IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Юююююбряяяя, пак ли се дъвчете

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
      Маранди, не го приемай като заяждане, но един от най-четените автори в blog.bg (с над 1 милион посещения) се оказа, че е пълен аутсайдер и ненормалник и беше задържан от ГДБОП преди години, че даже и компютъра му бяха иззели....... мисълта ми беше, че това, че имаш няколко хиляди преглеждания не е показателно.....
      Irena,

аз също вече съм на 1 млн. брой посещения - само с 40 статии за 5 години. Демек няма и 10 статии на година и резултат е такъв. Нямам представа какво сравняваме в момента - защото нямам идеята какво е писал, за колко време и т.н. - не може да се сравнява наизуст.

Като ефективност съм убийствен - повярвай ми - работа/резултат и се вижда - няма и статия на месец даже/средно - в същото време гледай резултат.

При 4-5 от статиите са ползвани чужди материали и съм ги посочвал, защото уважавам труда на другите - не си ги приписвам за мои. Но това е под 10% като ползвани материали за определени статии ( не навсякъде ) - никъде няма копи/поста - т.е. падаме под 50% в текста от 4-5 статии.

Останалото ми е авторско - тук почват да ме обвиняват в плагиатство?

Има нещо сбъркано в тая държава и затова искам да си ходя

П.П. Първо ще ви стартирам процесите да се стопира сега нещата без влизане в политика. После младите да градят - около лятото на 2014 година.

Голяма хамалогия е, но ви ги правя профи нещата и после да тряснете световна експанзия, щот' политиците ви се оказва, че ако ги изкарам на чужд пазар от БГ и не могат да изкарат 1$ за цял ден, въпреки, че ще ги сложа на площада в Париж и покрай тях ще минат 3 милки хора.

1$ няма да могат да изкарат - те са "силни" тук само. Както и да е... - бачкам казах и то яко - спя по 2-3 часа и така.

Като факти за 70 години БГ няма нито една разпознаваема марка никъде в света. Ся ще ви коригирам и това. После градетете нагоре.

Поздрави!
      Last edited by marandi; 19.11.2013, 20:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
        Акцентът съм си го сложил там,където мен ме интересува
        Зададох въпрос,при желание-отговори .....или ми тегли една майна

...последният е с все още недовършен 1 балкон...., майната, която си просиш - не ми е в стила. Бъди здрав!
        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Махни ме мен и напиши нещо, което да се продаде в 2 копия поне за 20 години. Не е Русото ти проблема, а ти си си проблема.

П.П. Спокойно, правя ви нещата от 5-6 месеца, че тия комсомолци ще ви избият - оптимистичен срок за старт и после доработване - лятото на 2014 година.

Даже няма да разбереш, че моя милост стои зад нещата

Успех с 20-те посещения на сайта! Признак на кадърност предполагам?
          Маранди, не го приемай като заяждане, но един от най-четените автори в blog.bg (с над 1 милион посещения) се оказа, че е пълен аутсайдер и ненормалник и беше задържан от ГДБОП преди години, че даже и компютъра му бяха иззели....... мисълта ми беше, че това, че имаш няколко хиляди преглеждания не е показателно.....

Коментар

• Първоначално изпратено от xbg
            Вижте как да се отопляваме за 40 стотинки на ден! Снимки, Видео
            Със зимата се задават и високите сметки за отопление. Те далеч не са...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...post_8365.html
            Tова е за политиката. Там са безсмислените глупости. Пък и може някой дивидент да вземеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
              Неправилно смяташ, че поставям акцента върху недвижимото имущество. За мен акцентът е върху наследника/наследниците...
              Акцентът съм си го сложил там,където мен ме интересува
              Зададох въпрос,при желание-отговори .....или ми тегли една майна
              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Маранди, ако това са ти резултатите в тоя живот - мерси: нямам никакви желания да ги постигам. Говоря за "резултати" - от взаимстване на факти от чужди автори в т.нар. "твой" блог.

От своя страна, бих ти казал, че аз ще те поздравя още по-рано, а не когато постигнеш сътвореното от Моряка в тоя живот, т.е. - аз ще те поздравя, още, когато направиш /купиш/ първият си апартамент, в който да се разхожда твой наследник! Обещавам: ще те поздравя тук, пред всички!
                Т'ва ми е некролога, бе - т.нар. ми е блог, който не бил мой - затова е оформен така.

