Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТука някои хора още ме убебдават, че Тиквата и Шиши са ни собственици, та затова сме гаранте шампиони - това в рЯзград е загуба за камуфлажЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНа 1/2 финала е с ръждив рам - един див ма*гал с нелош сервисLast edited by Amsterdamm; 20.02.2016, 10:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеГъргор игра добре в тоя мач и беше концентриран почти 100% от времето.
Сега с кого ще се падне, понеже не следя схемата и за кой ден ще е полуфинал?
Има шанс за титла, понеже сякаш фаворитите отпаднаха. Но същото нещо ще си мислят и останалите участнициLast edited by Amsterdamm; 20.02.2016, 10:32.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеИ аз мислех така, но Ал Насър ги играх на живо в 17'мин при резултат 0:1. Иначе коеф за победа преди мача беше смешно жалък.
Австралийците ме издъниха вече и затова продължавам с:
Юрген Роп - Ян Хенрих 1
Интер Баку - Капаз 1Х
К 1,94
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеХубаво си го нацелил, по принцип трябваше лесно да излезе, а не с такава клизма, ама здраве да е!
Австралийците ме издъниха вече и затова продължавам с:
Юрген Роп - Ян Хенрих 1
Интер Баку - Капаз 1Х
К 1,94Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеГовори ми:
Селекции Събитие Дата на залог Коефициенти Резултат
1 Евгени Донской Евгени Донской - Олександър Недовесов
Краен изход 18.02.2016 15:48 1.65 Won
2 Al-Nasr Sc Dubai And Draw Ал Насър Дубай - Диба Ал Фуджира
Двоен шанс 18.02.2016 15:48 1.50 Won
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАл Насър за малко да се насе*ат - изравниха за 1-1 в добавеното време поне да войднат тази част от акумулатора
1 Евгени Донской Евгени Донской - Олександър Недовесов
Краен изход 18.02.2016 15:48 1.65 Won
2 Al-Nasr Sc Dubai And Draw Ал Насър Дубай - Диба Ал Фуджира
Двоен шанс 18.02.2016 15:48 1.50 WonOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениесамо първото ме съмнява, но пък дано имаш късмет
1 Валенсия Валенсия - Рапид Виена
Краен изход 18.02.2016 21:47 1.90 Won
2 Равен или Ливърпул Аугсбург - Ливърпул
Двоен шанс 18.02.2016 21:47 1.22 Won
Избих се с К 2,09
Сега съм пуснал:
Мелбърн Виктори - Аделаида Юнайтед над 1,5
Юрген Зоп - Ян Херних 1
Общ К 1,86
Едно време ми вързваше на ранните мачове... сега да видимOnly God Can Judge me...
Коментар
Коментар