Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСо малко млекце ......Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВидно е, че с 4i40 сме най-ранобудните.
Да пием по едно кафе, докато се появи останалата част от клиентелата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВидно е, че с 4i40 сме най-ранобудните.
Да пием по едно кафе, докато се появи останалата част от клиентелата.Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАй сега ще се депресираме рано сабахлян....
Тва цяло "село" ли сте го пили...?
Със здраве да си го пиете и всички фантазии, реалност да станат !
-Не е за цяло село, ама за две къщи правено и на едно гости показано, пък тозапряна вода , я изкара до Коледа я не, но за догодина ще е по смело решението !
- на младини кръчми въртяхме, а сега мази с мезета , ама има си още уроци за учене
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТова са приказки за "под лозата, на масата... "
Друго ми каза един майстор на мавруд :
Сутрин по 100 мл вино за "раздвижване" на кръвта ..Това е !
Вечер ракийка пак по 100 мл...
На 93 г е ....
От пиенето, яденето или от третото, но си беше добре ....
Мъдер човек. Жив и здрав да е !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениедобро утро!
Попара с вино някой пробвал ли е
Друго ми каза един майстор на мавруд :
Сутрин по 100 мл вино за "раздвижване" на кръвта ..Това е !
Вечер ракийка пак по 100 мл...
На 93 г е ....
От пиенето, яденето или от третото, но си беше добре ....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗатова ми е толку добре у Кръчмата
Наздраве!
Наздраве !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУбаво, убаво.....
Нооо, първите седем години си оказват своето влияние....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
�
Коментар