IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
    Голям бабаитИН, ве! Суууупер!

Нямам време да ти пиша сега. Утре - обещавам, ако остане време за теб - ще ти пиша специално Отворено писмо. Едни размисли. Позволявам ти да ги включиш в блога си.

Хайде, наздраве. Споко. Лягай си вече и не се притеснявай. Нещата ще си дойдат по местата.
    Чакам модераторката Х да си свърши работата, че не спираш да коментираш баща ми.

П.П. Ако тя не си я свърши ( демек да те баММнат за 2 седмции ) - за другото не се притеснявай - ще се наложи да си променя целия график и да ти отделя един ден, а той е месечен графика ми и годишен - така върви - после с месеци няма да можеш да коментираш какъв съм бил аз и какъв бил баща ми, поради липса на възможност.

И се сърди на себе си, не на мен

После въпросната модераторка за обяснение - аз жена никога не удрям. Само да ме погледне в очите и да ми каже защо Цульо и Пульо има право да коментира баща ми в поверения й форум и тя да се прави, че не го "вижда"?

Ти какво си помисли, че като измислих прякор Ламята в този форум да ви разсмивам - аз не му викам татко или тате ли? ( че нещо се пробваш да се отпуснеш - усещам ) И затова на 80 години му готвя всеки ден? Защото е "Ламята"?!! Нещо яко си се объркал и всяка грешка се запалаща.

Спокойно ...
    ------------------------------------------------------

Относно черничкото - когато инвестор ми предоставят оферта, че имат сключен трудов договор с теб за нает служебен психиатър със съответните дипломи, че има право да го прави - тогава ми говори толкова мазно.

Ама, аз не съм те наемал, нито имам пусната оферта от инвестор - въпреки, че имам поне 2-3 доктори-психиатъри в телефона си, щот' са над 40 доктора като телефони. И отделно се водя със сертификати от западняри по приложна психология.

Ако имаше бегла представа как става тая фитка - Инвестор трябва да ме питат дали съм съгласен като юридическо лице - някой цървул да ме коментира и да се учи на психо-профили по мен из техния форум. Прави се с официално писмо и изходящ номер - После аз им връщам само отговор "Не!" също с изходящ номер и теб те няма в цялата схема, колкото и да се самопредлагаш за психиатър на мен и на баща ми.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    Момче, досаден си ми .... па, аз мухите ги трепя с 1 удар. Намери си някой друг да се правиш на психиатър, защото ти ще имаш нужда от доста медицинска помощ после с тия лафчета.

Вижда се, че си безработен и се самопредлагаш навсякъде - но, съм казал - който сере по мен - да не очаква помощ от мен ( за справка Мечока - исках да му помогна ), ама и той кат' тИбя тръгнал да ми се кара без да ме е виждал и в качеството на какъв? ( на безработен капитан предполагам ).

На теб също имах добро желание да помогна някога - докато не се освини сам с плювните по мен. Чак отвори цяла отделна тема да ме храчиш какво съм писал е тая тема и после да храчиш.

Естествено модераторите пак те "пропуснаха" тогава - що за тема е тая - да висиш всеки ден да храчиш някого? Баси креативизма в БГ-стан. И като плю цяла година и се напъва в т.нар. "тема" - някой обърна ли ти внимание - мишок? ( риторично )

Ама, модераторите и това не видяха, че някой ме сере цяла година и създава спец/тема за това.

Споки, аз не съм Мечката да ходя да им църкам на тях на лични и после да се правя на "ощипан" кат' него - ама, как аз не съм пускал 20 сигнала против теб към модераторите

Успех с бачкерството! ( и на двамцата ) - ся е криза - трудно ще си намерите бачкане, ама ви го желая )
    Last edited by marandi; 21.11.2013, 05:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Маранди, айде спри се
      и ти, и Зарко сте ме плюли доволно, но въпреки това не мога да подмина лицемерно прочетеното от последния ти пост....
      задмина по заплахи и най-големите мутри
      Кое е "лицемерно" - че мен модератор Х ме банн-ва за 2 седцмици понеже си позволих да имитирам стила на надутия белогвардеец по отношение на Асен.

