If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Японците изобретили часовник, който чувайки псувня, прескача с минута напред. Решили да го изпробват.
Закачили го в японски бар за 24 часа. Дошли след 24 часа, часовникът е с две минути напред.
Закачили го в английски бар. Дошли след 24 часа, часовникът е с пет минути напред.
Закачили го в български бар. Дошли след 24 часа – часовникът го няма! Отишли при бармана:
- Вчера закачихме тук един часовник, къде е?
Барманът:
- А-а-а-а-а… това часовник ли било?! А ние си помислихме за чий х~й ни е вентилатор през зимата!…
- Иване, след половин литър ще можеш ли да работиш?
- Ще мога.
- А след литър?
- Ще мога.
- А след два?
- Няма да мога да работя, но ще мога да ръководя.
Всички вицове от днес:http://daniivanov.blogspot.com/2015/05/2015_16.html
Мутра отива в родилния за изписване на първото си дете.
Към него се приближава доктора и го поздравява:
- Честито! Имате момче, живичко, здравичко - 3.500.
Мутрата отговаря:
- Вземи 7000 и дай още едно, че да не се разкарвам втори път.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
-Моше, съпругата ми си купи кимоно и се записа на някакъв източен курс. И от тогава е много доволна!!
-Мони, какъв е курса, че да пратя и моята?
-Май се казваше Камасутра!?!
Късна вечер, дъжд. Английски джентълмен седи до камината, протегнал крака към огъня. Отваря се вратата и влиза друг джентълмен. Без да каже нито дума, новодошлият влиза в спалнята на съпругата. Първият джентълмен продължава спокойно да ровичка дървата в камината с ръжена.
След половин час вторият излиза от спалнята и казва:
- Сър, съпругата ви днес бе необичайно хладна към мен.
Първият джентълмен продължава да рови из дървата в камината и също толкова спокойно отбелязва:
- Е, тя и приживе не беше особено страстна...
"Добре се живее в България" "Трябва да ви кажа, че ние сме горди с това, че от последната статистика, освен, че и Мудис вдигна кредитния рейтинг на България, ние сме втори по големина на малък външен дълг и шести по нисък дефицит, зад нас е и Германия включително." "Докато на нас ни дават стабилна перспектива, на другите държави им свалят рейтинга. Това е поредната мъка за опозицията. От мен да запомните винаги е по-добре да го вдигаш, отколкото да ти пада рейтинга." "Закъсалите държави, които търсят помощи, ако приведат пенсиите и заплатите такива, каквито са в България, веднага ще излязат от дефицита." "Колкото и да ми е неприятно това, което се случва в САЩ, Италия и Испания, управлението на тези държави трябва да приеме българския модел."
Мъжът е като паркета. Ако го подредиш добре, можеш да го газиш 30 години, без да скърца.
Какво е общото между жената и паркета?
От една капка може да се надуят.
Коментар