П.П. Поне винаги съм се старал да посочвам авторските права в статиите, които сам съм си писал.

Не съм копи/пастел и да си ги приписвам казуси Х

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                  А последният ти по кои времена беше ...ако не е тайна де
                  Неправилно смяташ, че поставям акцента върху недвижимото имущество. За мен акцентът е върху наследника/наследниците...

Коментар

Маранди, ако това са ти резултатите в тоя живот - мерси: нямам никакви желания да ги постигам. Говоря за "резултати" - от взаимстване на факти от чужди автори в т.нар. "твой" блог.

От своя страна, бих ти казал, че аз ще те поздравя още по-рано, а не когато постигнеш сътвореното от Моряка в тоя живот, т.е. - аз ще те поздравя, още, когато направиш /купиш/ първият си апартамент, в който да се разхожда твой наследник! Обещавам: ще те поздравя тук, пред всички!
                    А последният ти по кои времена беше ...ако не е тайна де
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Споко, бря - липсата на първите на първите 7 години и грам етикет е видна.

П.П. Бях ти загатнал как се правят проекти с по над 30к/средно - ама, не е лошо да отидеш да мучиш във "великия" си сайт с 20 посещения/дневно.

Той и Зарата се напраска кат' тИбя някога, че ни и кле тука, че няма повече никога да стъпи, щот' си пуснал ултра-мега-хипер проекта, наречен Клуб на самотниците и ся пак върви тук да се мазни.

Бе, вие достойство нямате ли? ( риторично ).

П.П.П. В момента и политиците ти викат " Муууу- Ууууу ..." и то гот' предполагам - шматка

Някой ден ми доближи резултатите наполовина поне да те поздравя и после ми се прави на "пчеларка" с 20 посещения в т.нар. "сайт"

Понеже си много печен ще те оставя да се удавиш като предишния самовлюбен Паун - дет' никой не му стъпва в темата

Ха, наздраве! ( и ще лаеш, когато минеш на някого резултатите - дотогава сещаш ли се к'ва си ми смешка? )

Гледат се резултати - дори и при пряка демокрация и в Тибет. Та, ти кой беше, че не мо'а се сетя нещо?

Коментар

Махни ме мен и напиши нещо, което да се продаде в 2 копия поне за 20 години. Не е Русото ти проблема, а ти си си проблема.

П.П. Спокойно, правя ви нещата от 5-6 месеца, че тия комсомолци ще ви избият - оптимистичен срок за старт и после доработване - лятото на 2014 година.

Естествено, че на кадърност. Сам съм си го програмирал от едно парче месо. На тебе знаеш ли що не ти се отдава програмирането ??? Не ми отъговаряй. Въпросът е реторичен. Не ти се отдава, щото не можеш да пишеш цикли. По скоро можеш да ги пишеш, ама забравяш командите с които се излиза от цикъла.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Родил си се на 8 (осем) години ли ???

Коментар

Родил си се на 8 (осем) години ли ???
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Мууу Уууу !!!

П.П. Бях ти загатнал как се правят проекти с по над 30к/средно - ама, не е лошо да отидеш да мучиш във "великия" си сайт с 20 посещения/дневно.

Той и Зарата се напраска кат' тИбя някога, че ни и кле тука, че няма повече никога да стъпи, щот' си пуснал ултра-мега-хипер проекта, наречен Клуб на самотниците и ся пак върви тук да се мазни.

Бе, вие достойство нямате ли? ( риторично ).

П.П.П. В момента и политиците ти викат " Муууу- Ууууу ..." и то гот' предполагам - шматка

Някой ден ми доближи резултатите наполовина поне да те поздравя и после ми се прави на "пчеларка" с 20 посещения в т.нар. "сайт"

Понеже си много печен ще те оставя да се удавиш като предишния самовлюбен Паун - дет' никой не му стъпва в темата

Ха, наздраве! ( и ще лаеш, когато минеш на някого резултатите - дотогава сещаш ли се к'ва си ми смешка? )

Гледат се резултати - дори и при пряка демокрация и в Тибет. Та, ти кой беше, че не мо'а се сетя нещо?
                              Last edited by marandi; 19.11.2013, 19:32.

Коментар

Мхм ... те и Мосад и Ми6 - също са се наговорили против тИбя - вервай ми
                                Мууу Уууу !!!
                                tnm

Коментар

X