IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Добро утро tnm

Маранди,

Асен не е влизал за нищо друго в тази тема освен да ме оплюва, е и уж да ме хвали, ама то е все същото, щото той така си хвали, все едно, че плюе. Ако твърдиш обратното, разрови се назад в темата и се опитай да намериш поне един негов пост, който да не е свързан с моя милост. Един път го изтрили, голяма работа. И мен ме изтриха тогава.

Тебе не са те баннали заради мен, щото аз не помня да са те банвали. Значи са те баннали, когато ме е нямало. Дай датите от кога до кога си бил баннат да ги видим.

И на Левски майка му не съм убивал, и сестра нямам.
    Мхм ... те и Мосад и Ми6 - също са се наговорили против тИбя - вервай ми

Коментар

• Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Ако дебелото псе се допре до лаФтопа ми, веднага получава чехъл. Може да му се любува само отдалеч.
      Успешен ден на всички читатели и писатели у темата!
      Last edited by tnm; 19.11.2013, 11:13.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
        Дюбрутру моми и момци

Производителите на компютри го крият от вас! Всеки месец вашият монитор трябва да бъде почистван от вътрешната страна, иначе замърсяването от разконфигурирани пиксели води до увеличаване на лъчениието, което уврежда очите ви.
        Вижте как можете да се справите с проблема: http://www.formation-massage-stage.f...leanscreen.swf
        Баси дзверо. Ама как ми изчисти монитора, не е истина

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Дюбрутру моми и момци

Производителите на компютри го крият от вас! Всеки месец вашият монитор трябва да бъде почистван от вътрешната страна, иначе замърсяването от разконфигурирани пиксели води до увеличаване на лъчениието, което уврежда очите ви.
            Вижте как можете да се справите с проблема: http://www.formation-massage-stage.f...leanscreen.swf
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Добро утро tnm

Маранди,

Асен не е влизал за нищо друго в тази тема освен да ме оплюва, е и уж да ме хвали, ама то е все същото, щото той така си хвали, все едно, че плюе. Ако твърдиш обратното, разрови се назад в темата и се опитай да намериш поне един негов пост, който да не е свързан с моя милост. Един път го изтрили, голяма работа. И мен ме изтриха тогава.

Тебе не са те баннали заради мен, щото аз не помня да са те банвали. Значи са те баннали, когато ме е нямало. Дай датите от кога до кога си бил баннат да ги видим.

И на Левски майка му не съм убивал, и сестра нямам.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                Абе, каде е бат Серго?
                Е, той е пич ( Серго ) и си го написа като призовах за бойкот на цялата тема за 1 месец - защо изтриха Асен? Че казал на Мечката, че е тъп за някои неща ли? И Серго спря да пише, па всичко друго си продължи - няма солидарност като губите готин разказвач и не го защитихте въобще ( Асен тогава ). Той допреди 1-на година учи Мечката на релативизъм - след 2 седмици Мечката почна да учи Асен ко било т'ва. Пълен смехурник - той така научи Тибет и дзън будизма за 10 дена само, без да е ходил там.

Също не защитихме и Серго, който написа, че също влиза в протеста тогава - бойкот на цялата тема. Ся питаш за него? Ма, браус ...

Баси рийзъна да го изтрият ( Асен ), ами тъп е за някои неща Мечката и аз го твърдя и ко?

П.П. От всичките двИзди тук - само той се отзова ( Серго ) - па, мен ме баМмваха тогава за по 2 седмици. Ще ме баМмнат за още 2 седмици кат' тогава и ко? Той ще спре ли да е по-тъп за някои неща ( риторично ) - Мечокът?

Ха, сега си я развивайте темата на кучета, котки и готвене и кекс - скъсани синджири и пряка демокрация - ама ги няма разказвачите вече, налЕ? Ония с таланта? Дет' те галят с текст и те разсмиват? Ърмм ..? - и ти оправят настроението за целия ден, че си ги прочел.

Бат' Космо, Асен, Серго - аз ся стоя и ви гледам сеира с бледите имитации.

Демек, заменките с Мечката и Зарата - ужасно-безвкусен стил на изказ и теми. Т'ва нещо в реалния пазар няма да продаде дори 2 копия, но в БГ се толерира - колкото си по-некадърен - толкоз по-добре.

Ма, нека тренират момчетата и си ги четете - и след 20 години няма да могат да продадат 5 копия извън Калотина

Ха, наздраве!
                Last edited by marandi; 19.11.2013, 06:04.

Коментар

• Абе, каде е бат Серго?
                  Свободен във виелицата.
                  http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Добро утро tnm
                    Добро утро ...

Всеки ден ще е така ** ********
                    Днес като че ли не са те забърсвали с
                    големия парцал!?
                    Last edited by tnm; 18.11.2013, 20:49.
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!

Тази седмица ще е тежка.
                      Добро утро tnm
                      Добро утро ...

Всеки ден ще е така ** ********
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

Тази седмица ще е тежка.
                        Мечо

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Маранди Ламята голем пич бе.На осемдесе гони мацки Бравос
                            Мани, всяка сутрин кат' седне да се бръсне - ножицата, кот' стърчи сам се подстригва - афтършейфи после - обувките си лъска постоянно.

