Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз съм си добре. Ти си ЛАБАФ.
Сериозен съм !!!
Сериозен съм
Аз също не знам да му се кефя ли, защото идва гладна и тежка зима. И да му се кефя и да не му се кефя, гладната и тежка зима си идва.... Така, че по-добре да се кефя
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Сок от сини сливи и Моцарт......
Ама днеска пак е имало бунтове. И преподаватели и студенти и актьори.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Ти съвсем си пощурел бре
Не мое така на простичките, донякъде красиви думички "Заваля сняг" да скачаш веднага с бутонките
Трябва да олабиш малко. Сериозен съм
Сок от сини сливи и Моцарт......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Ти съвсем си пощурел бре
Не мое така на простичките, донякъде красиви думички "Заваля сняг" да скачаш веднага с бутонките
Сериозен съм !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПолицаите трябва да си купят бутонки, да не се лъзгат като почне НАТИСКА !!!
Ти съвсем си пощурел бре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗаваля снягБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро!
Нещо ми дойде трудно ставането днес и сега не съм на кеф
Мечо, видя ли питанката ми в политика? За пряката демокрацияLast edited by X_Y; 25.11.2013, 12:17.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеДобро утро на всички!
Киро, гледам разширил си диапазона..
Мечо, после шти кажа нещо...
Добро утро kev
Я кажеш, я не. Но не ми отива да фърля камък първи, щото и аз съм по обещанията.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар