If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
И на мен ми прави много неприятно впечатление. Съни иска да ги пазим тези, щот не можем да формулираме промяната, а Чичо, както всички знаем, е от добрите комунисти.
Е, не може да не се поздравят и те
маа, стига с тия манипулации, бре не си трия мненията и се виждат...що ги променяш
Не искам да се пазят тези, а искам да не идват точно предишните, дето като се отказаха от мандат на правителство на малцинството и ....излязоха на площада
Промяна може да има само с натиск, силен натиск от площада за промяна - когато се съберат 50хил човека пред парламента да искат точно определени промени в законите и блокират всичко, докато това не започне да става - Няма как да се случи, иначе
Вие искате да слязат едните и да се върнат старите, че даже може и в комбинация пак с тези...
Тогава, каква промяна искате?
Мечо, мерси в добра компания се чувствам в изолатора ти
DЮбрутру моми и момци
да се изкажа и аз като експерт в приложната психология
Бля бля, дрън дрън !!!
То пък вие любовчиите, като земете да се млящите насред темата, че много убу. Требе от сичко по малко. Може и от сичко по много. Ударението е на СИЧКО. Добро без зло е като десен крак без ляв. Трябват и патерици. Аз предпочитам без патерици. Господ не ми е дал два крака, с цел да си отрежа единия. Не че вярвам в господ, ама все някой ми е дал 2 (10) крака, който и да е той (или тя). Пък може и сам да съм си ги зел. То беше дълбокия социализъм, кога се появих на този белий свет, сички можехме да крадем по малко, за да не им връзваме кусур на тези, дето крадяха по много. Пък сега прокараха и закон, че за кокошка няма прошка, пък за милиони, пак както и по рано нема закони. И се чудат като как да ни накарат да им верваме. Пак на политика ме изби. Ма така си е редно, революционни времена са.
DЮбрутру моми и момци
има нещо мазохистично и патологично в това да се дърляш постоянно
във форум и да мислиш ,че ще излезеш победител
като си обидил ,напсувал и т.н. някой си
който в следващия пост ще ти отвърне
още по цветущо и ти пак ще напрягаш жили
да измислиш как да го уязвиш
стигате до една задънена улица
в която и двамата сте си съсипали нервите
а полза от файдата йок та кой ще е по умния
който първи ще натисне копчето игнор
на другия и ще се отдаде на по приятни занимания;)
Не съм по-умен, млад, красив или богат но в листата ми са двама и аз си комуникирам с позитивни Човеци...
DЮбрутру моми и момци
има нещо мазохистично и патологично в това да се дърляш постоянно
във форум и да мислиш ,че ще излезеш победител
като си обидил ,напсувал и т.н. някой си
който в следващия пост ще ти отвърне
още по цветущо и ти пак ще напрягаш жили
да измислиш как да го уязвиш
стигате до една задънена улица
в която и двамата сте си съсипали нервите
а полза от файдата йок
та кой ще е по умния
който първи ще натисне копчето игнор
на другия и ще се отдаде на по приятни занимания
"[7:15] Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители: [7:16] по плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей? [7:17] Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове: [7:18] не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове. [7:19] Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън. [7:20] И тъй, по плодовете им ще ги познаете".
........................ спри се и ти, и Зарко сте ме плюли доволно, но въпреки това не мога да подмина лицемерно прочетеното от последния ти пост....
задмина по заплахи и най-големите мутри
Извинявам се, но времето ми е прекалено ценно, за да мога да обърна внимание на различни мнения на пишещите тук.
Все пак цитираното мнение заслужава малко внимание... Как сега да кажа "тенкю съм", когато ми казват директно, че съм "плюл" по дама? За да "плюеш" някого - няма как да НЕ си го направил тенденциозно за отсрещната страна. Друг смисъл в плюенето - аз - ЗНАЕЩИЯТ - не виждам...
....ахааааа, сетих се - често мъжката част не обръщаМЕ достатъчно внимание и на други възможни форми за общуване с езика...... Добре де, АКО е така - отново и отново ли ще търсим вината в едната страна?...Друга дама - индиректно ще напомни "Ла донна емобиле..." и т.н. и т.н....
Хубави оправдания, ама нямам време да ги опровергавам, защото отново /за кой ли път/ - се оказвам между два "враждуващи" лагера...
Приятен ден и дано смогна с всичко набелязано за днес - а и вие така!
п.п. Формите на използване на езика, наистина ме учудват с тяхното многообразие...
Мечо, какви са тези избирателни поздрави? Да не си влизал пак в люти битки в оная тема!?
Приятен и успешен ден на младежите и девойките!
