IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• делиорманци с лек жребий също ................... датчаните започват да играят футбол чак края на март
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• сент етиен .................. пак топли и студени топки за да бутат ман@ф.четата напред...
      Last edited by _1912_; 12.12.2016, 17:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

А, здраве да е...
        Ако са по-силни, нек ни бият... Няма лошо.
        Единственото, дет пожелавам на двата утбора е да им е празен медпункта !!! Да излязат на терена с оптималните към датата на мача състави. Другото е кяр за нас - феновете...
        Ако бием - добре. Ако Арсето надвие, кеф за техните фенове ...
        за АРСЕНАЛ е по-добре да отпаднат за да се съсредоточат в шипЪ където чукотките и лузърите не играят в европа, а мислят само за титлата

за немския футбол е хубаво бахрейн да се съсредоточи върху ШЛ за да може да е интересен вътрешния шампионат и по-дълго да има интрига ................. отпаднат ли рано от ШЛ то тогава първенството е решено...

аз си пожелавам да престанат съдийските подпирания за бахрейци и по-добрия да продължи напред

АРСЕНАЛ не са готови да вземат ШЛ и няма смисъл да се разконцентрират, но за шипЪ шансовете ни са реални...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение

Разбрах разбрах, само дето победителите ще са други тоя път

П.П. Колчо внимавай какво си пожелаваш, че може и да се случи
          А, здраве да е...
          Ако са по-силни, нек ни бият... Няма лошо.
          Единственото, дет пожелавам на двата утбора е да им е празен медпункта !!! Да излязат на терена с оптималните към датата на мача състави. Другото е кяр за нас - феновете...
          Ако бием - добре. Ако Арсето надвие, кеф за техните фенове ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            ПСЖто как ли псуват Лудогорец дето им измъкнаха точка в последния мач ...и Арсенал и те
            затова сега делиорманец ще се набият на Зенит, Шахтьор или Фенербайче. В много краен случай - Османлъспор
            Изкарах малко леФ с Арсето - да са ми живи и здрави, все с Баварията да ритат и пак да се напъват да са първи
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ПСЖто как ли псуват Лудогорец дето им измъкнаха точка в последния мач ...и Арсенал и те
              Викаш никой не искаше да е първи или втори а, ами няма проблем да пускат Лудогорец на първо място и готово. Тях не ги е страх ни от Барса ни от Байерн
              Last edited by kev; 12.12.2016, 14:34.

Коментар

Ко стана ве!? Кога е жребият?
                Е па отмина

Ний сме си с Арценал
                Реал - Наполи
                Баруся - Бемфика
                Лестар - Севиля
                ПСЖ - Барца
                Атлетико - Байер
                Юве - Порту
                Сити - Монакой
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ПСЖто как ли псуват Лудогорец дето им измъкнаха точка в последния мач ...и Арсенал и те

Коментар

• Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение

Жребият мина

Част от мачовете, вече ги гледахме
                    Разбрах разбрах, само дето победителите ще са други тоя път

П.П. Колчо внимавай какво си пожелаваш, че може и да се случи

Коментар

Жребият мина

Част от мачовете, вече ги гледахме

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Ахахахахахахааа ...

Коментар

• Ахахахахахахааа ...

Коментар

Аз мисля, че след серията "успехи" срещу Байернът и Барцилоната е редно Артилеристите да се пробват и с белите белерини тоя път!
                            ти гледай манафите кой ще ги надупи ................. че в турция ви чакат за да ви скъсат хастара...
                            Last edited by _1912_; 12.12.2016, 15:05.

Коментар

• Аз мисля, че след серията "успехи" срещу Байернът и Барцилоната е редно Артилеристите да се пробват и с белите белерини тоя път!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Това е почти сигурно и бай Менгер загъва цирка както всяка година на 1/8 финалите и се съсредоточава в шампионата, където, отново както винаги, печели 2-4 място. На ПСЖ им желая Лестър, а на Делиорманец - Зенит, Шахтьор или Фенербахче, особено последните
                                Последните ще са любопитни по още една причина. Тук витае из феновете им, че били най-добрите на Балканите. Аз само ги питах, а с някой от турските или гръцките грандове срещали ли сте досега, за да го твърдите?

Коментар

Working...
                                X