IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nick Leeson Разгледай мнение
    Ако е така значи просто остаряваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Хипнотизатор прави сеанс с много публика:
      – Dance! – всички танцуват.
      – Cry! – всички плачат.
      Спънал се:
      – Fu*k!
      И станало страшно...
      Не Fuc*, Sh*t е казал човека
      Иначе кое да му е страшното
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Хипнотизатор прави сеанс с много публика:
        – Dance! – всички танцуват.
        – Cry! – всички плачат.
        Спънал се:
        – Fu*k!
        И станало страшно...

Коментар

• Експертиза на пациенти преди да бъда изписани.Психиатърът към първия пациент:
          -Колко е 1+1?
          -Хиляда.
          -Лечението не е завършило. Следващият.
          -Колко е 1+1?
          -Синьо.
          -Лечението не е завършило. Следващият.
          -Колко е 1+1?
          -Две.
          -Браво! Оздравял си!Ще ми кажели как го получи?..
          -Разделих 1000 на синьо.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Полковникът се оплаква на поручик Галицин:
            - Поручик, виждам, че всеки ден сте в ресторанта. Откъде намирате пари
            - А вие какво правите с Вашата заплата, г-н полковник?
            - Давам я на съпругата си, а след това чакам колко пари ще ми даде за деня...
            - М-м... Вие не умеете да общувате със съпругата си, г-н полковник! Изненадайте я отзад, целунете я по вратлето, помолете я..
            Речено сторено, прибира се полковникът в къщи, приближава се зад съпругата си, целува я по врата....
            - Галицин, пак ли свършихте парите?..
            Непростимо е да бъркаш поручик Галицин с поручик Ржевски.
            Поручик Галицин налива вино, оседлава коня и отива в бой! А поручик Ржевски чука на провала!

Ама на теб ти е простено, щото си свестен тип.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Полковникът се оплаква на поручик Галицин:
              - Поручик, виждам, че всеки ден сте в ресторанта. Откъде намирате пари
              - А вие какво правите с Вашата заплата, г-н полковник?
              - Давам я на съпругата си, а след това чакам колко пари ще ми даде за деня...
              - М-м... Вие не умеете да общувате със съпругата си, г-н полковник! Изненадайте я отзад, целунете я по вратлето, помолете я..
              Речено сторено, прибира се полковникът в къщи, приближава се зад съпругата си, целува я по врата....
              - Галицин, пак ли свършихте парите?..

Коментар

• Една сутрин лорд Джон се събужда в брачното ложе и за своя най-голяма изненада вижда как миледи плюе в леглото.
                - Но, миледи?!?
                - Милорд, преди 20 години вие спасихте моята чест, като порязахте пръста си. Сега аз ви връщам услугата....

Коментар

• Как да отворите кутията с голи ръце? Научете най-простият начин за това как да отворите кутията, без използването на отварачка.

http://www.infosi.bg/kak-da-otvorite...-s-goli-ratse/

Коментар

• Крайпътно заведение:
                    - Какво ще ми предложите за обяд?
                    - Има шкембе, скара, наденица, дробчета...
                    - Аз съм вегетарианец.
                    - В ъгъла има китайска роза и фикус.
                    Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.bg/2015/11/2015_30.html

Коментар

• Младо момиче (гимназистка) се подготвя да отива на купон за първи път. Майка и я съветва:
                      - Ще има много нахални момчета там. Ще потанцувате ще пийнете и те ще кажат "Хайде да отидем в другата стая!". Като ти кажат така ти казвай: "А с бебето какво ще правим?" Те ще те оставят намира!
                      Момиччето отива на купона и почва да се забавлява. На няколко пъти флиртува с момчета, танцува, пийва, но когато те почнат много да се натискат и да правят намеци казва вълшебната фраза и те моментално изчезват яко дим. Накрая се пиближава малко по възрастен младеж явно студент и я кани на танц. След малко почва да я целува и да я подбутва към съседната стая. Момичето казва спасителната фраза: "А с бебето какво ще правим?" Младежът, без да отговаря, я вкарва в стаята слага я на леглото съблича я и...с*ксът започва. Два часа неистова страст пози и вариации. Когато най-после свършили, момичето съвсем ошашавено още просната на леглото гола повторила въпроса:
                      - А с бебето какво ще правим?
                      Младежът спокойно вързал на възел презерватива си метнал го през прозореца обърнал се към нея и отговорил:
                      - Ако се измъкне оттук ще го кръстим Мистър Сенко!..

Коментар

• Мъж се прибира от риболов твърде разстроен. Жена му го посреща и пита:
                        -Защо си толкова оклюман? Защото не улови нищо? Спокойно! Не е трагедия!
                        -Нищо не разбираш, жена!
                        -Е, обясни ми, че да разбебра!
                        -Както искаш, сама си го изпроси!!
                        Завежда я в спалнята, пуска еротична музика, пали ароматни свещи, отваря бутилка скъпо вино и започва да и шепти в ушенцето неустоими комплименти...
                        Жената изпада в оркестъра от изненада. Дрехите и внезапно падат... изпълнена с желание ляга в кревата, готова за бурен секс. Мъжът сваля панталоните си и също ляга, редом до нея. Тя диша поривисто и шепти на пресекулки: " не се бави, скъпи... хайде, вземи ме!"
                        Тогава мъжът спира, посочва така и не станалия си член:
                        -Не кълве...

Коментар

• Конкурс по мъжество. Участват Бай Ганьо, Американеца и Французина на елминационен принцип в три кръга.

Първи кръг: Окосмяване
                          Втори кръг: Дърпане на ухо на мечка в бърлога
                          Трети кръг: Изнасилване на жена-воин от долината на Амазонките.

Първи кръг: Събличат се участниците. Французинът - кюсе и директно отпада от по-нататъшно участие. Американецът с пет-шест косъма, ала достатъчно да продължи. Подканва комисията Бай Ганьо да се съблече, а той: Гол съм!

Втори кръг: Остават само Бай Ганьо и Американецът. Влиза Американецът в бърлогата. Чуват се викове и тупаници, излиза янкито - целият пребит и надран. Влиза Бай Ганьо. Чуват се ревове, охкания, борба. Излиза Бай Ганьо и вика:

Дайте ми я тази Амазонка да и дръпна ухото!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                            лъжа ли е батко .....
                            Тия които са имали любовници по негово време вече не
                            могат да го 'дигат и не им и трябват....
                            "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Парашутист-новобранец пита инструктора:
                              — Какво да правя, ако парашутът не се отвори?
                              — Отваряй запасния!
                              — А ако и той не се отвори?
                              — Махай с ръце нагоре-надолу, ама много бързо.
                              След няколко минути някой чука в илюминатора:
                              — А сега какво да правя?..

Коментар

• Професорът на изпит:
                                - Как се познава бременна жена?
                                - Ами с голям корем, криви крака… – отговорил студента.
                                Професорът се изправил в цял ръст и попитал:
                                - Краката криви ли са ми?
                                - Да!
                                - Корем имам ли?
                                - Да!
                                - Е, като чуеш, че съм родил – си донеси книжката да ти пиша 3!...

Коментар

Working...
                                X