IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Новогодишен бал. В разгара Наташа Ростова вика на поручик Ржевски:
    -Поручик, елате тук на дансинга да врътнем един менует.
    -Дори не подозирах каква мръсница си била ти Наташа- отговаря поручикът и тръгва към дансинга разкопчавайки си панталона.
    хайде и от мен един от серията:

Наташа Ростова от детството си е възпитавана в институт за благородни девици във Франция.
    Вече на 17 години, идва време да се завърне в Русия.
    Посреща я майка й.
    На границата Наташа се прехвърля на конен екипаж с руски кочияш.
    Кочияшът, както си подобава в такива случаи, удря кобилата по задника с възгласа “Дийййй ...”.
    Кобилата не помръдва.
    Той я удря отново и крещи:
    - Тръгвай, ма пу*ко заспала ...
    И кобилата потеглила ...
    Маминка е в шок от чутото...
    А, Наташа я пита:
    - Маман, а какво е това “пу*ка” ...?!
    Маман сконфузено отвръща:
    - Дъще, в Русия така наричаме ласкаво кобилите …
    С това и приключили въпроса...
    Минало известно време.
    Първият бал на Наташа.
    Танцува тя с поручик Ржевски и решила да блесне със знанията си по руски език:
    - Кажете, поручик, Вие имате ли пу*ка ...?!
    Ошашавеният може би за първи път поручик отвръща:
    - Не, естествено …
    - Само ако знаете аз каква имам … Цялата е рижава ... На петна ... И когато я почесвам, прави ето така: ФФРРРРРРР ... !!!!!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Фейсбук постоянно ми предлага „хора, които може би познавате“…

Естествено, че ги познавам…

И точно затова не ги добавям към приятелите си… http://www.infosi.bg/petachni-usmivki-3/

Коментар

• Поради липсата на средства, британски учени прекратили експеримента "Колко пари може да похарчи една жена"…
        Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.bg/2015/12/2015_4.html

Коментар

• Един мъж пил студена бира и го заболяло гърлото. Отива до съседа си, който е лекар. Звъни и на вратата се показва жената на доктора. Болния го боли гърлото, затова пита шепнешком:
          - Докторът тук ли е?
          Жената, също шепнешком, му отговаря:
          - Няма го, влизай!

Коментар

• Двама крадци влезнали в къщата на Бил Гейтс през нощта.
            - Нека първо да вземем бижутата! - подшушнал единият.
            ...

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• - Обичате ли евреите?
                - Не!
                - Значи вие сте антисемит, така ли?!
                - Не, аз съм хетеросексуален. Харесвам еврейки.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Започна се с коледните видея. Ето едно импатично коте Коледната злополука на Мог
                  http://www.infosi.bg/razbrahte-li-za...vi-prikazkite/

Коментар

• Село в Австрия

Коментар

• Шотландец отива в Германия да става студент. Баща му му звъни след две седмици:
                      - Сине, здравей! Как е в Германия?
                      - Добре е, тате. На общежитие съм с двама психари германци.
                      - Е, как психари? Какво правят?
                      - Ами, стават те посред нощ. Единият си бие главата в стената, другият стои на прозореца и казва, че ще скача.
                      - И ти, сине, как реагираш на тая ситуация?
                      - А, дреме ми на мене. Аз си свиря на гайдата...
                      Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.bg/2015/12/2015_2.html

Коментар

• Мъж се прибира вкъщи от черква с насинени очи.
                        - Какво ти се е случило, за Бога? - пита го жена му.
                        - Седях си в черквата и забелязах, че роклята на жената пред мен е влязла в задника й. Затова се пресегнах над пейката и я измъкнах, обаче тя се завъртя и ме удари по окото.
                        - Това обяснява едното насинено око, ами другото?
                        - Ами, реших, че й харесва да носи роклята си така, затова пак се пресегнах и й я напъхах обратно ..

Коментар

• След като чул решението на съда за Бисеров, Сеп Блатер подал молба за БГ паспорт...

Коментар

• up

up

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Новогодишен бал. В разгара Наташа Ростова вика на поручик Ржевски:
                              -Дори не подозирах каква мръсница си била ти Наташа- отговаря поручикът и тръгва към дансинга разкопчавайки си панталона.
                              Какъф ли скандал щеше да стане, ако във филма "Вчера" директорът бе призовал учащите се да изтанцуват един минует (това на диалект речено).

Коментар

• Новогодишен бал. В разгара Наташа Ростова вика на поручик Ржевски:
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

X