И на мен ми прави много неприятно впечатление. Съни иска да ги пазим тези, щот не можем да формулираме промяната, а Чичо, както всички знаем, е от добрите комунисти.
Е, не може да не се поздравят и те
мога да псувам като 2 дузини хамали, взети заедно.
Добро утро tnm
Добро утро на всички без Съни и Чичо
Аз по мога !!!
Бях ви разправял за един дунавски лоцман, как майсторски псуваше. Времето минава. Сега или е много стар или във вечните ловни полета. Това е цяло изкуство. Всяка дума трябва да е наситена с много яд и злоба. Отначало почваш по отдалече и изтънко, с по тих глас, но така щото съскащите съгласни да режат като с ножовка. Постепенно усилваш децибелите и почваш да мааш с дясната ръка, все едно, че чупиш керемиди със карате...
А какво се случва по нататък ще разбере единствено и само този, който посети www.моясайт.
Ся ще обадя една стори на Мадам Шъ, че тя нещо ми подценява опита.
--------------------------------
Навремето навлизаше животно и-нет и нямаше още паралелки във ВУЗ-овете - демек нямаше специалисти.
Моя милост през това време бях в реалния бизнес и се опитвах да балансирам между частния сектор и т.нар. "сини" каски в Карлово - стартов проект на Нато.
Те, тогава сефте виждаха компютри и двустранно счетоводство. Смехът беше пълен, понеже бях редник в поделени с 900 шапкари и 1200 войника, където даже правех седмичния график + заплатите и пътните листи да връщам за 2-3 години назад давност - и да ги нагласявам да излязат, че разни майори ще се пенсионират, па всеки ден излизаха с 2 туби по 20 литра нафта и после да направя всичко на хартия да стои "красиво".
Стигна се до лафа - от деловодителката - Пертов, ти като се уволниш ние сме заминали - демек, бай редник ( трябваше да съм офицер ШЗО ) - беше при т.нар. Натовски стандарти баш тогава.
------------------------------------------------------------------
После Мадам, почнаха партиите - бачкал съм за 4-ри правителства на експерт ниво - хем в бюджета - хем в частния сектор.
------------------------------------------------------------------
Ся ти описвам психо-профила на Зарко ти - понеже имах много обекти - въвеждане в кръчми на сладови програми + трз-та - на кръчми на сегашни депутати 2-ри мандат.
И имам задание - вкарай компютър и склад и винаги питам - колко бюджет ( за сравнение въртях 5-6 и-нет клуба частни + изграждане на мрежи на пролуратура, община и т.н. )
Т.е. нямаше кой - ако имаше кой - щях да връча щафета на младите и да действат на безсъници - около 100 общински компа + 100 частни комп-а денонощни обекти + още 200 компа частни клиенти. И т'ва трябва се организира, щот' всеки троши всеки ден някъде.
Та, пристига ми в и-нет залата на депутата ви - дет' избих 50к лв. инвестиция за няма и две години - щот' 9 месеца вървят на загуба и се сетили за администратор/мениджър и за тя вече стара техника, ма на 2.5 година - залата им перфе + връткане на кръчми, шивашки цехове, хранителна промишленост и т.н. - демек навсякъде + и общинката и държавата ми се изсипа тогава отгоре.
И иде левент Х - барманче в кръчмата, където ходих да ги предупредя - вкарваме еди какво си - ще ви отчита дори загубите от цедката на кафето - ако нещо сте правили досега - внимавайте. Вече няма как да става.
Първа седмица добре - 2-ра седмица почват липсите - демек персонала се отпусна да си краде - бам 2 управителя на пътя + 10 служители персонал.
И въпросното момче ( ЗАРАТА ) - тогав учудващо оцеля в чистката. После се самопредложи за управител на кръчмата и ония го пуснаха.
После ми иде в обекта ( печеливш, дет' въртя ) и първата му работа му беше да обвини, че 3 души персонал там - крадял с някакви абсурдни количества, които не се продават за цяла седмица като артикули, па тоя правел ревизия и не му излизали на ден - от типа 3 каси пепси и по 100 вафли на ден.
Отивам при тъпаците ( депутата ви днешния ) и му казвам тоя Зарко е много просто парче - сега се опитвам да ви задържа персонала - как може да отиде - да прави "уж" ревизия и да ги обвини, че крадат някакви невъзможни числа?
2 от 3-те момчета се обидиха и казаха директно, че напускат. Па, как се обучават кадри и всичко да мърка? Нали пак ми е на кофата. Ма, иде някакъв селяк и ги обвинава, че крадат още от вратата и те се обидиха.
