IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Пълнолунието е отминало. Погледнах. Вие защо все още виете като чакали?

Сериозно. Зарата, поне за втори път регистрирам твои обвинения за плагиатство. Аз не съм чела всичките постинги на Маранди, но имам някакъв поглед. Очевидно, че имаш нещо конкретно предвид. Давай направо. Кое е чуждо и кое- негово? Стига си защипвал, след което хоп- пак под камъка. Като кажеш "А", имай готовността за цялата азбука. В противен случай си клетветник, което не е по- добро от плагиат.

п.п.В областта на хуманитаристиката трудно можем да говорим за първооткривателство, но за влияние- Да.
    Хъх .. Мадам - тенкю съм

П.П. Имаше един култов филм навремето - Сътворението на Света.

И там даваха следния пример - докато се зароди изкуството и се появила веднага и критиката.

Демек - единият там си игра да рисува в пещерата - па, после тогавашния Зарко ( примат ) отиде и се изпика отгоре на рисунката.

П.П. Слави Трифонов в гладните си години къпеше на същата тактика - ходи храчи на поразия батковците кат' Лили Иванова и т.н. - белким някой му обърне внимание - че се изкарваше по-велик от нея като "певец" ..... - което меко казано е смешно, ма след 5 години се светна колко е смешен да твърди това, че е певец и ся мина на лафа "водещ", каквото и да значи това?

Те, така гладни кокошки - просо сънуват - ма, аз ги подритвам такива за спорта

Поздрави!
    Last edited by marandi; 20.11.2013, 10:35.

Коментар

• Добро утро tnm
      Добро утро на всички

Обективната истина от последна инстанция е субективна истина !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
        Та, Мадам, ако вие смятате, че тук е мястото за "даването направо", то все пак и аз имам мнение по въпроса, което би трябвало да означава, че не работя под чужда диктовка - това не може да не е ясно? Защо го правя ли? Ами, ето защо: някои хора би трябвало да изоставят менторския си тон, ако са съвсем босиЧКИ в дадени области. Схващате ли сега проблемаТА?

И другото: откъде сте сигурна, че нямам "готовността..."

Третото: моля, концентрирайте се върху вашите доводи, за да отстоявате една от двете позиции. Ако не считате, че имате нужните данни - опитайте да ги откриете, но - без да губите и моето време. Някъде съм писал фермани.

Аман от непостоянни мнения /на дами/: първо "пилите" на някои хора /като мен/, че били многословни, а - когато не ви изнася - се литкате в другата посока...

С уважението ми - разминаванията са някак големиЧКИ...

.

Зарата,
        La donna è mobile
        Qual piuma al vento,
        Muta d'accento — e di pensiero.
        Sempre un amabile,
        Leggiadro viso,
        In pianto o in riso, — è menzognero.

П.П.
        Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

„Ако искате децата ви да са интелигентни, четете им приказки. Ако искате да са още по-интелигентни, четете им още повече приказки.” Айнщайн..

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Пълнолунието е отминало. Погледнах. Вие защо все още виете като чакали?

Сериозно. Зарата, поне за втори път регистрирам твои обвинения за плагиатство. Аз не съм чела всичките постинги на Маранди, но имам някакъв поглед. Очевидно, че имаш нещо конкретно предвид. Давай направо. Кое е чуждо и кое- негово? Стига си защипвал, след което хоп- пак под камъка. Като кажеш "А", имай готовността за цялата азбука. В противен случай си клетветник, което не е по- добро от плагиат.

п.п.В областта на хуманитаристиката трудно можем да говорим за първооткривателство, но за влияние- Да.

Та, Мадам, ако вие смятате, че тук е мястото за "даването направо", то все пак и аз имам мнение по въпроса, което би трябвало да означава, че не работя под чужда диктовка - това не може да не е ясно? Защо го правя ли? Ами, ето защо: някои хора би трябвало да изоставят менторския си тон, ако са съвсем босиЧКИ в дадени области. Схващате ли сега проблемаТА?

