If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Ама ти сега недей да се притесняваш за дървата. Гледай да си "на линия" другият месец, че ще трябва да отскачаш до Женева. Ще продават разни розови и оранжеви камъчета, а аз точно такива нямам
Нямай кахър за камъчките. Пари кат вестници. Аз у дома, ако се клати масата я подпирам с ПАЧКИ
Ама ти сега недей да се притесняваш за дървата. Гледай да си "на линия" другият месец, че ще трябва да отскачаш до Женева. Ще продават разни розови и оранжеви камъчета, а аз точно такива нямам
СъжЕлявам, че ви развалям приказката.../смигам/ с глупости...
Всъщност аз можеше да дойда и да ги нарежа с резачката, ама виж на чак сега се сетих. Сигурно вече си ги прибрала дървата
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мдъъъ, есенно време му се вика - вчера слънце, днес - дъжд. Но след ювелирна акция от страна на част от пълноправните членове на фамилията, дървата са прибрани там, където им е мястото
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не поздравява другите, дърва по нощите режИ..... Тва е любоФФФ
Добрутро!!!
Нов шампион ще си имаме
Че кво му е новото Все същия
Ае да ходи Кими във Ферари
Ето я рецептата и как изглеждат - ама се омотах - тоя как ще ги кръсти Цонини банички - да не съм Ванга, че да ги издиря да'е Звездевия му да'е ...
Бебе Люк - ти си да зарадваш канибалите. Тая рецепта и някой с 2 леви ръце може да я направи, ама мани тая пудра захар дет' е дадена в рецептата накрая - само ще скапе баничките. Уникални стават, а па Русото повече от 10 мин. не готви нещо - демек мързелива работа е - 3 мин. за сместа и 3-4 мин. за матри'яла - после 2 копчета и тава 1 брой
П.П. Ъъ .. содата я слагаш първо в киселото мляко да няма дъх после, че бабето дет' ги показа не е профи май и първо меси яйцата с млякото - чак после содата - не се прави така.
И плънката я мажеш смело с 2 лъжици по дължина, а не по една лъжица, както е дадено на снимките - става ред тесто, плънка, лист тесто, плънка ...... и така 5-6 пъти прегънато. Остави 2-4 санта в началото свободни кат' ги сгъваш после.
... пфуу ... киризих досега тоя филмец - вайт хаус даун - и ще има да мета гилзи 2 дена ся да'е ...
Чак в краката ми се сипеха
-----------------------------------------
Ся глася Ламята за контролен преглед да драсва и днес му правих едни банички. Викам само гледай и първата доза аз ще ти я прайкам - после си ти - да имаш утре за из път.
То елементарно, ама просто корите се сгъват наполовина - режат се на 4 ленти после и смес с 3 яйца, 4-5 лъжици кисело мляко, щипка сода и натрошено се сирене се обърква с 1 лъжица олио.
После грабва се лентичката от корите ( 6-7 см широка и 50 санта дълга ) - леко се маже с олио масло ( тънка струйка ) - ръга се 1-2 лъжици от сместта и почва да се сгъва на триъгълник от единия край до края и се реди в тавата.
После на слабо загрята фурна от 50 градуса до 150 градуса да се зачеряват и воала.
Стават хрупкави триъгълничета на пластове - перфе.
И Ламята се направи на гламав, че ще си гласи багажа. Ем, викам - стой гладен тогава утре във влака, щот' на една тава се падат по 10 бройки и вече свършиха. От пакет кори излизат по 50-60 бройки.
------------------------------------------
МодитУ поне ще го науча да готви, докат' ме търка за добър ден. Баф' ма'а и лИбоФф .... дет' ми мята
Гледам яко ви ебават мадърите.
Позволяват само рецепти да си менкате.
Къмто мазохизъм го докарвате!
Що не спрете сички поне месец да се сополите?
Пък да видим кой мъди ша ви бърничка по дупките!
............................
Ма сте офце.
Не съм уфсъ - блееее ... блйееее ......
П.П. Нали няма ме караш да пиша някоя фритча за модитУ, че тия за фруфесур МечкуФфф ... шъ ти се сторят кат' скучен мъжки пасианс ( демек как от една пералня с чорапи да успееш да намериш поне 1 чифт еднакви, преди да изхвърлиш всичките ) - хихи
Коментар