, а за Барса и Реал бройката е малко по-голяма защото са в едно първенство!
                            Фактите обаче са факти - както вървят нещата по-скоро Ливърпул или Арсенал ще спечелят титлата, от колкото английски отбор да спечели Шампионската лига!
                            Аре ся, приказки...
                            Ако всяка седмица се борят за всяка точка, всяка седмица (се едно в Германия и Франция играят веднъж в месеца ... ), постоянно са в кондиция, игровата практика е на високо ниво, доизпипване на позиции на терена и тактика, и като резултат, тават ПО-ДОБЪР отбор (като изключим контузиЙте афкорс..)
                            Според мен, английските отбори са там, където са, заради малкото англичани в редиците си... Заради малкото английски треньори и заради идиотската "парична политика", която УБИВА ИГРАТА...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                              Английските отбори и за чеп вече не стават. Колкото и пари да наливат са само въздух. Винаги са ги трепели като мишки, само че вече го правят и средняшките евро тимове.
                              Май трябва да се съгласим с наскоро изказаното мнение, че причината за това е че английските отбори трябва да си спечелят всяка точка - всяка седмица!
                              За разлика от тях - Байерн и ПСЖ имат по 4,5 мача на сезон, в който може и да не бият, а за Барса и Реал бройката е малко по-голяма защото са в едно първенство!
                              Фактите обаче са факти - както вървят нещата по-скоро Ливърпул или Арсенал ще спечелят титлата, от колкото английски отбор да спечели Шампионската лига!

Коментар

• България се срина в класацията на ФИФА - изпревариха ни Хаити, Уганда и Буркина Фасо

01 октомври 2015 | 12:35
                                Националният отбор на България падна с 10 места в обявената официално днес класацията на ФИФА за октомври. Възпитаниците на Ивайло Петев вече заемат 78-мо място в подреждането сред всичките 209 нации, членки на Световната футболна организация.

Така националите вече са след държави като Хаити, Буркина Фасо и Уганда, заемащи съответно места 77, 76 и 75.

Спадът в класирането на "трикольорите" се дължи на загубите от Норвегия и Италия, които претърпяха нашите в началото на септември в двете си евроквалификации.

Именно норвежците пък са един от тимовете с най-голям прогрес в класирането, като се предвижват с 35 позиции нагоре до 34-то място.

Начело в класацията остава Аржентина, следвана от световния шампион Германия и Белгия.

Европейският първенец Испания се завръща в топ 10 след отсъствие от няколко месеца и вече е на шеста позиция, а мястото си сред десетте най-силни държави губи Румъния.

От съперниците на България в европейските квалификации най-предно място заема Хърватия - 16-то, а Италия е на 17-та позиция. От противниците ни в квалификационния цикъл за световния шампионат в Русия най-напред е Холандия (14-то място), след това е Франция (22) и Швеция (45).

Световна ранглиста на ФИФА към 1 октомври 2015 година:

1. Аржентина (1) 1419 точки
                                2. Германия (3) 1401
                                3. Белгия (2) 1387
                                4. Португалия (6) 1235
                                5. Колумбия (4) 1228
                                6. Испания (11) 1223
                                7. Бразилия (5) 1204
                                8. Уелс (9) 1195
                                9. Чили (8) 1177
                                10. Англия (10) 1161
                                - - -
                                14. Холандия (12) 1004
                                - - -
                                16. Хърватия (14) 965
                                17. Италия (16) 962
                                - - -
                                22. Франция (14) 899
                                - - -
                                34. Норвегия (69) 739
                                - - -
                                45. Швеция (36) 672
                                - - -
                                78. България (68) 414
                                - - -
                                98. Беларус (97) 350
                                - - -
                                105. Азербайджан (106) 328
                                - - -
                                142. Люксембург (141) 199
                                - - -
                                157. Малта (160) 164
                                http://www.sportal.bg/news.php?news=569239
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X