Само, че Спарт писа директно, че Асен разнася пица, а си няма на представа, че Асен може да го купи и продаде до 9-то коляно, нищо че се базика че разнася пици.

Затова му имитирах поста на въпросния Спарт - че и аз чувал от съформуци, че майка му, сестра му и т.н. били еди какви си - и така съм чувал от съформунци, понеже Спарт това използва за освинването по Асен, че някой му бил казал от форума, че разнася пици?

И връщам като огледало "ресто" веднага на Спарт - да се види какви простотии дрънка и с каква причина? Да се види отстрани!!

П.П. Следва банн 2 седмици от госпожицата Х ( за обиди при юридически издържан текст ) - т.е. аз не твърдя какви са майката и сестрата на Спарт никъде - просто така ми съм чул и аз от форума без да уточнявам от кой точно форум и дали от този.
      -----------------------------------------------

В същото време я чакам вече 2 ( два ) дни - същата стриктна модераторка Х тогава - да баМммне - някакво клошарче понеже си позволява да коментира баща ми като Зарата.

П.П. Мечка, банн - не беше тогава заради теб, макар че съвпадна. Чакам стриктната модераторка защо не баММва за 2 седмици смешника Зарко, а трябва да минавам към саморазправа? Чакам я да си свърши работата - намесва вече в 2-3 поста семейството ми и трябва ходя да му "обясня" някой неща, за които той после ще лежи на едни по-други места.

Двойни стандарти се вика на това, Слънчевичко и лицемерието не е от мен - повярвай ми Защо калъф коментиращ баща ти постоянно не е баМмнат за 2 седмици??!?!?!

А, мен ме баММват за добър ден
      Last edited by marandi; 21.11.2013, 02:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ама, аз 2-ри път те питам като си толкоз мега-улта-хипер подкован, па аз съм гола вода - покажи ни как се прави?

3-ти път няма да има, а шут в зъбите в директно. Както искаш го разбирай - но времето ми е скъпо, а не да се занимавам с шматки.

П.П. 2-ри път - покажи ми как се правят тия резулатати - и си спести определения и догадките към мен, щот' си риташ здравната книжка.

Ти даже нямаш представа с колко сайта се занимавам - преценил съм, че трябва да се знае само блог.бг и тока. Върви там и ми направи резултатите и после ме коментрирай, щот' още на първата година съм ви в топ 10 на най-четените в категория Бизнес. И не съм слизал оттам досега вече 5 години. Иди и ми покажи как се прави?!

Не съм те поръчвал и да ти плащам да ми се правиш на пето-разряден псиатър. Затова се гавря с такива като теб - очакваш да ти кажа нещо ли?

Т'ва само в БГ-стан може да го има. Някой да ме плюе - па, аз после да му търкам очите. Нещо много си се объркал.

И ти повтарям - че не те чета, а те прескачам ( сещай се защо )

Ако още 1 път ми споменеш семейството и пикливите си храчки по него - ще те намеря и си в болница доживотно. Аз не си го позволявам никога, макар, че мога да псувам като 2 дузини хамали, взети заедно.

Защо модераторите продължават да толерират подобни глисти като теб, които си дрънкат фриволно за баща ми и ръсят определения се досещам.

Защото Модитата се кефят на всеки, който сере по мен - че даже вече минал на баща ми. Риташ си здравната книжка момче - точно за 1 ден те издирвам и си в Пирогов, ако ПРОДЪЛЖИШ да коментираш баща ми.

После не се чуди как е станало ( смигам )

П.П. 3 пъти ти казах, че не те чета въобще по много причини - ти продължаваш - ела, пребий ме - обичам те. Нямам време в момента за теб - иначе си ми точно за 24 часа работа да те издиря, ама няма да имаш и кинти да ми платиш тия 24 часа, че си ми загубил времето.

