IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Добро утро tnm
    Добро утро ...

    Мъгла !!!
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

    Мдъъъ, и в моят хабитат има мъгла - трепти, пронизана от лъчите на слънцето, което най-накрая изплува от облаците.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

    Коментар


    • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

      Мъгла !!!
      Тръстика
      Добрутро!
      Иначе тук се е опънало яко слънце.
      Надявам се и на тръстиката у другата част на Софето да е така

      Коментар


      • Добро утро tnm
        Добро утро ...

        Мъгла !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

        Коментар


        • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Хубаво разпускане уикенд, бат' Космо!

          Знам ги унгарците как готвят - направо си висиш гладен да'е ... - ма, гулаш им е хубав.

          Другото некви изгъзици - почват да пият първо вино и чак като се нахранят минават на твърд алкохол - па, в БГ сме наопаки.

          Отделно кат' вземат с тия изгъзици да месят зеленчук със конфитурен сос залято + парче месо и сирена - направо става блъсканица от вкусове - аз по-леко ги изтеглям и да не се натрапват.

          Демек хем да загатва на нещо, па хем да не се разбира и да го задържаш в устата си да се чудиш какво беше това, мамка му толкоз е познато.

          П.П. Иначе в оня МОЛ до Халите им дето е Пеща ( не МОЛ Мамут, ами другия къв беше там, че ги забравям имената, па ние сме горния Новотел дет' е в Буда ( горната част на Будапеща ) - ме бяха застреляли с гулаш кат' го поднесоха в хлебни пити изсипан - па, ние аборигените поръчваме гулаш и хляб - и сервитьора ме изгледа много странно - викна една девойка, че зле с английския и ние пак даваме поръчката гулаш и хляб и маслини с по 1-на бира за всеки, ама те не ни обясняват, че ще ни донесат това.

          Руски и да разбират се правят, че не го говорят - многи мразят матюшките и пълен цирк, демек донесоха ни и филийки хляб.

          П.П. Прати поздрави на мацката от мен - унгарките не изглеждат евтини като нашите родните. Няма разголени пъпове, няма деколтета - тук ще се избият да се правят на проститутки да'е ....

          Ха, наздраве и цък - такъв гулаш ни сервира в хлябна топка, ама не ни казаха да е - па ние си поръчваме хляб - после кой знае как са се хилили с нас - хихи


          Мамут е хубав МОЛ. Другия май беше Уест Енд.. Дето се влиза направо от метрото и има като водопад на стената на централния вход...

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Наздраве бат Маранди.... Майстор си. Правиш уникални комбинации и смесваш вкусовете.. Това вече е върха на кулинарията и основа на китайската кухня.. То за това е вкусно... Аз забравих какво е нормална българска храна покрай жената с която живея (унгарка е).. Те ядат салати, ама не пият като нас... Мезе викат на пъпеш, увит в прошуто и го консумират с токайско вино (в Унгария е много популярно, па май и в цяла Европа)... Днес мисля цял ден да поркам. Отивам след малко на Горубляне че трябва да закарам до един сервиз един двигател от Чероки и после се почваме. Един мой стар приятел има повод и е затворил една битова кръчма.. Купува разни австралийски агнета (на вкус са като нашите) и правим големи запои... И вчера много се напих и нали знаеш човек като е на кокал два дни поред каква глътка му тръгва....

            Хайде лек ден на всички..
            Хубаво разпускане през уикенд, бат' Космо!
            -----------------------------------------------------------
            Знам ги унгарците как готвят - направо си висиш гладен да'е ... - ма, гулаш им е хубав.

            Другото некви изгъзици - почват да пият първо вино и чак като се нахранят минават на твърд алкохол - па, в БГ сме наопаки.

            Отделно кат' вземат с тия изгъзици да месят зеленчук със конфитурен сироп залято + парче месо и сирена - направо става блъсканица от вкусове - аз по-леко ги изтеглям и да не се натрапват. Или тип супа от яйца от пъдпъдак - и т'ва да го пия с токайско вино, а не с ракия и откачам. Че аз супа с ракия плющя - как с вино да'е ....

