Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Вчера (май) Боян Петров, става първият българин, качил Манаслу !!!
Това, е ГОЛЯМО събитие за БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ !!!
Нек гледат, жалките ни футбалерчета, как се справят ГОЛЕМИТЕ спортисти ...
БРАВО СЪНИ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениесигурен ли си че Ливърпул ще бият....английските отбори хич не го долюбват този турнир!
Аз мислех ГГ на Монако-Тотнъм и ПАОК-Дортмунд да пускам дубъл
Иначе за победители Базел, Аугсбург, Шалке (1.25 само), Виляреал
Другата единица, която ми се върти е Лацио - Сент Етиен при 1,90Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение2 минути !!!!
Автогол !!!!... макар в мача да имаше общо три от 4 гола
Както вика най-големия: "Самтайм уин, самтайм ЛЮН !!!"
Днес играя:
Ливърпул - Сион 1
Базел - Лех Познан 1
При общо К 2,40
Аз мислех ГГ на Монако-Тотнъм и ПАОК-Дортмунд да пускам дубъл
Иначе за победители Базел, Аугсбург, Шалке (1.25 само), Виляреал
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеСлед вчерашния WIN ...
Днес малко смятам да се полакомя
Астана - Галатасарай 2
Шахтъор - ПСЖ 2
Ювентус - Севиля 1
Общо К 8,82
Let the party begin !!!
Автогол !!!!... макар в мача да имаше общо три от 4 гола
Както вика най-големия: "Самтайм уин, самтайм ЛЮН !!!"
Днес играя:
Ливърпул - Сион 1
Базел - Лех Познан 1
При общо К 2,40Only God Can Judge me...
Коментар
-
Манчестърските отбори вчера отсрамиха Англия!
Браво на Волфсбург и Мьонхенглабах - дадоха голяма отпора! Даже Борусия трябваше да вземе точка, но нямаха късмет! За нашия мач - на моменти мачкахме, на моменти треперихме да не допуснем 2ри гол - все пак мисля Юнайтед заслужи да вземе 3те точки и сега всичко е в наши ръце - 2 победи над ЦСКА и домакинска над ПСВ ще ни стигнат....може би дори за първо място!
Все пак никой няма да иска да е втори и да се набие на Реал,Барса или Байерн (както години наред го прави Артилерията)!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедоста рискови и едновременно с това резонни мачове. Успех - сигурно си бил единствения, дето е захлебил нещо вчера, дано да дублираш днес
Дай Боже... и буки-тата да го отнесат малко, че миналия месец беше катастрофа.Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеСлед вчерашния WIN ...
Астана - Галатасарай 2
Шахтъор - ПСЖ 2
Ювентус - Севиля 1
Общо К 8,82
Let the party begin !!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеДнес съм пуснал:
Барселона - Байер Л 1
Байерн М - Динамо З над 8,5 корнера
Общо К 2,40
А как ме издъниха малките каталунчета ....мамичката им ... за 2 минути ме прецакаха
дано отпадната рано от турнира
"мъжете" им след гола от централна гара е крайно време да бият си мисля
След вчерашния WIN ...
Астана - Галатасарай 2
Шахтъор - ПСЖ 2
Ювентус - Севиля 1
Общо К 8,82
Let the party begin !!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз по темата говорих с едно мое беттинг бъди - много сте ми трудни за хващане тоя сезон! Единия мач газите като валяк - другия мъка! Няма да коментираме поредните ви победи - аз лично гледах мача с Аугсбург почти целия, щото имах пак Над 1.5 да вкара Байерн! Ако не беше подарената дузпа в 85,6та минута си бяхте за 1-1! Никаква идея нямаше в онзи мач. Също и първото полувреме срещу Волсбург! После направо като по чудо Лева от 4 удара към вкарата вкара 5 гола () - защитниците на вълците стояха като зрители при почти всички!
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПП Иначе Дъглас Коста ви е страхотно попадение! Може би третия по сила играч, след Лева и Мюлер към момента!
Гьотце, полека май започва да намира себе си на терена (ако Пеп го пусне де..). Вкарва. Това дава спокойствие и самочувствие...
Само защитата, малко да позакърпим и смятам, че тоа сезон имаме сили да се борим на три фронта...
Пък, каквото доде...Last edited by Колчо Слепеца; 30.09.2015, 12:48.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ !!!
Да, като домакини от ено известно време, къртим... (Е, с нЕкои (финални)изключения)
) - защитниците на вълците стояха като зрители при почти всички!
ПП Иначе Дъглас Коста ви е страхотно попадение! Може би третия по сила играч, след Лева и Мюлер към момента!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПраво рече ти, ама аз настоях - да г'е тия мишоци Портсмут! (текста в скобите не го отчитам - в моите фишове мишоците бяха други)
Дано ти си ме послушал за Леверкузен +1.25 - щеше да излезе въпреки неочаквания обрат на Барса в края!
Честито за хубавата победа на баварската машина! Защо не сложих Над 2.5 гола, вместо да се стискам на 1.5....гледах репортажи в нета - втория гол на Левандовски станал след мноооого хубава комбинация!
Иначе браво на Леверкузен, но най-вече на БАТьо и Олимпиакос - за дето разкриха така здраво набедените фаворити в групите им.
Иначе много хубави голове по терените - Суарез, Фейгули, на Бате единия...
Да, като домакини от ено известно време, къртим... (Е, с нЕкои (финални)изключения)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар