If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А, здраве да е...
Ако са по-силни, нек ни бият... Няма лошо.
Единственото, дет пожелавам на двата утбора е да им е празен медпункта !!! Да излязат на терена с оптималните към датата на мача състави. Другото е кяр за нас - феновете...
Ако бием - добре. Ако Арсето надвие, кеф за техните фенове ...
за АРСЕНАЛ е по-добре да отпаднат за да се съсредоточат в шипЪ където чукотките и лузърите не играят в европа, а мислят само за титлата
за немския футбол е хубаво бахрейн да се съсредоточи върху ШЛ за да може да е интересен вътрешния шампионат и по-дълго да има интрига ................. отпаднат ли рано от ШЛ то тогава първенството е решено...
аз си пожелавам да престанат съдийските подпирания за бахрейци и по-добрия да продължи напред
АРСЕНАЛ не са готови да вземат ШЛ и няма смисъл да се разконцентрират, но за шипЪ шансовете ни са реални...
Разбрах разбрах, само дето победителите ще са други тоя път
П.П. Колчо внимавай какво си пожелаваш, че може и да се случи
А, здраве да е...
Ако са по-силни, нек ни бият... Няма лошо.
Единственото, дет пожелавам на двата утбора е да им е празен медпункта !!! Да излязат на терена с оптималните към датата на мача състави. Другото е кяр за нас - феновете...
Ако бием - добре. Ако Арсето надвие, кеф за техните фенове ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
ПСЖто как ли псуват Лудогорец дето им измъкнаха точка в последния мач ...и Арсенал и те
затова сега делиорманец ще се набият на Зенит, Шахтьор или Фенербайче. В много краен случай - Османлъспор
Изкарах малко леФ с Арсето - да са ми живи и здрави, все с Баварията да ритат и пак да се напъват да са първи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Това е почти сигурно и бай Менгер загъва цирка както всяка година на 1/8 финалите и се съсредоточава в шампионата, където, отново както винаги, печели 2-4 място. На ПСЖ им желая Лестър, а на Делиорманец - Зенит, Шахтьор или Фенербахче, особено последните
Последните ще са любопитни по още една причина. Тук витае из феновете им, че били най-добрите на Балканите. Аз само ги питах, а с някой от турските или гръцките грандове срещали ли сте досега, за да го твърдите?
Коментар