If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Експертиза на пациенти преди да бъда изписани.Психиатърът към първия пациент:
-Колко е 1+1?
-Хиляда.
-Лечението не е завършило. Следващият.
-Колко е 1+1?
-Синьо.
-Лечението не е завършило. Следващият.
-Колко е 1+1?
-Две.
-Браво! Оздравял си!Ще ми кажели как го получи?..
-Разделих 1000 на синьо.....
Полковникът се оплаква на поручик Галицин:
- Поручик, виждам, че всеки ден сте в ресторанта. Откъде намирате пари
- А вие какво правите с Вашата заплата, г-н полковник?
- Давам я на съпругата си, а след това чакам колко пари ще ми даде за деня...
- М-м... Вие не умеете да общувате със съпругата си, г-н полковник! Изненадайте я отзад, целунете я по вратлето, помолете я..
Речено сторено, прибира се полковникът в къщи, приближава се зад съпругата си, целува я по врата....
- Галицин, пак ли свършихте парите?..
Непростимо е да бъркаш поручик Галицин с поручик Ржевски.
Поручик Галицин налива вино, оседлава коня и отива в бой! А поручик Ржевски чука на провала!
Ама на теб ти е простено, щото си свестен тип.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Полковникът се оплаква на поручик Галицин:
- Поручик, виждам, че всеки ден сте в ресторанта. Откъде намирате пари
- А вие какво правите с Вашата заплата, г-н полковник?
- Давам я на съпругата си, а след това чакам колко пари ще ми даде за деня...
- М-м... Вие не умеете да общувате със съпругата си, г-н полковник! Изненадайте я отзад, целунете я по вратлето, помолете я..
Речено сторено, прибира се полковникът в къщи, приближава се зад съпругата си, целува я по врата....
- Галицин, пак ли свършихте парите?..
Една сутрин лорд Джон се събужда в брачното ложе и за своя най-голяма изненада вижда как миледи плюе в леглото.
- Но, миледи?!?
- Милорд, преди 20 години вие спасихте моята чест, като порязахте пръста си. Сега аз ви връщам услугата....
Крайпътно заведение:
- Какво ще ми предложите за обяд?
- Има шкембе, скара, наденица, дробчета...
- Аз съм вегетарианец.
- В ъгъла има китайска роза и фикус.
Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.bg/2015/11/2015_30.html
Младо момиче (гимназистка) се подготвя да отива на купон за първи път. Майка и я съветва:
- Ще има много нахални момчета там. Ще потанцувате ще пийнете и те ще кажат "Хайде да отидем в другата стая!". Като ти кажат така ти казвай: "А с бебето какво ще правим?" Те ще те оставят намира!
Момиччето отива на купона и почва да се забавлява. На няколко пъти флиртува с момчета, танцува, пийва, но когато те почнат много да се натискат и да правят намеци казва вълшебната фраза и те моментално изчезват яко дим. Накрая се пиближава малко по възрастен младеж явно студент и я кани на танц. След малко почва да я целува и да я подбутва към съседната стая. Момичето казва спасителната фраза: "А с бебето какво ще правим?" Младежът, без да отговаря, я вкарва в стаята слага я на леглото съблича я и...с*ксът започва. Два часа неистова страст пози и вариации. Когато най-после свършили, момичето съвсем ошашавено още просната на леглото гола повторила въпроса:
- А с бебето какво ще правим?
Младежът спокойно вързал на възел презерватива си метнал го през прозореца обърнал се към нея и отговорил:
- Ако се измъкне оттук ще го кръстим Мистър Сенко!..
Мъж се прибира от риболов твърде разстроен. Жена му го посреща и пита:
-Защо си толкова оклюман? Защото не улови нищо? Спокойно! Не е трагедия!
-Нищо не разбираш, жена!
-Е, обясни ми, че да разбебра!
-Както искаш, сама си го изпроси!!
Завежда я в спалнята, пуска еротична музика, пали ароматни свещи, отваря бутилка скъпо вино и започва да и шепти в ушенцето неустоими комплименти...
Жената изпада в оркестъра от изненада. Дрехите и внезапно падат... изпълнена с желание ляга в кревата, готова за бурен секс. Мъжът сваля панталоните си и също ляга, редом до нея. Тя диша поривисто и шепти на пресекулки: " не се бави, скъпи... хайде, вземи ме!"
Тогава мъжът спира, посочва така и не станалия си член:
-Не кълве...
Конкурс по мъжество. Участват Бай Ганьо, Американеца и Французина на елминационен принцип в три кръга.
Първи кръг: Окосмяване
Втори кръг: Дърпане на ухо на мечка в бърлога
Трети кръг: Изнасилване на жена-воин от долината на Амазонките.
Първи кръг: Събличат се участниците. Французинът - кюсе и директно отпада от по-нататъшно участие. Американецът с пет-шест косъма, ала достатъчно да продължи. Подканва комисията Бай Ганьо да се съблече, а той: Гол съм!
Втори кръг: Остават само Бай Ганьо и Американецът. Влиза Американецът в бърлогата. Чуват се викове и тупаници, излиза янкито - целият пребит и надран. Влиза Бай Ганьо. Чуват се ревове, охкания, борба. Излиза Бай Ганьо и вика:
Парашутист-новобранец пита инструктора:
— Какво да правя, ако парашутът не се отвори?
— Отваряй запасния!
— А ако и той не се отвори?
— Махай с ръце нагоре-надолу, ама много бързо.
След няколко минути някой чука в илюминатора:
— А сега какво да правя?..
Професорът на изпит:
- Как се познава бременна жена?
- Ами с голям корем, криви крака… – отговорил студента.
Професорът се изправил в цял ръст и попитал:
- Краката криви ли са ми?
- Да!
- Корем имам ли?
- Да!
- Е, като чуеш, че съм родил – си донеси книжката да ти пиша 3!...
Коментар