Голям бабаитИН, ве! Суууупер!

Нямам време да ти пиша сега. Утре - обещавам, ако остане време за теб - ще ти пиша специално Отворено писмо. Едни размисли. Позволявам ти да ги включиш в блога си.

Хайде, наздраве. Споко. Лягай си вече и не се притеснявай. Нещата ще си дойдат по местата.
        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Маранди, айде спри се
          и ти, и Зарко сте ме плюли доволно, но въпреки това не мога да подмина лицемерно прочетеното от последния ти пост....
          задмина по заплахи и най-големите мутри

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
            .....
            И, ако искам да поддържам някаква тема - не ми е толкова трудно, нямам необходимост да се доказвам с твоите критерии за "успех" ....
            Ама, аз 2-ри път те питам като си толкоз мега-улта-хипер подкован, па аз съм гола вода - покажи ни как се прави?

3-ти път няма да има, а шут в зъбите в директно. Както искаш го разбирай - но времето ми е скъпо, а не да се занимавам с шматки.

П.П. 2-ри път - покажи ми как се правят тия резулатати - и си спести определения и догадките към мен, щот' си риташ здравната книжка.

Ти даже нямаш представа с колко сайта се занимавам - преценил съм, че трябва да се знае само блог.бг и тока. Върви там и ми направи резултатите и после ме коментрирай, щот' още на първата година съм ви в топ 10 на най-четените в категория Бизнес. И не съм слизал оттам досега вече 5 години. Иди и ми покажи как се прави?!

Не съм те поръчвал и да ти плащам да ми се правиш на пето-разряден псиатър. Затова се гавря с такива като теб - очакваш да ти кажа нещо ли?

Т'ва само в БГ-стан може да го има. Някой да ме плюе - па, аз после да му търкам очите. Нещо много си се объркал.

И ти повтарям - че не те чета, а те прескачам ( сещай се защо )

Ако още 1 път ми споменеш семейството и пикливите си храчки по него - ще те намеря и си в болница доживотно. Аз не си го позволявам никога, макар, че мога да псувам като 2 дузини хамали, взети заедно.

Защо модераторите продължават да толерират подобни глисти като теб, които си дрънкат фриволно за баща ми и ръсят определения се досещам.

Защото Модитата се кефят на всеки, който сере по мен - че даже вече минал на баща ми. Риташ си здравната книжка момче - точно за 1 ден те издирвам и си в Пирогов, ако ПРОДЪЛЖИШ да коментираш баща ми.

После не се чуди как е станало ( смигам )

П.П. 3 пъти ти казах, че не те чета въобще по много причини - ти продължаваш - ела, пребий ме - обичам те. Нямам време в момента за теб - иначе си ми точно за 24 часа работа да те издиря, ама няма да имаш и кинти да ми платиш тия 24 часа, че си ми загубил времето.
            Last edited by marandi; 21.11.2013, 00:10.

Коментар

Ся един бърз виц за Мечока да се сеща как ми изглежда отстрани:

Попитали британския и българския овчар:

Какви искате да станете след 5 години?

Британският овчар отговорил: Как какъв? - след 20-сет години ще гледам да стана най-добрия овчар в Света.

Българският овчар отговорил: Как какъв? Президент на България, разбира се!

П.П. Те, така - ха, наздраве!
              Българския овчар иска да стане министър председател не президент

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Зарата,
                La donna è mobile
                Qual piuma al vento,
                Muta d'accento — e di pensiero.
                Sempre un amabile,
                Leggiadro viso,
                In pianto o in riso, — è menzognero.

П.П.
                Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

В поста ме изненада НЕТИПИЧНА /за много от дамите/ "самокритичност", макар и поднесена с нетрадиционно-шеговити нотки. Все пак мисля, че така по-лесно се живее.../когато почне да ми минава простреляното коляно.../....