И другото: откъде сте сигурна, че нямам "готовността..."

Третото: моля, концентрирайте се върху вашите доводи, за да отстоявате една от двете позиции. Ако не считате, че имате нужните данни - опитайте да ги откриете, но - без да губите и моето време. Някъде съм писал фермани.

Аман от непостоянни мнения /на дами/: първо "пилите" на някои хора /като мен/, че били многословни, а - когато не ви изнася - се литкате в другата посока...

С уважението ми - разминаванията са някак големиЧКИ...

.
            If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
              Маранди, не го приемай като заяждане, но един от най-четените автори в blog.bg (с над 1 милион посещения) се оказа, че е пълен аутсайдер и ненормалник и беше задържан от ГДБОП преди години, че даже и компютъра му бяха иззели....... мисълта ми беше, че това, че имаш няколко хиляди преглеждания не е показателно.....
              Малей, ще внимавам да не пропиша там. То и Маранди "пише" там май, направо си е заразно значи.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                В част от публикациите ( 4 или 5 ) са посочвани източници, които са ползвани в резюме.

От типа Браян Трейси, Стивън Кови, Робърт Грийн и още 1 само /- нека открие кой е бил този, който ме обинява за плагиатство /- като съм ги посочвал в края на публикациите

П.П. Не е лошо да погледнете кои са тия хора в световен мащаб и какъв принос имат за развитието после на цели теоритични школи.

В БГ не можете дори пирон в чужбина да изнесете като собсвена марка, но обвинявате мен, че съм посочил и източници за част от нещата по разработките?

Предполагам трябаваше да се надувам като Мечката какво съм чул по БТВ/-ту и съм прочел у 24 часа и да си го ПРИПИША после кат' него?І
                Жалко и тъжно!!!

Върви се доказвай като Мечката отвъд Калотина и продай 2 копия навън /- после ме коментирай

Злобата в БГ е ясна /- любовта не достига /- Майка Тереза ( пак посочвам източник )
                Друго имах предвид, но не ме разбра. Здраве да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                  Просто ми прави впечатление, че някак грубо се презентираш (изтъкваш), а това не е начина....... неприятен привкус оставя....
                  В част от публикациите ( 4 или 5 ) са посочвани източници, които са ползвани в резюме.

От типа Браян Трейси, Стивън Кови, Робърт Грийн и още 1 само /- нека открие кой е бил този, който ме обинява за плагиатство /- като съм ги посочвал в края на публикациите

П.П. Не е лошо да погледнете кои са тия хора в световен мащаб и какъв принос имат за развитието после на цели теоритични школи.

В БГ не можете дори пирон в чужбина да изнесете като собсвена марка, но обвинявате мен, че съм посочил и източници за част от нещата по разработките?

Предполагам трябаваше да се надувам като Мечката какво съм чул по БТВ/-ту и съм прочел у 24 часа и да си го ПРИПИША после кат' него?І
                  Жалко и тъжно!!!

Върви се доказвай като Мечката отвъд Калотина и продай 2 копия навън /- после ме коментирай

Злобата в БГ е ясна /- любовта не достига /- Майка Тереза ( пак посочвам източник )
                  Last edited by marandi; 19.11.2013, 21:40.

Коментар

Irena,

аз също вече съм на 1 млн. брой посещения - само с 40 статии за 5 години. Демек няма и 10 статии на година и резултат е такъв. Нямам представа какво сравняваме в момента - защото нямам идеята какво е писал, за колко време и т.н. - не може да се сравнява наизуст.

Като ефективност съм убийствен - повярвай ми - работа/резултат и се вижда - няма и статия на месец даже/средно - в същото време гледай резултат.

При 4-5 от статиите са ползвани чужди материали и съм ги посочвал, защото уважавам труда на другите - не си ги приписвам за мои. Но това е под 10% като ползвани материали за определени статии ( не навсякъде ) - никъде няма копи/поста - т.е. падаме под 50% в текста от 4-5 статии.