Аз кат' някой мърда съм пред него - хихи

Тия дни му се карах да престане да носи 2-3 чифта дрехи като заминаваше за Варна, щот' на вкус при обличане хич го няма. Тръгнал 2 ризи тънки летни ( конфекция да ги меси със спортен дебел панталон с 2 широки джоба и някакво ахмашко яке кат' някой клошар и долу шити обувки, тип мокасина и светли чорапи.

И полудях!!!

Викам Ламя с кои обувки ще ходиш - той ми вика с тия, ама те му убиват и викам вземи си едни удобни обувки като ще ходиш да мериш болниците и кабинетите из Варна, че там се ходи доста, щот' няма място за паркиране.

Викам с тия отиваш - спортни черни с вата - викам щом са ти черни обувките и цвета на чорапите трябва да ти е същия - вземи си 3-4 чифта черни чорапи. Чорапите викам винаги с цвета с обувките или по изключение на с цвета на панталона.

Викам тъй - с тоя панталон спортния ли ще ходиш? Черен - вика -да. Викам добре - отидох и си извадих 2 памучни тениски с дългъг ръкав ( зелена пастелно и синя ) и викам ей ти тениски махай ги тия ризи от преди 30 години, ще ти дам и ризи, ако искаш - ама как ще месиш споретен и официален стил?

После 1 светло яке - викам вземай го това - и той, ама то е твоето - бе, викам майка ми постоянно ми носеше якетата - всеки ден с различно - ти ко ми се правиш сега.

И го нагласих веднага - по цветове, материи и т.н. Викам ха, сега иди се виж на огледалото и как си.

Ся Ламята не сваля якето от 3 дни като се е прибрал, че днес му бучах да вади и друго да облича, че само с това?? Не му ли писва

Вчера му казах и откъде да отиде да си купи едни готини китайски гуменки ( платнени ) с дебела подметка и шити за 5.50 лв.

Ха, наздраве и на тИбя!!!

П.П. Той навремето е бил изтърсака на семейството - най-малкия и само износвал обувките на братята си и на палеца на крака отстрани са му са се подули краката с едни щръкнали кокали, щот' винаги обувките са му малки били и му стягали.

И сега му обясних откъде да отиде да си купи платняни обувки дебели - аз с такива ходя бягам 10 км и не са мръднали - па, при бягане доста се наторват. Ма, поне да не му убиват, че кат' се върне от някъде и почва само да ми пъшка колко го болят краката.
                            Last edited by marandi; 17.11.2013, 22:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Бе, на манджи, супи и яхнии само - на тесто и сладки съм гола вода - хихи

Чек да ти обадя да те разсмея малко.

П.П. Ламята оставил на комшийката 2 чепки грозде ( бяло и червено ) + литър сегашно вино от тазгодишната реколта да си пийва.

И оная па пощуряла ( тя над 80-сет ) и хукнала ведна бухти направила и звъни да ги носи с пудра захар.

П.П. Па, аз тъкмо правех супа топчета на Ламята тогава и викам на жената дай някакъв метален съд като канче да ти сипя за 2 дози супа, че тъкмо е готова и да си хапнеш, ако обичаш.

И днес се засичаме, "Ау ... ма, вярно баща ти не лъже - много готина беше супата."

Па, аз я питах как прави тестото за бухтите и дали ги полива после с олио - тя вика - не - даже ме вкара вътре в тях да ми показва в какъв съд си ги прави.

И питах я - викам това е бъркано тесто, което го правиш като гледам, ама нещо хлебна сода, мая, бакпулвер има ли - тя вика не и ми каза набързо как ги прави.

Ама, аз не си записах и забравих - ся пак ще я питам да'е ... - кат' съм фрост и не записах тогава. Ма, с 3 неща ги правеше - брашно, вода, малко захар да втаса по-бързо и какво беше още да'е ..? Само с т'ва. Кисело мляко ли беше - ще я питам като се засечем

Ха, наздраве!
                              Маранди Ламята голем пич бе.На осемдесе гони мацки Бравос

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Мале бат Маранди и азс ъм почналк да забравям. И си взех един от тези настолните календари и си пиша... Дет вика един колега - "Ще взема да си туря една табела на врата че някой ден ще забравя къде живея"... Иначе бухтите са класика.. Мама на времето как ги правеше. Ама вече възрастна жената и гледам да не я тормозя.
                                Офф ... мани - аз съм с 3 тефтера и пиша кат' абдал по дати - а, най-спешно го бия на едни злобни листчета жълти и си ги лепя на монитора кат' стана сутрин да се оцъкля право на тях.

П.П. Направо съм отвикнал да помня - хихи

Да, бе възрастните хора едни бухти ще ти спретнат, ама нищо общо с днешните и пак ще я питам и ще си запиша веднага после. Аз като техника го разбрах - бъркано тестно прави, после не ги полива с олио мазнина - само ги обръща с вилицата.

Даже я питах на ръка ли го бъркаш бе, жена - тя вика да - е .. викам ще те заболи ръката така - с миксер става за 1 мин. - ама тя вика, бе така й не си купих миксер, вече съм стара да се уча на новите неща.

Ма, тестото не запомних как точно го прави, а то е най-важното. Много съм фрост - хихи
                                Last edited by marandi; 17.11.2013, 22:32.

Коментар

Working...
                                X