IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поклон!
    http://www.sportal.bg/news.php?news=591483

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Тука някои хора още ме убебдават, че Тиквата и Шиши са ни собственици, та затова сме гаранте шампиони - това в рЯзград е загуба за камуфлаж
      Ти не разбираш от изкуство бе Грую.Не забравяй,че един от бащиците на бекапету създателката на свинярника казваше.АЗ СЕ КРИЕМ АМА НИКОЙ НЕ МЕ ТЪРСИ.Това свинската мисъл и логика е изкуство.
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Тука някои хора още ме убебдават, че Тиквата и Шиши са ни собственици, та затова сме гаранте шампиони - това в рЯзград е загуба за камуфлаж
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Гъргор не разбрах кога е и добре, че не съм го гледал да се ядосвам.

Е, па гледах ти ги майсторите. Голема мъка ще е да ви добутат до ойротурнирите

Коментар

• Явно на чорбарската ти душичка и е писнало от селски мачове ама не бързаи толкова.Първо тенис от 22.00 днес,пък утре погледай майсторите
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

На 1/2 финала е с ръждив рам - един див ма*гал с нелош сервис
              Ама, кога? Че мисля да ходя гледам Л-ц Уефски?
              Last edited by Amsterdamm; 20.02.2016, 10:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Гъргор игра добре в тоя мач и беше концентриран почти 100% от времето.

Сега с кого ще се падне, понеже не следя схемата и за кой ден ще е полуфинал?

Има шанс за титла, понеже сякаш фаворитите отпаднаха. Но същото нещо ще си мислят и останалите участници
                На 1/2 финала е с ръждив рам - един див ма*гал с нелош сервис
                Last edited by Amsterdamm; 20.02.2016, 10:32.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Гъргор игра добре в тоя мач и беше концентриран почти 100% от времето.

Сега с кого ще се падне, понеже не следя схемата и за кой ден ще е полуфинал?

Има шанс за титла, понеже сякаш фаворитите отпаднаха. Но същото нещо ще си мислят и останалите участници

Коментар

• Моят требъл за довечера:
                    Плзен и Брюж да вкарат над 1.5
                    Ред Бул Лайпциг ДНБ
                    Коеф 1.98

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                      И аз мислех така, но Ал Насър ги играх на живо в 17'мин при резултат 0:1. Иначе коеф за победа преди мача беше смешно жалък.
                      Австралийците ме издъниха вече и затова продължавам с:
                      Юрген Роп - Ян Хенрих 1
                      Интер Баку - Капаз 1Х
                      К 1,94
                      и мени мъ издъниха....да г'йе

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Хубаво си го нацелил, по принцип трябваше лесно да излезе, а не с такава клизма, ама здраве да е!
                        И аз мислех така, но Ал Насър ги играх на живо в 17'мин при резултат 0:1. Иначе коеф за победа преди мача беше смешно жалък.
                        Австралийците ме издъниха вече и затова продължавам с:
                        Юрген Роп - Ян Хенрих 1
                        Интер Баку - Капаз 1Х
                        К 1,94
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          Говори ми:

Селекции Събитие Дата на залог Коефициенти Резултат
                          1 Евгени Донской Евгени Донской - Олександър Недовесов
                          Краен изход 18.02.2016 15:48 1.65 Won
                          2 Al-Nasr Sc Dubai And Draw Ал Насър Дубай - Диба Ал Фуджира
                          Двоен шанс 18.02.2016 15:48 1.50 Won
                          Хубаво си го нацелил, по принцип трябваше лесно да излезе, а не с такава клизма, ама здраве да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Ал Насър за малко да се насе*ат - изравниха за 1-1 в добавеното време поне да войднат тази част от акумулатора
                            Говори ми:

1 Евгени Донской Евгени Донской - Олександър Недовесов
                            Краен изход 18.02.2016 15:48 1.65 Won
                            2 Al-Nasr Sc Dubai And Draw Ал Насър Дубай - Диба Ал Фуджира
                            Двоен шанс 18.02.2016 15:48 1.50 Won
                            Only God Can Judge me...

Коментар

само първото ме съмнява, но пък дано имаш късмет
                              Те първи излязоха, но Виляреал ме прецакаха и като видях накъде отиват нещата "хеджирах" с
                              1 Валенсия Валенсия - Рапид Виена
                              Краен изход 18.02.2016 21:47 1.90 Won
                              2 Равен или Ливърпул Аугсбург - Ливърпул
                              Двоен шанс 18.02.2016 21:47 1.22 Won

Избих се с К 2,09
                              Сега съм пуснал:
                              Мелбърн Виктори - Аделаида Юнайтед над 1,5
                              Юрген Зоп - Ян Херних 1
                              Общ К 1,86
                              Едно време ми вързваше на ранните мачове... сега да видим
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Ал Насър за малко да се насе*ат - изравниха за 1-1 в добавеното време поне да войднат тази част от акумулатора

Коментар

Working...
                                X