Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеЯвно не си гледал супер дербито в събота.Единствено съм доволен, че се събрахме с Гивъна, Никола и Марин на по бира/уиски, че и бас вързах, та горе-долу се получи нещо като интересна вечер
И вината за бездарието снощи беше на Ливера - Юнайтед толкова си могат към момента, а Моу дори не беше паркирал буса, както той си знае...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПо-селски мач от английското дерби тази вечер отдавна не бях гледал.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПо-селски мач от английското дерби тази вечер отдавна не бях гледал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнениеАвстралия и Япония без да съм гледал класирането ми се струва, че хикса ги устройва. 30 мин цъкане в центъраНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТа викаш няма кауза и си прав и точно когато трябваше да си защити вашата кауза, вие какво направихте - закрихте я
...Last edited by pepe1234; 11.10.2016, 14:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеСлед дълго мислене се роди едно комбо. което си мисля, че не е толкова лошо:
Австралия - Япония 1Х
Иран - Южна Корея 1Х
Словения - Англия 2
Словакия19 - Македония19 1
Англия21 - Босна и Херцеговина21 1
Общ К 5,53Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеУспех муси, ама на мен тия тъпунгери Англезите ми намирисват!
Едвам биха 2-0 Малта у дома, а играта им бе безобразна! Мисля че мача отива на Х и не виждам защо 2ката е под 2.00 и продължава да пада!!!
Като им гледах мача срещу Малта първото плоувреме спокойно можеше да свърши и 8:0... второто те го изиграха на ходом.
Предполагам, че се пазеха за днешния мач от умора и контузии. Словенците не виждам с какво могат да изненадат . Може би дори ще има поне 2 гола разлика, ако англичаните играят както трябва...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеСлед дълго мислене се роди едно комбо. което си мисля, че не е толкова лошо:
Австралия - Япония 1Х
Иран - Южна Корея 1Х
Словения - Англия 2
Словакия19 - Македония19 1
Англия21 - Босна и Херцеговина21 1
Общ К 5,53
Едвам биха 2-0 Малта у дома, а играта им бе безобразна! Мисля че мача отива на Х и не виждам защо 2ката е под 2.00 и продължава да пада!!!
Коментар
-
Пею Пееф обективен както винаги
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеГлей ся кво нещо е шизофренията - добронамерено го казвам, защото макар и припознавач, ти си фен на там нещото, дето му пише Цска (нарочно е с малки букви, тъй като не е съкращение от нищо и би следвало точно така да се пише, а писането с главни букви, когато няма нужда от тях, е проява на лош вкус). Та викаш няма кауза и си прав и точно когато трябваше да си защити вашата кауза, вие какво направихте - закрихте яТочно като емигрант, на който му е "болно" за държавата, ама е избягал и е засрал майка си и баща си у анс, че аз да им плащам пенсията, а когато му кажеш истината в очите, почва да реве как това било единственият избор и ако не бил тойм да "инвестира" (разбирай да превежда по 200 кинта с Лестърн Унион
), разбираш ли да сме били фалирГали - мани, мани, наглост и безочие!!! Чак на мен, дето ни бяхте големият враг и съм ходил едва ли не на квартални боеве в името на Левски (виж и него не го пиша с главни букви, защото не е съкращение), ми стана малко гадно... Толкова за покойника - единственото радващо е, че сега оранжевите припознавачи ще ни скочат на кръв (т.е. на оранжада), което е добре за фуДбола, но пък те ивнаги са ни скачали така като домакини, така че не е нещо ново. За мен е мач като мач и тъй като имам карта само за Герена, на националния съм се зарекъл да не ходя, освен на мач на Левски в Европа, а такъв скоро няма да има, то и това "дерби" ще си го гледам у нас.
Сега за онези ритнитопковци - аз там съм припознавач и наистина съм вдигнал ръце, защото няма среден път - или да се изчиства всичко и да се стартира с аматьорите, или да се закриива директно. А може и да припознаем някой съсед - в това сме добри и корените не са от вчера, но това е народопсихологията на отхвърлянето и темата е дълга. Честно казано не виждам смиосъл да имаме национален отбор - да се закрива и да не ни занимават с него. То и серд приятелите ми е така - един не се обади, че да гледаме мача, а едно време какви подготовки бяха. Минало-бешело. Спирам и след малко пускам тениса, че да гледам как пак ще тупат непатриотично нашия - за протокола - не съм го залагал, сърце не ми дава, а коеф не е лош
Коментар
Коментар