IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Просто уточнявам предпочитанията си !
    А не за комуникацията...

Четеш като дявола, евангелето....
    Все искаш да си отгоре....в спора...
    Не, бре! Жена съм и приемам нещата само както ми изнасят на мен
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Това, че Анона не е там, означава само едно...
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        ма, верно си гадина
        разбра, че този ти изолатор ме кефи и веднага да промениш околната среда:
        Ще му мине...
        Само 2 месеца Моцарт...

пп Няма по-голяма обида от това да те набутат в игнора....

Даже и Анона не е там....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Обитателите, предполагам
          знае, че харесвам и Балкана, и морето и се опитва да ми ограничи свободата, стеснявайки ми периметъра...в изолатора
          то, накрая въздух няма да остане

Коментар

ма, верно си гадина
            Не, гадината си ти. Знаеш, че Анон си го мразя от време оно. Но за същото, заради което сега намразих и тебе и субекта. Просто вас ви разконспирирах по късно.
            tnm

Коментар

ма, верно си гадина
              Обитателите, предполагам
              Мечо

Коментар

Чакай, нещо не се вързват нещата! Що говориш за предпочитание към индивид в женски род, пък долу пишеш, че при теб няма полова дискриминация при общуването
                Просто уточнявам предпочитанията си !
                А не за комуникацията...

Четеш като дявола, евангелето....
                Все искаш да си отгоре....в спора...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Ти си знаеш. Аз държа когато някой ми е много неприятен, да е ясно. Ти, Анон, и Чичо, сте отвратителни, адски неприятни писатели.

....
                  ма, верно си гадина

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Нямам особени претенции.....
                    Умна, добра, симпатична, икономична, чистница, да готви добре и да не мрънка като си хвърлям всяка вечер мръсните дрехи в килера а не в пералнята...
                    Чакай, нещо не се вързват нещата! Що говориш за предпочитание към индивид в женски род, пък долу пишеш, че при теб няма полова дискриминация при общуването
                    Мечо

Коментар

Баш! Просто съм любознателна и любопитна относно предпочитанията на 4i40

Нямам особени претенции.....
                      Умна, добра, симпатична, икономична, чистница, да готви добре и да не мрънка като си хвърлям всяка вечер мръсните дрехи в килера а не в пералнята...

Коментар

айдеее и ти почна с групажите)), комуникациите на полови и ....безполови ли да ги делим
                        Баш! Просто съм любознателна и любопитна относно предпочитанията на 4i40
                        Мечо

Коментар

Сега, би ли споделил и половата принадлежност на тези позитивни Човеци, за да добием по-добра представа за формата ти на комуникация с тях!
                          офффффффффффффффф...

Щом са позитивни, при мене няма полова дискриминация ....Все пак пишем за комуникация....

Коментар

Мечо, мерси в добра компания се чувствам в изолатора ти
                            Ти си знаеш. Аз държа когато някой ми е много неприятен, да е ясно. Ти, Анон, и Чичо, сте отвратителни, адски неприятни писатели.

Чисто субективно. Свободата е над всичко. Аз държа, моето мнение да е ясно. На никого не бих вързал кусур, задето ви харесва. Само на МАМУН.
                            Last edited by mechobikov; 21.11.2013, 12:22.
                            tnm

Коментар

Сега, би ли споделил и половата принадлежност на тези позитивни Човеци, за да добием по-добра представа за формата ти на комуникация с тях!
                              айдеее и ти почна с групажите)), комуникациите на полови и ....безполови ли да ги делим

Коментар

Хубавв ден на всички )) без изключения ))

маа, стига с тия манипулации, бре не си трия мненията и се виждат...що ги променяш
                                Нищо не променям аз. Как тъй ще променям чужди мнения. Просто това е моя прочит

Коментар

Working...
                                X