            Демек кат' готвя гледам - хем да загатва на нещо, па хем да не се разбира и да го задържаш в устата си да се чудиш какво беше това, мамка му толкоз е познато. И гледаш го т'ва е, ама не баш има и още нещо, ама какво?
            --------------------------------------------------------------------
            П.П. Иначе в оня МОЛ до Халите им дето е Пеща ( не МОЛ Мамут, ами другия къв беше там, че ги забравям имената, па ние сме горния Новотел дет' е в Буда ( горната част на Будапеща ) - ме бяха застреляли с гулаш кат' го поднесоха в хлебни пити изсипан - па, ние аборигените поръчваме гулаш и хляб - и сервитьора ме изгледа много странно - викна една девойка, че зле с английския и ние пак даваме поръчката гулаш и хляб и маслини с по 1-на бира за всеки, ама те не ни обясняват, че ще ни донесат това.

            Руски и да разбират се правят, че не го говорят - многи мразят матюшките и пълен цирк, демек донесоха ни и филийки хляб.

            П.П. Прати поздрави на мацката от мен - унгарките не изглеждат евтини като нашите родните. Няма разголени пъпове, няма деколтета - тук ще се избият да се правят на проститутки да'е ....

            Ха, наздраве и цък на снимката да го видиш по-голямо - такъв гулаш ни сервираха в хлябна топка, ама не ни казаха да е - па ние си поръчваме хляб и маслини - после кой знае как са се хилили с нас - хихи
            Attached Files
            Last edited by marandi; 23.11.2013, 08:26.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Ха, наздраве да'е ...

              Сипах си една ракойка и правих кавър на салата зеле с настъргани моркови.

              Накратко - зеле - кълцане, мачкане/сриване в купа.

              И се почва - настърган морков, целина - пак мачкане - сол.

              После се почва с бъркоча - половин лимон сок изцеден - бъркане - 2-3 лъжици кисело мляко бъркане - чер пипер щипка - и тук се опитва?

              За 400 гр. зеле и почти 1 настърган морков - стана малко по-леко кисела, отколкото исках и за бам половин чаена лъжичка захар - бъркане. Донагласяне на сол и чер пипер на вкус, ако има нужда.

              Накрая маслинки и ситно нарязани късчета кашкавал и лимонена кора за акцент. Бъркане и финиш и олио/зехтин на вкус.

              Голям майтап е като хапваш и да налетиш я, на парченче кашкавал, я на коричка лимонена кора. Кашкавалчето на конкасе техника - около 5 мл кубченца - просто закачка към салатката - щот' много се хиля със себе си. Лимон кора на стърготини съвсем малко пак.

              Цветово също я барнах да е перфе - бяло, оранжево, зелено - много я тача тая комбинация - напомня за лято да'е ...

              Ха, наздраве!

              П.П. Те - т'ва е кавър на салата моркови/зеле в стил Русото - прави се за няма и 5 мин. - ма тряя се плющи веднага, че на другия ден ще завехне и ще стане на задник - затова всичко на око - колко ще се изяде?

              Пардон изпие вечерта - хихи

              П.П.П. Млечното сосче имитира домашна майнеза без яйцата в нея, ама без консерванти - па не ми се играеше да счуквам и синап, за се да вкара привкус и от горчица като нюанс - иначе носи 1 лъжичка да'е ...

              Ма, Русото винаги готви различно и не мога си повторя 2 манджи после една след друга - зависи в какво настроение съм.


              Наздраве бат Маранди.... Майстор си. Правиш уникални комбинации и смесваш вкусовете.. Това вече е върха на кулинарията и основа на китайската кухня.. То за това е вкусно... Аз забравих какво е нормална българска храна покрай жената с която живея (унгарка е).. Те ядат салати, ама не пият като нас... Мезе викат на пъпеш, увит в прошуто и го консумират с токайско вино (в Унгария е много популярно, па май и в цяла Европа)... Днес мисля цял ден да поркам. Отивам след малко на Горубляне че трябва да закарам до един сервиз един двигател от Чероки и после се почваме. Един мой стар приятел има повод и е затворил една битова кръчма.. Купува разни австралийски агнета (на вкус са като нашите) и правим големи запои... И вчера много се напих и нали знаеш човек като е на кокал два дни поред каква глътка му тръгва....

              Хайде лек ден на всички..

              Коментар


              • Ей,нали си знаете,че кефите

                Наздраве,Маранди!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                  Дърти мъди уедър.

                  ---------
                  Мечо, имай предвид, че младежта, най-малкото, не знае.
                  Дали и мисли - също е въпрос.
                  Знаех си, че само ти ще познаеш. На другите между ушите им има ВЯТЪР
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Добро утро tnm
                    Добро утро ...

