Първоначално изпратено от KMETA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Са...
Къси космати крака - е, обезкосмявала ги е до дупка, до петна.
Мъжки рамена, трицепси и бицепси.
Колена безобразни.
Усмивка курвенска.
Нненам, ама тука, у нас, сека втора селска девойка е по-убава.
Да не говорим пък за градските девойки.
-------------------
Прочее, виждал съм травестити (се цигани) - и некак ми приличат на това на снимката.
Ннам.
Женското и женската не е само в тялото, в курвещината, направена за млади и дърти чикиджии.
Тази ми е леко гадна, къ я гледам... Мръсна и грозна, съответно.Last edited by vmаnkov; 27.11.2013, 21:19.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеMarandi, остави Тнм да си снима как и душа сака- спонтанно и от сърце.
Тънче. за теб:
!
И моето псе не се интересува твърде от дивеча. Обича да залага на сигурното - движи се близо до раниците на ловцитеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Добро утро хора
И МАМУН е човек, но още не е ПРОИЗЛЯЗЪЛ !!!
Тази Политическа икономия да не би да е ОНАЗИ Политическа икономияБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМаранди, тва със стинката на ден пирамида бряLast edited by marandi; 27.11.2013, 00:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПрощавай, ма 2-3 пъти ни спира тока, че се опитва после ток да пали комшиите ( на единя се запалил телевизор ) - бяха се хваналите за гушите, че слязох да им кажаа 2 лафа и всичко се успокои.
Понякога като мутра се чувствам да'е ...( ама са ме избрали над упривателя на блокчето и касиера като права и ходя да си ги упражнявам правата от време на време да'е ..... , че тия ще се избият за глупости и ще се наранят да'е ..
-------------------------------------------------------------------------
Относно синковеца - правил съм ви анализ отдавна - мислех, че си го чел?
22.09.2009 20:57 - Парите - като виртуална реалност?
http://marandi.blog.bg/biznes/2009/0...ealnost.402071
Анализите ви ги денся винаги, когато Русото отдавна ще е при червеите - демек ще издържат във Времето
--------------------------------------------------------------------------
От мен толкоз - нататък си ти
Успех и ако има нужда от помощ само свиркай да измислим нещо и ще помагаме да'е ...
Ха, наздраве! ( вече имам ток ) - ураааа ..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМарандич, не е професионалист бреНе ходи на никакви тренировки обаче спортува всичко
Ски кара от 6 годишен, но по българските курорти за по седмица, 10 дни в годината максимум.
Иначе, не се пази
С изключение на картинг пистата. Там се пази, от което съм изключително доволен.
Футболните му напъвания приключиха в 3-ти клас. Ходи една година на Славия и разбра, че футболер, няма да стане от него.
Може би щеше да има повече успехи на пистата за картинг, защото наистина си го може. Без тренировки, без много напъвания си прави страхотни времена.
Но тук върхът е формула 1. Скъп спорт, който не може всеки да си позволи, а и както до скоро му слагаха трупчета да стига педалите, вече не се събира в картинга
Та това е. Непрекъснато му обяснявам да се пази и да помни, че не е безсмъртен
Понякога като мутра се чувствам да'е ...( ама са ме избрали над упривателя на блокчето и касиера като права и ходя да си ги упражнявам правата от време на време да'е ..... , че тия ще се избият за глупости и ще се наранят да'е ..
-------------------------------------------------------------------------
Относно синковеца - правил съм ви анализ отдавна - мислех, че си го чел?
22.09.2009 20:57 - Парите - като виртуална реалност?
http://marandi.blog.bg/biznes/2009/0...ealnost.402071
Анализите ви ги денся винаги, когато Русото отдавна ще е при червеите - демек ще издържат във Времето
--------------------------------------------------------------------------
От мен толкоз - нататък си ти
Успех и ако има нужда от помощ само свиркай да измислим нещо и ще помагаме да'е ...
Ха, наздраве! ( вече имам ток ) - ураааа ..........Last edited by marandi; 26.11.2013, 21:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЧе не си нося кабела, да ви снимам какво е тука. То амен амен съшото като на снимката ти.
Иначе си беше 'убаво през деня, а и сега, да!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеСтрахотен женски екземпляр, бе Наивничко, но не мога да разбера защо ни цакаш с топъл сняг?
бдуей
Да не си посмял да цакаш и наследника си с безвкусна олимпиада!!!
http://www.viewsofia.com/article/198...ria%27s-Secret
А инак за олимпиадата, гадна работа. Учителката разчита на него. За сега не е много жален, че вместо ски, ще кара олимпиада. Ако зажали, ще го мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
бдуей
Да не си посмял да цакаш и наследника си с безвкусна олимпиада!!!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
Коментар