IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    А на онова дето бях баннал, за да не ме дразни, но пак си е сменило юзера и пак взех да му виждам тъпите постове...
    "жълти зъбки и нерви лабави", правя си следните изводи:

1. продължавам да пиша, но много по-често от последните 6 месеца в които почти не съм се вясвал в темата

2. сменям си по-често ник-нейма
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
      А кой може да носи титли...
      Година 1981
      1. Принц Чарлз се жени.
      2. Ливърпул стават шампиони на Европа
      3. Умира Папата.

Година 2005
      1. Принц Чарлз се жени (отново).
      2. Ливърпул става шампион на Европа (отново).
      3. Умира Папата (отново).

ИЗВОД: Ако Ливърпул спечелят титлата на Европа (отново), моля, предупредете Папата и принц Чарлз…

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Радвам се че се забавляваш на мой гръб, обаче в понеделник ясно се видя, че ние по-скоро ще станем шампиони от вас! .....
        Съжалявам, но точно теб не съм те видял навреме, за да се забавлявам и на твой гръб.
        А кой може да носи титли във ВЛ написах по-долу и, за съжаление, това не е Клоп.

Коментар

В поста си визирах мнението на манчестърските фенове за него, не моето.
          Варвяш или не, най-големият адмиратор на Моу сред феновете на Пуул съм точно аз. И за което съм влизал в толкова спорове, че не ми се отваря дума дори.
          Така че, като фен на Моу, понеделнишкият мач беше брилянтно изигран. Като фен на Пуул, мога да съжалявам, че краката на футболистите ни бяха като от олово, а главите замаяни от страх да не пуснат гол. Хиксът, с други думи, си беше повече от заслужен.
          Забавното беше в коментарите на разни фенове, които рязко обърнаха палачинката, когато вече става дума за техния отбор.

P.S.
          Дори ще си призная, че колкото и да ми е симпатичен Клоп, миналата година съжалявах, че FSG не изчакаха до Нова година с търсенето на треньор, за да вземем точно Моу. И сега все още мисля, че той беше по-правилния избор и единственият, който може да донесе титла.
          Аз мисля, че Клоп е точният вариант за Ливера - знаеш, че сте ми в топ 3 на най-симпатичните отбори в шипЪ. И за да съм честен, мисля, че тази година Ливера имат огромен шанс за титлата и то точно заради Клоп, който превърна отбор от мишки в бойци, атакуващи бойци. За мен Клоп е ако не в топ3, то със сигурност в топ 5 на най-добрите треньори в световен мащаб (реално мисля, че е на второ място, след Моу). И ако спечелите титлата, което ви пожелавам, то аз ще се изкефя на макс. Апропо, за пръв път в мач на Челси с някого (освен Левски), ще съм за противниковия отбор, при това един от най-мразените от мен - Мангалчестър. Но ще се накефя да им затвори устите и на рязания Хазарт, и на циганина Коща, и на шумадийското манафче Ива, и особено на малоумния чифут начело на отбора
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

.....
            Забавното беше в коментарите на разни фенове, които рязко обърнаха палачинката, когато вече става дума за техния отбор.
            ....
            Радвам се че се забавляваш на мой гръб, обаче в понеделник ясно се видя, че ние по-скоро ще станем шампиони от вас! Просто ни трябва време Погба да почне да играе (четох някъде, че от хотела му много се оплаквали, че прекалявал с партитата до късно)! Много му дойде славата на момчето и главата му излетя до небето, а краката натежаха сякаш са сложили окови на тях!

ПП А на онова столипиското цигане дето бях баннал, за да не ме дразни, но пак си е сменило юзера и пак взех да му виждам тъпите постове само ще кажа: - Да коментира другите отбори след като някой от неговите спечели нещо! (поне някой Карлинг къп)!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Моу е връх в футбола в новия век, еталон, по който се равняват всички, така че е разбираема омразата към него. Аз реално мога да се сетя за 3-4 мача (сериозни), които не е провел правилно тактически, с оглед наличните футболисти, и не е взел максимумът от тях - загубата преди месец от Щити, загубата от Дортмунд там с Реал и пак с Реал първият разгром от Барса, когато реши да се надиграва. Всякакви други мачове, дори и безсмислени такива, които се водят дербита, Моу си ги взема за закуска - някои привърженици на мръсния сайд още не могат да се опомнят как ги би с резервите, а те мечатеха за титла, ама си останаха с мечтите.
              Фенчетата на франсмангал пък едва ли има нужда да ги коментираме - за тях само името на Сетубалчето е достатъчно да оцапат в кафяво гашурките, точно като Менгер в шубката си. Ама съдба - някои са доволни на живуркане с класиране в топ 4 и някоя ФакЪп, а други винаги се борят за титлата...
              В поста си визирах мнението на манчестърските фенове за него, не моето.
              Варвяш или не, най-големият адмиратор на Моу сред феновете на Пуул съм точно аз. И за което съм влизал в толкова спорове, че не ми се отваря дума дори.
              Така че, като фен на Моу, понеделнишкият мач беше брилянтно изигран. Като фен на Пуул, мога да съжалявам, че краката на футболистите ни бяха като от олово, а главите замаяни от страх да не пуснат гол. Хиксът, с други думи, си беше повече от заслужен.

P.S.
              Дори ще си призная, че колкото и да ми е симпатичен Клоп, миналата година съжалявах, че FSG не изчакаха до Нова година с търсенето на треньор, за да вземем точно Моу. И сега все още мисля, че той беше по-правилния избор и единственият, който може да донесе титла.
              Last edited by fantasy_gt; 19.10.2016, 15:10.

