IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
    Зимата свърши. След два дена е лято. Ще ви пиша от там някъде....
    Айде и тоз избяга. Ми революцията нема да има кой да дигне, ако сички си фанеме дърмите !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Зимата свърши. След два дена е лято. Ще ви пиша от там някъде....
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Добро парче е, но - парче.

Са...
        Къси космати крака - е, обезкосмявала ги е до дупка, до петна.

Мъжки рамена, трицепси и бицепси.

Колена безобразни.

Усмивка курвенска.

Нненам, ама тука, у нас, сека втора селска девойка е по-убава.

Да не говорим пък за градските девойки.
        -------------------

Прочее, виждал съм травестити (се цигани) - и некак ми приличат на това на снимката.
        Ннам.
        Женското и женската не е само в тялото, в курвещината, направена за млади и дърти чикиджии.

Тази ми е леко гадна, къ я гледам... Мръсна и грозна, съответно.
        Last edited by vmаnkov; 27.11.2013, 21:19.
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Marandi, остави Тнм да си снима как и душа сака- спонтанно и от сърце.
          Тънче. за теб:
          Благодаря, Вал!
          И моето псе не се интересува твърде от дивеча. Обича да залага на сигурното - движи се близо до раниците на ловците
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
            Добро утро, тайфата!

Зимата дойде, тайфата. Време е за червено вино и мръви

Хубав снежен ден ви пожелавам!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Ха, добро утро!!

На някои мацки пак им се отвори работа да'е ...

Листата още не бяха окапали, па падна мокър сняг - шъ изпочупи дърветата да'е ... - 'ма, Природа да'е ... - каквото - такова.

Хубав ден и наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Добро утро tnm
                Добро утро хора

И МАМУН е човек, но още не е ПРОИЗЛЯЗЪЛ !!!

Тази Политическа икономия да не би да е ОНАЗИ Политическа икономия
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

Маранди, тва със стинката на ден пирамида бря
                  Зависи - но накратко страстта гради, а страхът руши.
                  Last edited by marandi; 27.11.2013, 00:41.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Marandi, остави Тнм да си снима как и душа сака- спонтанно и от сърце.
                      Тънче. за теб:

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Прощавай, ма 2-3 пъти ни спира тока, че се опитва после ток да пали комшиите ( на единя се запалил телевизор ) - бяха се хваналите за гушите, че слязох да им кажаа 2 лафа и всичко се успокои.

Понякога като мутра се чувствам да'е ...( ама са ме избрали над упривателя на блокчето и касиера като права и ходя да си ги упражнявам правата от време на време да'е ..... , че тия ще се избият за глупости и ще се наранят да'е ..
                        -------------------------------------------------------------------------

Относно синковеца - правил съм ви анализ отдавна - мислех, че си го чел?

22.09.2009 20:57 - Парите - като виртуална реалност?

http://marandi.blog.bg/biznes/2009/0...ealnost.402071

Анализите ви ги денся винаги, когато Русото отдавна ще е при червеите - демек ще издържат във Времето
                        --------------------------------------------------------------------------

От мен толкоз - нататък си ти

Успех и ако има нужда от помощ само свиркай да измислим нещо и ще помагаме да'е ...

Ха, наздраве! ( вече имам ток ) - ураааа ..........
                        Маранди, тва със стинката на ден пирамида бря

Коментар

Марандич, не е професионалист бре Не ходи на никакви тренировки обаче спортува всичко Ски кара от 6 годишен, но по българските курорти за по седмица, 10 дни в годината максимум.
                          Иначе, не се пази
                          С изключение на картинг пистата. Там се пази, от което съм изключително доволен.
                          Футболните му напъвания приключиха в 3-ти клас. Ходи една година на Славия и разбра, че футболер, няма да стане от него.
                          Може би щеше да има повече успехи на пистата за картинг, защото наистина си го може. Без тренировки, без много напъвания си прави страхотни времена.
                          Но тук върхът е формула 1. Скъп спорт, който не може всеки да си позволи, а и както до скоро му слагаха трупчета да стига педалите, вече не се събира в картинга
                          Та това е. Непрекъснато му обяснявам да се пази и да помни, че не е безсмъртен
                          Прощавай, ма 2-3 пъти ни спира тока, че се опитва после ток да пали комшиите ( на единя се запалил телевизор ) - бяха се хваналите за гушите, че слязох да им кажаа 2 лафа и всичко се успокои.

Понякога като мутра се чувствам да'е ...( ама са ме избрали над упривателя на блокчето и касиера като права и ходя да си ги упражнявам правата от време на време да'е ..... , че тия ще се избият за глупости и ще се наранят да'е ..
                          -------------------------------------------------------------------------

Относно синковеца - правил съм ви анализ отдавна - мислех, че си го чел?

22.09.2009 20:57 - Парите - като виртуална реалност?

http://marandi.blog.bg/biznes/2009/0...ealnost.402071

Анализите ви ги денся винаги, когато Русото отдавна ще е при червеите - демек ще издържат във Времето
                          --------------------------------------------------------------------------

От мен толкоз - нататък си ти

Успех и ако има нужда от помощ само свиркай да измислим нещо и ще помагаме да'е ...

Ха, наздраве! ( вече имам ток ) - ураааа ..........
                          Last edited by marandi; 26.11.2013, 21:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            Че не си нося кабела, да ви снимам какво е тука. То амен амен съшото като на снимката ти.
                            +100! Аз кабел имам, блуту също, ама вече е тъмно

Иначе си беше 'убаво през деня, а и сега, да!

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                              Страхотен женски екземпляр, бе Наивничко, но не мога да разбера защо ни цакаш с топъл сняг?

бдуей

Да не си посмял да цакаш и наследника си с безвкусна олимпиада!!!
                              мии, заговорихте се за сняг, аз се сетих за снежанки
                              http://www.viewsofia.com/article/198...ria%27s-Secret

А инак за олимпиадата, гадна работа. Учителката разчита на него. За сега не е много жален, че вместо ски, ще кара олимпиада. Ако зажали, ще го мисля

Коментар

Страхотен женски екземпляр, бе Наивничко, но не мога да разбера защо ни цакаш с топъл сняг?

бдуей

Да не си посмял да цакаш и наследника си с безвкусна олимпиада!!!
                                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Working...
                                X