IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Ама ти сега недей да се притесняваш за дървата. Гледай да си "на линия" другият месец, че ще трябва да отскачаш до Женева. Ще продават разни розови и оранжеви камъчета, а аз точно такива нямам
    Нямай кахър за камъчките. Пари кат вестници. Аз у дома, ако се клати масата я подпирам с ПАЧКИ
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Ама ти сега недей да се притесняваш за дървата. Гледай да си "на линия" другият месец, че ще трябва да отскачаш до Женева. Ще продават разни розови и оранжеви камъчета, а аз точно такива нямам

СъжЕлявам, че ви развалям приказката.../смигам/ с глупости...
      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Добро утро tnm

Всъщност аз можеше да дойда и да ги нарежа с резачката, ама виж на чак сега се сетих. Сигурно вече си ги прибрала дървата
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
          Добро утро, тайфата!

Мдъъъ, есенно време му се вика - вчера слънце, днес - дъжд. Но след ювелирна акция от страна на част от пълноправните членове на фамилията, дървата са прибрани там, където им е мястото
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Тез кушии с колите не ги харесвам. МАМУНСКА работа !!!
            tnm

Коментар

• Не поздравява другите, дърва по нощите режИ..... Тва е любоФФФ
              Добрутро!!!
              Нов шампион ще си имаме
              Че кво му е новото Все същия
              Ае да ходи Кими във Ферари

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Meчо не ни поздравява вече втори ден..май. Оформя се тенденция.

Добър Ви ден на всички!
                Прави се на интересен. От утре пак ще ви поздравява. Важното е да има ИНТРИГА !!!
                tnm

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Meчо не ни поздравява вече втори ден..май. Оформя се тенденция.

Добър Ви ден на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение

дюбрутру
                      тая неделя футбалера ще ходи да играе в Каварна
                      и го викат в 8 ,а той сигурно ще е в 7,30 пред автобуса
                      ако е за училище ще е там в 7,59,59
                      Успех !!!
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Добро утро tnm

Всъщност аз можеше да дойда и да ги нарежа с резачката, ама виж на чак сега се сетих. Сигурно вече си ги прибрала дървата

У 5 заранта си написала статус "на какъв як купон съм", а она станала да нарани кокошките....

дюбрутру
                        тая неделя футбалера ще ходи да играе в Каварна
                        и го викат в 8 ,а той сигурно ще е в 7,30 пред автобуса
                        ако е за училище ще е там в 7,59,59
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Добро утро tnm

tnm

Коментар

• Ето я рецептата и как изглеждат - ама се омотах - тоя как ще ги кръсти Цонини банички - да не съм Ванга, че да ги издиря да'е Звездевия му да'е ...

Бебе Люк - ти си да зарадваш канибалите. Тая рецепта и някой с 2 леви ръце може да я направи, ама мани тая пудра захар дет' е дадена в рецептата накрая - само ще скапе баничките. Уникални стават, а па Русото повече от 10 мин. не готви нещо - демек мързелива работа е - 3 мин. за сместа и 3-4 мин. за матри'яла - после 2 копчета и тава 1 брой

http://www.zvezdev.com/bg/recepta-id-2529/

П.П. Ъъ .. содата я слагаш първо в киселото мляко да няма дъх после, че бабето дет' ги показа не е профи май и първо меси яйцата с млякото - чак после содата - не се прави така.

И плънката я мажеш смело с 2 лъжици по дължина, а не по една лъжица, както е дадено на снимките - става ред тесто, плънка, лист тесто, плънка ...... и така 5-6 пъти прегънато. Остави 2-4 санта в началото свободни кат' ги сгъваш после.

Само т'ва са ми забележките по рецептата
                            Last edited by marandi; 13.10.2013, 01:59.

Коментар

• Бау-бау ...

... пфуу ... киризих досега тоя филмец - вайт хаус даун - и ще има да мета гилзи 2 дена ся да'е ...

Чак в краката ми се сипеха
                              -----------------------------------------

Ся глася Ламята за контролен преглед да драсва и днес му правих едни банички. Викам само гледай и първата доза аз ще ти я прайкам - после си ти - да имаш утре за из път.

То елементарно, ама просто корите се сгъват наполовина - режат се на 4 ленти после и смес с 3 яйца, 4-5 лъжици кисело мляко, щипка сода и натрошено се сирене се обърква с 1 лъжица олио.

После грабва се лентичката от корите ( 6-7 см широка и 50 санта дълга ) - леко се маже с олио масло ( тънка струйка ) - ръга се 1-2 лъжици от сместта и почва да се сгъва на триъгълник от единия край до края и се реди в тавата.

После на слабо загрята фурна от 50 градуса до 150 градуса да се зачеряват и воала.

Стават хрупкави триъгълничета на пластове - перфе.

И Ламята се направи на гламав, че ще си гласи багажа. Ем, викам - стой гладен тогава утре във влака, щот' на една тава се падат по 10 бройки и вече свършиха. От пакет кори излизат по 50-60 бройки.
                              ------------------------------------------

МодитУ поне ще го науча да готви, докат' ме търка за добър ден. Баф' ма'а и лИбоФф .... дет' ми мята

Ей, го модиту иначе - цък:
                              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                                До-о-о-бро-о-о утро-о-о,
                                Севернокорейци!

Гледам яко ви ебават мадърите.
                                Позволяват само рецепти да си менкате.
                                Къмто мазохизъм го докарвате!

Що не спрете сички поне месец да се сополите?
                                Пък да видим кой мъди ша ви бърничка по дупките!

............................
                                Ма сте офце.
                                Не съм уфсъ - блееее ... блйееее ......

П.П. Нали няма ме караш да пиша някоя фритча за модитУ, че тия за фруфесур МечкуФфф ... шъ ти се сторят кат' скучен мъжки пасианс ( демек как от една пералня с чорапи да успееш да намериш поне 1 чифт еднакви, преди да изхвърлиш всичките ) - хихи

Ха, наздраве за Имерията!

Коментар

Working...
                                X