                    А бре, как е мръсно кално време на английски ???
                    Изчаках благоприлично ....време....


                    Аз му викам....ГЕЛЕ...

                    Който е в занаята .... знае.
                    Last edited by luboil; 22.11.2013, 20:49.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Добро утро tnm
                      Добро утро ...

                      А бре, как е мръсно кално време на английски ???
                      Дърти мъди уедър.

                      В армията, с нашия батареен, имахме спор по този въпрос.
                      Той беше печеняга, леко пияница (полкът се наричаше "черен" поради това, че пращаха провинили се офицери в него), но, като трезвен си беше печеняга.

                      В този спор аз, новобранецът на 3-4 месеца, спечелих. Неговото твърдение беше, че никой от нас, войниците, нема да го знае.

                      И, Мечо, това ми вдигна гребена да споря на сто лева с него при следващия му въпрос.
                      Беше политически, отнасяше се до комунизма и една-две личности от там.
                      Загубих спора, батарейният не ми иска нищо, само ми подчерта (без думи), че имам още сол да яда

                      ---------
                      Мечо, имай предвид, че младежта, най-малкото, не знае.
                      Дали и мисли - също е въпрос.
                      Last edited by vmankov; 22.11.2013, 20:36.

                      Коментар


                      • Ха, наздраве да'е ...

                        Сипах си една ракойка и правих кавър на салата зеле с настъргани моркови.

                        Накратко - зеле - кълцане, мачкане/сриване в купа.

                        И се почва - настърган морков, целина - пак мачкане - сол.

                        После се почва с бъркоча - половин лимон сок изцеден - бъркане - 2-3 лъжици кисело мляко бъркане - чер пипер щипка - и тук се опитва?

                        За 400 гр. зеле и почти 1 настърган морков - стана малко по-леко кисела, отколкото исках и за бам половин чаена лъжичка захар - бъркане. Донагласяне на сол и чер пипер на вкус, ако има нужда.

                        Накрая маслинки и ситно нарязани късчета кашкавал и лимонена кора за акцент. Бъркане и финиш и олио/зехтин на вкус.

                        Голям майтап е като хапваш и да налетиш я, на парченче кашкавал, я на коричка лимонена кора. Кашкавалчето на конкасе техника - около 5 мл кубченца - просто закачка към салатката - щот' много се хиля със себе си. Лимон кора на стърготини съвсем малко пак.

                        Цветово също я барнах да е перфе - бяло, оранжево, зелено - много я тача тая комбинация - напомня за лято да'е ...

                        Ха, наздраве!

                        П.П. Те - т'ва е кавър на салата моркови/зеле в стил Русото - прави се за няма и 5 мин. - ма тряя се плющи веднага, че на другия ден ще завехне и ще стане на задник - затова всичко на око - колко ще се изяде?

                        Пардон изпие вечерта - хихи

                        П.П.П. Млечното сосче имитира домашна майнеза без яйцата в нея, ама без консерванти - па не ми се играеше да счуквам и синап, за се да вкара привкус и от горчица като нюанс - иначе носи 1 лъжичка да'е ...

                        Ма, Русото винаги готви различно и не мога си повторя 2 манджи после една след друга - зависи в какво настроение съм.
                        Last edited by marandi; 22.11.2013, 19:55.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Добро утро tnm
                          Добро утро ...

                          А бре, как е мръсно кално време на английски ???
                          Дюбрутру
                          мръснейшън енд калнейшън уедъъ
                          http://milom.blog.bg/

                          Коментар


                          • Добро утро, Мечо!
                            Добро утро, тайфата!

                            Снощи бях посетена от един тасманийски дявол на 4 години - племенницата ми. Докато се огледам, беше докопала телефона ми и играеше на някаква игра, съществуването на която въобще не ми беше известно.
                            В резултат на нейният досег с моят телефон, днес вместо в 06:00, се събудих 07:00 часа. Малкият дзвер беше успял да изключи алармата за събуждане
                            Из къщи настана суматоха. Всичко живо закъсняваше - за работа, за училище ...
                            дебелото псе гладно виеше за храна и за разходка.

                            Приятен и успешен петък ви пожелавам!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Добро утро tnm
                              Добро утро ...

                              А бре, как е мръсно кално време на английски ???
                              Добрутру, пробай с Shit.

                              Коментар


                              • ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

                                Коментар

                                X