Първоначално изпратено от зарата
Разгледай мнение
П.П. Ако тя не си я свърши ( демек да те баММнат за 2 седмции ) - за другото не се притеснявай - ще се наложи да си променя целия график и да ти отделя един ден, а той е месечен графика ми и годишен - така върви - после с месеци няма да можеш да коментираш какъв съм бил аз и какъв бил баща ми, поради липса на възможност.
И се сърди на себе си, не на мен

После въпросната модераторка за обяснение - аз жена никога не удрям. Само да ме погледне в очите и да ми каже защо Цульо и Пульо има право да коментира баща ми в поверения й форум и тя да се прави, че не го "вижда"?
Ти какво си помисли, че като измислих прякор Ламята в този форум да ви разсмивам - аз не му викам татко или тате ли? ( че нещо се пробваш да се отпуснеш - усещам ) И затова на 80 години му готвя всеки ден? Защото е "Ламята"?!! Нещо яко си се объркал и всяка грешка се запалаща.
Спокойно ...

------------------------------------------------------
Относно черничкото - когато инвестор ми предоставят оферта, че имат сключен трудов договор с теб за нает служебен психиатър със съответните дипломи, че има право да го прави - тогава ми говори толкова мазно.
Ама, аз не съм те наемал, нито имам пусната оферта от инвестор - въпреки, че имам поне 2-3 доктори-психиатъри в телефона си, щот' са над 40 доктора като телефони. И отделно се водя със сертификати от западняри по приложна психология.
Ако имаше бегла представа как става тая фитка - Инвестор трябва да ме питат дали съм съгласен като юридическо лице - някой цървул да ме коментира и да се учи на психо-профили по мен из техния форум. Прави се с официално писмо и изходящ номер - После аз им връщам само отговор "Не!" също с изходящ номер и теб те няма в цялата схема, колкото и да се самопредлагаш за психиатър на мен и на баща ми.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Момче, досаден си ми .... па, аз мухите ги трепя с 1 удар. Намери си някой друг да се правиш на психиатър, защото ти ще имаш нужда от доста медицинска помощ после с тия лафчета.
Вижда се, че си безработен и се самопредлагаш навсякъде - но, съм казал - който сере по мен - да не очаква помощ от мен ( за справка Мечока - исках да му помогна ), ама и той кат' тИбя тръгнал да ми се кара без да ме е виждал и в качеството на какъв? ( на безработен капитан предполагам ).
На теб също имах добро желание да помогна някога - докато не се освини сам с плювните по мен. Чак отвори цяла отделна тема да ме храчиш какво съм писал е тая тема и после да храчиш.
Естествено модераторите пак те "пропуснаха" тогава - що за тема е тая - да висиш всеки ден да храчиш някого? Баси креативизма в БГ-стан. И като плю цяла година и се напъва в т.нар. "тема" - някой обърна ли ти внимание - мишок? ( риторично )
Ама, модераторите и това не видяха, че някой ме сере цяла година и създава спец/тема за това.
Споки, аз не съм Мечката да ходя да им църкам на тях на лични и после да се правя на "ощипан" кат' него - ама, как аз не съм пускал 20 сигнала против теб към модераторите

Успех с бачкерството! ( и на двамцата ) - ся е криза - трудно ще си намерите бачкане, ама ви го желая )
Коментар