..., но да споделя: аз - критикът на псетата - от няколко дни имам една "приятелка" - лелейййййй - веднъж - вместо да изхвърля в контейнера едни кокали - взех, че й ги оставих до контейнера... , а ТЯ - толкова плашлива, само като ги надуши - и ги схрупа за секунди - просто с поглед ги изяде...

... и от тогава - не мога да се отърва от нея..., проследила ме е и чака пред входната врата. Като ме усети, че излизам - почва да върти една опашка - ще й се откачи..., скача радостно и т.н.... и вече кокали има бол в трапезата й...

... и се правя, че съм забравил за една неприятна случка с друг пес..., но това може да се случва само с животните, защото хората - не СМЕ като тях... /самокритично/...

Коментар

Ся един бърз виц за Мечока да се сеща как ми изглежда отстрани:

Британският овчар отговорил: Как какъв? - след 20-сет години ще гледам да стана най-добрия овчар в Света.

Ха наздраве и от мИня!

Ей на - откъде тръгват проблемите, но бързо си се сетил, за кого /според теб/ бил вица...

Аз пък си мисля, че - най-малко на моряка пасва такъв "виц" - толкова тъпо повтаряне на "послания" от българи за българите - може да направи само българин - но си мисля, че той не може да се нарича по друг начин, освен - Маранди...

А - и друго си мисля, че амбициите на САМОнабедИЛИЯТ се за "президент" - пак със същото име кореспондира..., нали все ни "оправяш" - па - нам как си щял да поставиш основите - и да ни пускаш в светлото бъдАще и т.н...., все отгоре гледаш но нас..., па и все ти си най-компетентен в .... изхвърлянията, ако не очакваш сериозни опоненти..., АМА...

...АМА се оказва, че си боооооосичък, а такива глупости твориш - дето нямаш понятие от практически казуси в битието.

Понятно е. Човек не може да знае всичко....

...АМА, ако е така - защо подвеждаш хората - ей това не мога да проумея? Кому се доказваш с изхвърлянията, на които аз опонирам /щом имам познанията/, щом съм преценил поредната ти подвеждаща тъпня.

Е, Маранди, нямам нищо против теб. Имам против /и то много/ - към измислени твои тези и изфантазирани казуси, които са далеч от истината.

Зная, че сега ще ми дотътриш вода от девет гьола. Въпреки това - на конкретни мои доводи срещу твои тези - нямаш никакво конкретно обяснение, освен ОТНОВО /за кой път?/ - да кажеш, че пак някой те плюеЛ... Ама, как може да те плюят? Точно теб - светилото, над светилата? Слънце, наше! да се свети името ти..., ама и делата ти...

Под секрет: може да има хора, които да чакат да ги "оправиш". Аз не чакам нищо такова. Защо, лЕ? Ми, то е толкова елементарно: МНОГО СИ МИ ПОД НИВОТО.

И, ако искам да поддържам някаква тема - не ми е толкова трудно, нямам необходимост да се доказвам с твоите критерии за "успех" в заседналият ти живот /щом си го харесваш - никой не ти пречи да жънеш "победа", след "победа" и да си говориш, колко си велик...

АдИ, пак - наздравичка /да си взема дъх от писането.../!

Коментар

• Аз да си кажа, че предпочитам 2 изречения от Мечо (с изключения на призивите му в Политика де, които са вече до болка ясни ) отколкото половин страница от Маранди, в която уж никого не плюел, не се изтъквал, и само идеи давал
                    Въпрос на гледна точка

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Маранди, недей да скромничиш!
                      Той и да скромничи не може. По скоро се фали. Ама и да се фали не може. Аз най знам как да се фаля !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Коментар

Мадам, аз критукувам само действия, бъдещи събития и толкоз.

'орица нивгиж.

П.П. Малко си наивничка кат' гледам и се хващаш на най-стария номер в света - някой си мисли, че ще блесне като оплюе резултатите на друг.

Затова и тролчетата се набиха в най-четена тема на инвестор - понеже беше готова разработена и освиниха за норматив с лафчета колко са велики.

