Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЩо?Аз съм за "камбанария".
Гледай колко народ не може да помогне на себе си(по-точно не полага усилия да се образова как да го направи),но се опитва да помага на другите
Всъщност,точките субективни ли са
Това за мен не е самохвалство, достойно за похвала, а е презрян обективизъм. Щото едно е да се биеш в гърдите или да си опикаваш ареала, а е съвършено друго да изкарваш, че твоята гледна точка е най обективната гледна точка. Като казвам твоята, нямам предвид твоята.
Ей тъй на, ще пиша вече неразбрано. Обективистите да го д*****ухат. Хъп се каздисах !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГледни точки...Аз съм за "камбанария".
Гледай колко народ не може да помогне на себе си(по-точно не полага усилия да се образова как да го направи),но се опитва да помага на другите
Всъщност,точките субективни ли саСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеСя
.....КамбанариИ ли са
....или камбанария
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВсъщност ти първи влезе с бутоните. Не че нямаш право. Който превари. Свобопдата е над всичко.
Ми не те мразя. За да те намразя сериозно, трябва да разбера, че даваш мило и драго за да защитаваш гадовете. В смисъл, че ги цениш повече от себе си. Не съм забелязал такова нещо. Докато тримата омразници дават ясни доказателства за това. Те не се и срамуват. Според тях, аз трябва да се срамувам. Не мога да се срамувам за това, че слагам себе си на първо място. Така ме е създал господ, или дявола, или каквото и да е там.Ся
.....КамбанариИ ли са
....или камбанария
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЕ,сега се почувствах пренебрегнат...пропуснал си ме(нЪл ме водеше Иврейче
).
Или пък не си
Наздраве!
Ми не те мразя. За да те намразя сериозно, трябва да разбера, че даваш мило и драго за да защитаваш гадовете. В смисъл, че ги цениш повече от себе си. Не съм забелязал такова нещо. Докато тримата омразници дават ясни доказателства за това. Те не се и срамуват. Според тях, аз трябва да се срамувам. Не мога да се срамувам за това, че слагам себе си на първо място. Така ме е създал господ, или дявола, или каквото и да е там.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТи си знаеш. Аз държа когато някой ми е много неприятен, да е ясно. Ти, Анон, и Чичо, сте отвратителни, адски неприятни писатели.
Чисто субективно. Свободата е над всичко. Аз държа, моето мнение да е ясно. На никого не бих вързал кусур, задето ви харесва. Само на МАМУН....пропуснал си ме(нЪл ме водеше Иврейче
).
Или пък не си
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Нямам особени претенции.....
Умна, добра, симпатична, икономична, чистница, да готви добре и да не мрънка като си хвърлям всяка вечер мръсните дрехи в килера а не в пералнята...
ти да имаш нещо общо с исляма
изредил си 6,7 женуря
как ще се справяш ,не знам
както казва един мой френд
която и да вземеш ,все ще сбъркашhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМечо силно люби и мрази, а на Анон му горят ушанките.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе, бре! Жена съм и приемам нещата само както ми изнасят на мен
Имахме на времето един даскал по марксистко ленинска етика. Той си позволяваше и на сериозни неща да ни учи. Та във връзка със субективизъма ни беше казал за един гръцки философ, дето казвал така:
"Щастлив съм, че съм мъж и съм грък."Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе, бре! Жена съм и приемам нещата само както ми изнасят на мен)) http://www.blitz.bg/news/article/234464
Коментар
Коментар