Коментар

Моу като играеше така с Челси, едни фенове му се подиграваха с изрази като "паркиран автобус", "тотална скука", ...
                Сега същите фенове твърдят, че това е поредния връх във футбола, истински "тактически шедьовър"....
                О, времена! О, нрави!
                Моу е връх в футбола в новия век, еталон, по който се равняват всички, така че е разбираема омразата към него. Аз реално мога да се сетя за 3-4 мача (сериозни), които не е провел правилно тактически, с оглед наличните футболисти, и не е взел максимумът от тях - загубата преди месец от Щити, загубата от Дортмунд там с Реал и пак с Реал първият разгром от Барса, когато реши да се надиграва. Всякакви други мачове, дори и безсмислени такива, които се водят дербита, Моу си ги взема за закуска - някои привърженици на мръсния сайд още не могат да се опомнят как ги би с резервите, а те мечатеха за титла, ама си останаха с мечтите.
                Фенчетата на франсмангал пък едва ли има нужда да ги коментираме - за тях само името на Сетубалчето е достатъчно да оцапат в кафяво гашурките, точно като Менгер в шубката си. Ама съдба - някои са доволни на живуркане с класиране в топ 4 и някоя ФакЪп, а други винаги се борят за титлата...
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Моу като играеше така с Челси, едни фенове му се подиграваха с изрази като "паркиран автобус", "тотална скука", ...
                  Сега същите фенове твърдят, че това е поредния връх във футбола, истински "тактически шедьовър"....
                  О, времена! О, нрави!

мата и рунтавия резерви, десет човека наредени пред вратаря, а ман@фчетата коментират:

Първоначално изпратено от man_united
                  Маурунката почва да налучва състава...
                  и всичко това след пръснати 200 млн. за нови футболисти това лято с което цената на сегашния отбор набъбва на над 700 млн. ................... най-скъпия отбор в света за всички времена...

пълно безумие

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                    ...

сега чета и че ман@фчетата са доволни от играта

.......
                    О, времена! О, нрави!

Коментар

• Попитали радио Ереван:
                      - Защо играчите на Юнайтед тренират на паркинга?
                      Без да се замисли радиото отговорило:
                      - Защото Моуриньо в момента паркира автобуса на игрището...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        По-селски мач от английското дерби тази вечер отдавна не бях гледал.
                        позяпах десетина минути на "вечното бг дерби" и си мислех същото .................. оказа се, че на следващата вечер съм гледал десетина минути от още по тъп мач...

язък за пропилените 20 минути...

да пръснеш 200 млн лятото за футболисти и отборът ти да струва над 700 млн., а накрая пак да паркираш автобусът с надеждата да устискаш равенство като накрая статистиката да покаже, че отборът ти не е пипал топката в 2/3 от времето и португалския циганин да се изперчи и да каже, че е доволен от играта ............... това вече не мога да го разбера...

сега чета и че ман@фчетата са доволни от играта

накъде отива този свят

Коментар

...
                          А това снощи беше неочаквано грозно, затова и не ми хареса. Очаквах поне Ливера да забият 2-3 гола, пък то...
                          И аз туй очаквах, даже мислех да го заложа...щом сме ги устискали значи Маурунката почва да налучва състава...сега като питнем Руньо на китайците за 200-300 мильона паунда (вероятно по 0.8-0.9 паунда за долар по това време) и глей каква радост ще настане на ОТ!

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                            Не знам какво ти е харесало ама 90мин опълченците на шипка срещу някакво измислено ГМО не оправдава и максимата важен е резултата.Или ти е харесало ,че оранжевите грухтаци цял мач чакаха Сватбата като епилептик линейка.Виж за снощи най хубавото на мача беше сефтето на таз годишната инвестиция в Каберне.
                            е, ти какво искаш, като мачът беше договорен за Х Просто нашите 2 циганета не разбраха, че не трябва да вкарват гол на минуса, та се наложи свотбата да си измисля после. Х-сът "устройва" Тиквун, а и двата собственика са на хранилка и зависят на 100% от неговата воля - при загуба на някой от двата, вероятността за размирици из центъра беше сериозна, затова и завърши както си трябва.
                            А това снощи беше неочаквано грозно, затова и не ми хареса. Очаквах поне Ливера да забият 2-3 гола, пък то...

Коментар

На мен мачът с минус София ми хареса повече в 90% от времето - това снощи беше отвратително за отбори струавщи към 1 млрд общо, по-скоро ми приличаше на продукжията на Верея и Дунав Единствено съм доволен, че се събрахме с Гивъна, Никола и Марин на по бира/уиски, че и бас вързах, та горе-долу се получи нещо като интересна вечер
                              И вината за бездарието снощи беше на Ливера - Юнайтед толкова си могат към момента, а Моу дори не беше паркирал буса, както той си знае...
                              Не знам какво ти е харесало ама 90мин опълченците на шипка срещу някакво измислено ГМО не оправдава и максимата важен е резултата.Или ти е харесало ,че оранжевите грухтаци цял мач чакаха Сватбата като епилептик линейка.Виж за снощи най хубавото на мача беше сефтето на таз годишната инвестиция в Каберне.
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                                Явно не си гледал супер дербито в събота.
                                На мен мачът с минус София ми хареса повече в 90% от времето - това снощи беше отвратително за отбори струавщи към 1 млрд общо, по-скоро ми приличаше на продукжията на Верея и Дунав Единствено съм доволен, че се събрахме с Гивъна, Никола и Марин на по бира/уиски, че и бас вързах, та горе-долу се получи нещо като интересна вечер
                                И вината за бездарието снощи беше на Ливера - Юнайтед толкова си могат към момента, а Моу дори не беше паркирал буса, както той си знае...

Коментар

Working...
                                X