Останалото ми е авторско - тук почват да ме обвиняват в плагиатство?

Има нещо сбъркано в тая държава и затова искам да си ходя

П.П. Първо ще ви стартирам процесите да се стопира сега нещата без влизане в политика. После младите да градят - около лятото на 2014 година.

Голяма хамалогия е, но ви ги правя профи нещата и после да тряснете световна експанзия, щот' политиците ви се оказва, че ако ги изкарам на чужд пазар от БГ и не могат да изкарат 1$ за цял ден, въпреки, че ще ги сложа на площада в Париж и покрай тях ще минат 3 милки хора.

1$ няма да могат да изкарат - те са "силни" тук само. Както и да е... - бачкам казах и то яко - спя по 2-3 часа и така.

Като факти за 70 години БГ няма нито една разпознаваема марка никъде в света. Ся ще ви коригирам и това. После градетете нагоре.

Поздрави!
                    Просто ми прави впечатление, че някак грубо се презентираш (изтъкваш), а това не е начина....... неприятен привкус оставя....

Коментар

• Пълнолунието е отминало. Погледнах. Вие защо все още виете като чакали?

Коментар

Ти наистина нищо разбираш какво означавяа да си коректен и да посочиш изтоник!

П.П. На 2-3 от книгите са ми разписвани лично от посочените автори с автографи.

Канен съм с покани ( безплатно ) на лекциите им в БГ и т.н.

В цял свят има правила и те са коректност и доверие.

П.П. Сега се прочети пак какви глупости ми говориш - като ти не си виждал на живо тия хора, които аз цитирам и посочвам, че има ползвани части по статиите от тяхни разработки.
                        ----------------------------

Ти като виден БГ-станец щеше да си ги припишеш и да се надуваш после форумите, налЕ?

Не се бачка така в световен мащаб, Зайо - пазар те изхвърля веднага и минаваш на местна консумация.

Но ти си бачкер кат' Мечката и няма откъде да ги знаеш тия неща как се бачка в цял свят.

Успех!

Поне съм разбрал, че твоята местна консумация - се нарича "таткова"...

Пожелавам на татиТУ ти - да е жив и здрав и да те гледа до дълбоки /твои/ старини. За друг вариант не мога и да си помисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                          Маранди, това, че си БИЛ посочвал автори - нали знаеш, че е едното нищо? Това "посочване" беше приоритет на едни други времена - тоталитарните, когато никой - никому не търсеше отговорност за авторски права.

Нали знаеш, че сега нещата стоят по съвсем различен начин, или ти продължаваш да се правиш на ударен?...

...и продължаваш да се самоизтъкваш с чужди разработки? Не мислиш ли, че - не само, че не трябва да се хвалиш с нещо чуждо, върху което градиш тезите си /и вероятно имаш финансови постъпления/, НО ДОРИ трябва да станеш по-нисък от тревата?

Сериозно?
                          Ти наистина нищо разбираш какво означавяа да си коректен и да посочиш изтоник!

П.П. На 2-3 от книгите са ми разписвани лично от посочените автори с автографи.

Канен съм с покани ( безплатно ) на лекциите им в БГ и т.н.

В цял свят има правила и те са коректност и доверие.

П.П. Сега се прочети пак какви глупости ми говориш - като ти не си виждал на живо тия хора, които аз цитирам и посочвам, че има ползвани части по статиите от тяхни разработки.
                          ----------------------------

Ти като виден БГ-станец щеше да си ги припишеш и да се надуваш после форумите, налЕ?

Не се бачка така в световен мащаб, Зайо - пазар те изхвърля веднага и минаваш на местна консумация.

Но ти си бачкер кат' Мечката и няма откъде да ги знаеш тия неща как се бачка в цял свят.

Успех!