Единият се кле, че повече никога нямало да стъпо повече - па не спира да досажда. Другият па, ми наду главата къв сайт щял да пуска и къв велик погромист е и после се чуди що имал 20 уникални импресии.

Е, такива ги пускам да пасат - кат' не целуват ръка, за да ги научи някой на нещо - ще ми целуват г*за.....

П.П. За съжаление светът с тази глобализация стана комерсиален и се гледат брой продажби. Като не можеш да продаваш ( 20 клика ) - къде си тръгнал да коментираш някой, който те смачква по резултати?! ( риторично )

Че аз ей ся да направя регистрация някъде безплатна и да напиша 2 реда и съм на 2к посещения за 1 ден? Ха, ся да се замислят - що някой го прави за 5-10 мин. точно, па те нашите счупиха 6 месеца време и усилия за едно голямо нищо насреща.

Т'ва е положението, но на такива не се помага - пускаш ги да лаят и джафкат, па керванът си върви

Ха, наздраве!

П.П. Знаеш лафа не ми казвай ти какъв си да ми надуваш главата по цял ден - дай да ти погледна работата/к'во си направил. Е .... видяхме и се посмяхме
                          Маранди, недей да скромничиш!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Чакай сега, Маранди.)) Като говорим за критика, ти в никакъв случай не правиш изключение. Един от най -критикуващите си. Очевидно е, че с Зарата си имате някакви лични дразги привнесени от друго място и на които -по неволя сме арбитри. В този форум /тема има място и за него, и за теб, и за мечката..Писането е личен избор, както и неписането, а спартакиадите от околийско ниво, не са препоръчителни.
                            Повечето лафим, без да имаме претенцията, че създаваме литература. Просто - емоционален вентил.
                            Мадам, аз критукувам само действия, бъдещи събития и толкоз.

'орица нивгиж.

П.П. Малко си наивничка кат' гледам и се хващаш на най-стария номер в света - някой си мисли, че ще блесне като оплюе резултатите на друг.

Затова и тролчетата се набиха в най-четена тема на инвестор - понеже беше готова разработена и освиниха за норматив с лафчета колко са велики.

Единият се кле, че повече никога нямало да стъпо повече - па не спира да досажда. Другият па, ми наду главата къв сайт щял да пуска и къв велик погромист е и после се чуди що имал 20 уникални импресии.

Е, такива ги пускам да пасат - кат' не целуват ръка, за да ги научи някой на нещо - ще ми целуват г*за.....

П.П. За съжаление светът с тази глобализация стана комерсиален и се гледат брой продажби. Като не можеш да продаваш ( 20 клика ) - къде си тръгнал да коментираш някой, който те смачква по резултати?! ( риторично )

Че аз ей ся да направя регистрация някъде безплатна и да напиша 2 реда и съм на 2к посещения за 1 ден? Ха, ся да се замислят - що някой го прави за 5-10 мин. точно, па те нашите счупиха 6 месеца време и усилия за едно голямо нищо насреща.

Т'ва е положението, но на такива не се помага - пускаш ги да лаят и джафкат, па керванът си върви

Ха, наздраве!

П.П. Знаеш лафа не ми казвай ти какъв си да ми надуваш главата по цял ден - дай да ти погледна работата/к'во си направил. Е .... видяхме и се посмяхме

Коментар

• Чакай сега, Маранди.)) Като говорим за критика, ти в никакъв случай не правиш изключение. Един от най -критикуващите си. Очевидно е, че с Зарата си имате някакви лични дразги привнесени от друго място и на които -по неволя сме арбитри. В този форум /тема има място и за него, и за теб, и за мечката..Писането е личен избор, както и неписането, а спартакиадите от околийско ниво, не са препоръчителни.
                              Повечето лафим, без да имаме претенцията, че създаваме литература. Просто - емоционален вентил.

Коментар

• Ся един бърз виц за Мечока да се сеща как ми изглежда отстрани:

Коментар

Working...
                                X