-------------------------------------
После отивам при персонала - викам колко артикула имате тук за продан ( комп. услуги не ги броим ) там всичко беше ток - викам за храна и пиене, дъвки и т.н.
Те ми викат 120 артикула - викам - добре, имате 1 ден да ми кажете какво върви ( и до 10-15 артикула ) - най-оборотните искам само записани.
Пишат ми ги - викам тоя галфон - дет' от барман се натисна за управител и му викам - ето, сега връщаш 100 артикула в кръчмата да си ги продавате - тук ги правя на двустранен протокол.
Т.е. който приема смяната да брои какво му издава предната смяна - оставяме 15 артикула само и толкоз.
---------------------------------------------------------
Господин ахмак ( Зарата типаж ) - обвини още веднъж момчетата, че крадат, щот' им "правел" ревизия, а то за кражба от типа 2 каси безалкохолно са дневни продажи - той ги изкарва, че липсват 5 каси безалкохолно.
Отивам при депутата и питам? Ще си загубим персонала и къв е тоя цървул да ми се меси в и-нет залата? Момчетата бачката от 2-3 години - избирани - трудно се намира добър персонал?
Никога не са продавани 5 каси в заалата- тоя к'ви глупости дрънка? Отделно вече броят на 12 часа - единият предава стоката за 2 мин. дет' си е броил - другият я приема?? брои и той ...? Викам разпечатал съм им бланки и навсякъде да има подпис - демек тоя ,който приема ако е разписал и нещо не излиза - значи виновен е той. И тоя тъпак, дет' ми се натрапи продължава да твърди, че в залата се краде?
Как като 2-ма души броят като се сменят? И който не е прочел правилно му се кълца от заплата, ако е сбъркал?
Тъпак се опита да им намали заплати и да махне осигуровки тогава ( бай кмет ) и ги обвини, че крадат - като е невъзможно просто - макс. да не излезе една вафла за 20 стинки примерно - той ги обвинява за липси по 40 лв. дневно.
------------------------------------------------------------
И се разделихме набързо - после залата, както беше на печалба - след няма и 2 години фалира при изсипани още 20к по нея.
А, Зарата ( барманчето ) - дет' ходеше да обвинява наред за кражби вече е кмет на града/общината.
Та, Мадам - тоя типаж ми е ясен докато видя - пълен некадърник да се натяга и плюе наред - ако го питаш какво си направил досега - покажи ми и той няма да знае
Съжалявам, че тогава имах много работа и не го набих тоя, дет' сега е кмет - пълен некадърник и града умря съвсем.
Ма, ВИЕ си ги избирате - па викаш не не ни карайте да избираме. Ми, аз па вече нищо не предлагам в БГ - ни в държава, община, ни в частен сектор.
Опрявайте се!! ( па, то няма кой да върти нещата май, ърмм ... )
Ма, хич няма и да вляза повече - шъ си къпим отвън и толкоз. Па, вие бачкайте със Зарата и Мечката през т'ва време.
След 5 години ще е още по-зле - ма не ви се меся да'е ....
Маранди, айде спри се
и ти, и Зарко сте ме плюли доволно, но въпреки това не мога да подмина лицемерно прочетеното от последния ти пост....
задмина по заплахи и най-големите мутри
Ъъ ... забравих - като почне цульо и пульо да коментира баща ти къв бил - ми се обади ..
Дотогава си трай, щот' не ти коментират Ламята, налЕ - разни измисляци?
Той Ламята може да те замяра с ордени и значки за герой на соц. труд - без никога да е членувал в БКП по него време. Демек - кадърен е бил доста, въпреки комунизма. И аз се смях кат' ми ги показа - ма, бяха цяла чанта колко награди е имал за онова време - без да е член на БКП. Златни, сребърни значки и ко ли не по 20 области.
Даже е бил опозиция ( демек член на БЗНС - земеделците ) - как са го награждавали толкоз - нямам идея да'е ....
Ся малко спокойствие да си замине кат' хората и ако ме превари някой ден да си го изпратя как си трябва.
П.П. Копи/паста да видя, че някой системно те кълне на семейство, родители и т.н. и шъ сравняваме ти колко ще си хепи
Тогава ще писнеш наобратно, ама как било възможно и защо се позволява - седи мирна ся да'е ..
Смешното е, че тоя същия дет' кълне - не се сеща, че някой може и да връща и то по 3 за подобни зловония и после се чуди - ще колкото пъти ме спомене - толкоз пъти е в кофата.
На т'ва се вика тъпънгер - ей, му цял свят да се доказва там - те ще го оценят - ма, барне ли инвитро по семейството ми - ще има шутове и болници. Ся стопли ли?
Коментар