Коментар

Е, той е пич ( Серго ) и си го написа като призовах за бойкот на цялата тема за 1 месец - защо изтриха Асен? Че казал на Мечката, че е тъп за някои неща ли? И Серго спря да пише, па всичко друго си продължи - няма солидарност като губите готин разказвач и не го защитихте въобще ( Асен тогава ). Той допреди 1-на година учи Мечката на релативизъм - след 2 седмици Мечката почна да учи Асен ко било т'ва. Пълен смехурник - той така научи Тибет и дзън будизма за 10 дена само, без да е ходил там.

Също не защитихме и Серго, който написа, че също влиза в протеста тогава - бойкот на цялата тема. Ся питаш за него? Ма, браус ...

Баси рийзъна да го изтрият ( Асен ), ами тъп е за някои неща Мечката и аз го твърдя и ко?

П.П. От всичките двИзди тук - само той се отзова ( Серго ) - па, мен ме баМмваха тогава за по 2 седмици. Ще ме баМмнат за още 2 седмици кат' тогава и ко? Той ще спре ли да е по-тъп за някои неща ( риторично ) - Мечокът?

Ха, сега си я развивайте темата на кучета, котки и готвене и кекс - скъсани синджири и пряка демокрация - ама ги няма разказвачите вече, налЕ? Ония с таланта? Дет' те галят с текст и те разсмиват? Ърмм ..? - и ти оправят настроението за целия ден, че си ги прочел.

Бат' Космо, Асен, Серго - аз ся стоя и ви гледам сеира с бледите имитации.

Демек, заменките с Мечката и Зарата - ужасно-безвкусен стил на изказ и теми. Т'ва нещо в реалния пазар няма да продаде дори 2 копия, но в БГ се толерира - колкото си по-некадърен - толкоз по-добре.

Ма, нека тренират момчетата и си ги четете - и след 20 години няма да могат да продадат 5 копия извън Калотина

Ха, наздраве!
                            Питах за бат Серго.
                            А това горе е за Маранди.

Абе, некой знае ли какво става с бат Серго?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Юююююбряяяя, пак ли се дъвчете
                              Апим настървено ,чак не остава време за по ругатня
                              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Irena,

аз също вече съм на 1 млн. брой посещения - само с 40 статии за 5 години.

При 4-5 от статиите са ползвани чужди материали и съм ги посочвал, защото уважавам труда на другите - не си ги приписвам за мои. Но това е под 10% като ползвани материали за определени статии ( не навсякъде ) - никъде няма копи/поста - т.е. падаме под 50% в текста от 4-5 статии.

Останалото ми е авторско - тук почват да ме обвиняват в плагиатство?

Има нещо сбъркано в тая държава и затова искам да си ходя

П.П. Първо ще ви стартирам процесите да се стопира сега нещата без влизане в политика. После младите да градят - около лятото на 2014 година.

Голяма хамалогия е, но ви ги правя профи нещата и после да тряснете световна експанзия, щот' политиците ви се оказва, че ако ги изкарам на чужд пазар от БГ и не могат да изкарат 1$ за цял ден, въпреки, че ще ги сложа на площада в Париж и покрай тях ще минат 3 милки хора.

1$ няма да могат да изкарат - те са "силни" тук само. Както и да е... - бачкам казах и то яко - спя по 2-3 часа и така.

Като факти за 70 години БГ няма нито една разпознаваема марка никъде в света. Ся ще ви коригирам и това. После градетете нагоре.

Поздрави!

Маранди, това, че си БИЛ посочвал автори - нали знаеш, че е едното нищо? Това "посочване" беше приоритет на едни други времена - тоталитарните, когато никой - никому не търсеше отговорност за авторски права.

Нали знаеш, че сега нещата стоят по съвсем различен начин, или ти продължаваш да се правиш на ударен?...

...и продължаваш да се самоизтъкваш с чужди разработки? Не мислиш ли, че - не само, че не трябва да се хвалиш с нещо чуждо, върху което градиш тезите си /и вероятно имаш финансови постъпления/, НО ДОРИ трябва да станеш по-нисък от тревата?

Сериозно?

Коментар

Working...
                                X